Arama sonuçlarınız

1. F

Cunda Adası - Ayvalık

Ynt: Cunda Adası - Ayvalık hımm çok güzel bilgiler var bu sene gezicek çok yer buldum kendime :)

2. F

Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

Ynt: Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009) hiç gitmedim burda verilen faydalı bilgiler dogrultusunda yabancılık çekmeden gidebilecegimi düşünüyorum :)
  3. F

Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle

Ynt: Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle kemal bey nick namenizin hakkını veriyorsunuz okadar çok incelenmesi gereken başlıklar varkı iyke yukarı çekildi vermiş oldugunuz bilgiler çok önemli daha gitmeden nerelere ugramalıyım, ne yapmalıyım vs bilgilenmiş oldum hepsini not aldım emeginize sağlık

4. F

Kopmak Garanti. Gülmekten Kendimi Alamadım.İşte Yılın 4x4 Satılık İlanı

Ynt: Kopmak Garanti. Gülmekten Kendimi Alamadım.İşte Yılın 4x4 Satılık İlanı ;D ;D süpermiş
  5. F

Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010) neşeniz daim olsun resimler çok güzel

6. F

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor bir itirafdan bulunayım bari ;D eskiden bende tv den izlerken yaa hiçmi işleri yok bunların yolda kalmakdan ne zevk alıyorlar diyordum bakkaldan ekmek al desen gitip almazlar ama kendi istekleriyle eziyet çekiyorlar derdim ;D...

7. F

23 Nisan 2010 (İç Anadolu Mavi Treni) Haydarpaşa - Adana Etkinliği

Ynt: 23 Nisan 2010 (İç Anadolu Mavi Treni) Haydarpaşa - Adana Etkinliği şehirlerarası tren yolculugu hiç yapmadım 23 nisanda bende çalışmıyorum bu sebeble katılmak isterim başlıgı takip edicem mutlaka
  8. F

Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010)

Ynt: Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010) macera diye buna denir :) resimler herşeyi anlatıyor fazla söze gerek kalmamış
  9. F

Ağva Programı

Ynt: Ağva Programı haklısınız malesef çıkarlarını kendi için kullanmak adına doğayı katledenleri kınıyorum

10. F

18 Mart Çanakkale Zaferi

Ynt: 18 Mart Çanakkale Zaferi boğazın serin esintisi insanın içini titretse de yavaş yavaş yükselen güneşle birlikte insanın içi ısınıyordu, ancak buda uzun sürmemiş heybetli düşman gemileri denizi yararak boğazın kapısındaydılar her an ölüm kusmak için bekliyorlardı gencecik fidanları yakmak...

11. F

Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Kemal bey yeni paylaşımlarınızı ilgiyle bekliyorum :) dün işyerinde birkaç sayfayı atlamıştım eve gidince hepsini tekrar gözden geçirdim birkez daha anladım ki "Türkiye nin taşı topragı altın " diye boşuna denmiyormuş insan sahip oldugu...
  12. F

Ağva Programı

Ynt: Ağva Programı pansiyonda kalmak daha mantıklı sanırım

13. F

Bugün Neden Mutsuzuz

Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz terrano haklısın gittigin yere götürmemelisin kaçmaya çalıştıklarını :) dogayı gerçekten seviyorum bana huzur veriyor çok maceracı bir ruhum olmasına rahmen bugüne kadar hep kendimi frenlemek zorunda kaldım :) sizinde belirttiginiz gibi içimizdeki boşlugun...
  14. F

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor inanın çok güldüm size yapılan yorumlar için ;D yurdum insanı ne güzelde söylemiş :D
  15. F

Bugün Neden Mutsuzuz

Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz mutsuzmuyum evet sanırım mutsuzum çünkü yüzüm az gülüyor, her insan kendi mutsuzlugunu kendi yaratır diyorlar bilmem belkide ögledir :) belkide ruhum bedenime dar geliyor, hani gidesiniz gelir ,kimsenin olmadıgı yere ayaklarınız sizi nereye götürürse, arkanıza...

16. F

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? you sang to me _ marc anthony
  17. F

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (28 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (28 Mart 2010) bende katılmak isterim ama tarih olarak bir aksilik çıkmaması için önümüzdeki hafta inşallah ismimi yazdırabiilirim
  18. F

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? kayıp sembol- dan brown gerçekten sürükleyici ve oldukça insanı araştırmaya, düşünmeye iten bir kitap küçük arı da tavsiye edebilecegim kitaplar arasında ilk 50 sayfa biraz sıksa da ilerleyen sayfalarda sizi içine çekiyor küçük bir mültecinin yaşadıgı...

19. F

Araç ve İnsan İçin Doğada İhtiyaç Listesi.

Ynt: Araç ve İnsan İçin Doğada İhtiyaç Listesi. açık havada o ballık ve saç tava muhteşem güzel gider :)
  20. F

Vücuttan Isı Kaybını Engelleme

Ynt: Vücuttan Isı Kaybını Engelleme gayet faydalı bilgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı