Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)
ahmet vallaha anlamış deyilim kardeşim yaa insanlar kafayımı yemiş x5 gelsem onada bi kulp bulunur cok samimiyim
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)
şu nivalardan kime zarar gelmiş yaa benim arabanın jantı 19 yad 22 inc olsa neolur anlamış deyilim sitres atmaya mı gidecez yoksa kazanmayamı lütfen benim arabadan rahassızlık nedenini yazsın...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009)
evet arkadaşlar bende bu gezide emegi gecen herkeze tek tek teşekkür ederim bir başka gezide buluşmak dilegiyle hoşcakalın ;)
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)
nivacı. hoşgeldin özlettin kendini umarım iyisindir aramıza katıldıgına cok sevindim h.g
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)
ahmete bende katılıyorum araclara numar koyup numara atlayanlara ceza uygulanması tarafındayım arac ister yavaş ister hızlı konvoyu bozmaması gerekir diye düşünüyorum
erco bu hafta balcovada kurtlarını dökersin rahat ol abicim
arkadaşlar bu dag gezintilerş beni sardı. bide benim 19 jantım beni hic yolda bırakmıyo ofroad lastikleri diyolar ama benim sıkıntım yok
Ynt: İzmir'de Off - Road Gezisi (25 Ocak 2009)
yolda kalırsam beni cekerseniz bende varım bu ofroad işi beni inanılmazmotive ediyo hafta ici işlerimi daha sakin yapıyorum no sitres no kıriz dagda ;)