Arama sonuçlarınız

1. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009) ahmet vallaha anlamış deyilim kardeşim yaa insanlar kafayımı yemiş x5 gelsem onada bi kulp bulunur cok samimiyim

2. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009) şu nivalardan kime zarar gelmiş yaa benim arabanın jantı 19 yad 22 inc olsa neolur anlamış deyilim sitres atmaya mı gidecez yoksa kazanmayamı lütfen benim arabadan rahassızlık nedenini yazsın...
  3. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) özgürcüm puroblem yok olur böyle şeyler şevkini kırma ;)

4. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) evet arkadaşlar bende bu gezide emegi gecen herkeze tek tek teşekkür ederim bir başka gezide buluşmak dilegiyle hoşcakalın ;)
  5. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009) nivacı. hoşgeldin özlettin kendini umarım iyisindir aramıza katıldıgına cok sevindim h.g

6. serdar tan

Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009) ahmete bende katılıyorum araclara numar koyup numara atlayanlara ceza uygulanması tarafındayım arac ister yavaş ister hızlı konvoyu bozmaması gerekir diye düşünüyorum

7. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009) erco bu hafta balcovada kurtlarını dökersin rahat ol abicim
  8. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009) arkadaşlar geziye katılan herkeze tşk ederim özelliklede melih abiye inanılmaz bi parkur ayarlamış
  9. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009) bafralı kardeş. iltifatın icin teşekkür ederim. güven lada erconun yardımlarıyla idare ediyoruz

10. serdar tan

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009) arkadaşlar bu dag gezintilerş beni sardı. bide benim 19 jantım beni hic yolda bırakmıyo ofroad lastikleri diyolar ama benim sıkıntım yok

11. serdar tan

İzmir'de Off - Road Gezisi (25 Ocak 2009)

Ynt: İzmir'de Off - Road Gezisi (25 Ocak 2009) yolda kalırsam beni cekerseniz bende varım bu ofroad işi beni inanılmazmotive ediyo hafta ici işlerimi daha sakin yapıyorum no sitres no kıriz dagda ;)
  12. serdar tan

Ynt: İzmir'de Off - Road Gezisi (25 Ocak 2009) hangi arabanın videosuü

13. serdar tan

Ynt: İzmir'de Off - Road Gezisi (25 Ocak 2009) arkadaşlar vallaha bende cok şaşırdım benim 19 jantlı nva 10 numara yürüdü yolda bırakmadı
  14. serdar tan

Ynt: İzmir'de Off - Road Gezisi (25 Ocak 2009) arkadaşlar gercekten mükenmel bi hafta sonu gecirdim herkeze teş.öncelikle erco ya

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri