23 Nisan 2010 (İç Anadolu Mavi Treni) Haydarpaşa - Adana Etkinliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan medford Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,101

medford

"be a traveller, not a tourist"
Yer
ankara
Web
www.icindentrengecensehirler.blogspot.com
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48783.0 bu link deki tren gezilerimi paylaştıdıgım konularda bazı arkadaşlar tren gezisi etkinliği yapmak istediklerini belirtiler benim bu konuda bi şeyler yapmamı istediler ben de aklıma gelen en uygun tarihde güzel bir rotayı bulup seçtim eger site yönetimi de ön ayak olursa gelen arkadaş sayısı da makul olursa böyle bir etkinliği yapalım derim daha çok zaman var fikir alışverişinde bulunmak için bu konuyu açtım gerçekleşirse çok sevinirim
site yönetici ve admin arkadaşlardan istediğim bu konuda ön ayak olmaları

Etiketler
Ynt: 23 Nisan 2010 (İç Anadolu Mavi Treni) Haydarpaşa - Adana Etkinliği

Merhaba!

Ben kesınlıkle destegım bu fıkre.
Hemen harekete gecelım dıyorum.
Sıte yonetımı ıle ılgılı kısmı hakkında hıc bılgım yok :-X Nasıl bır yol ızlememız gerekıyorsa ve bellı bır prosedur varsa ben varım arkadaslar ;)
23 Nısan Adana turu ıcın ılk OK benden olsun ;)
Hemen lıstenın basına bır arkadasımla bırlıkte yazılmak ıstıyorum :D Yanı ÜLKER +1 dıyelım
Yeterlı katılımı saglayabılırız umarım.
Hemen bır GEZENBILIR t shırt u edınmelıyım sanırım ;D
Cok heyecanlandım:Cabuk gecsın zaman ve hemen 23 Nısan olsun :D
Yasasınnnnn!!!!Yasasınnnnnn!!!!

ulkerrr' Alıntı:
Merhaba!

Ben kesınlıkle destegım bu fıkre.
Hemen harekete gecelım dıyorum.
Sıte yonetımı ıle ılgılı kısmı hakkında hıc bılgım yok :-X Nasıl bır yol ızlememız gerekıyorsa ve bellı bır prosedur varsa ben varım arkadaslar ;)
23 Nısan Adana turu ıcın ılk OK benden olsun ;)
Hemen lıstenın basına bır arkadasımla bırlıkte yazılmak ıstıyorum :D Yanı ÜLKER +1 dıyelım
Yeterlı katılımı saglayabılırız umarım.
Hemen bır GEZENBILIR t shırt u edınmelıyım sanırım ;D
Cok heyecanlandım:Cabuk gecsın zaman ve hemen 23 Nısan olsun :D
Yasasınnnnn!!!!Yasasınnnnnn!!!!
bu kadar hevesli olduğunuza çok sevindim sizin gibi bir kaç kişi daha bulursak inanıyorum bu geziyi yapacagız çok da eglenceli olur

İÇANADOLU MAVİ trenleri, Haydarpaşa - Adana - Haydarpaşa arasında her gün işlerler.
HAREKET SAATLERİ :
Haydarpaşa K: 23.50 - Adana V: 18.40
Adana K: 14.00 - Haydarpaşa V: 08.58
MESAFE : 1116 km
BU TRENDEKİ VAGON TİPLERİ : Pulman, Yataklı, Yemekli

4.jpg

3.jpg

12.jpg

25.jpg

Arkadaslarrrrrrrrrrrr ben de olmaliyim kesinlikleeee!!! ama hadi gelin su tarihi birdaha gozden gecirelim---24 nisan ablamin dugunuuu:( tarihi biraz one alalim 24 nisandada ablamin dugununde bulusalim:smiley:)

nisya' Alıntı:
Arkadaslarrrrrrrrrrrr ben de olmaliyim kesinlikleeee!!! ama hadi gelin su tarihi birdaha gozden gecirelim---24 nisan ablamin dugunuuu:( tarihi biraz one alalim 24 nisandada ablamin dugununde bulusalim:smiley:)
ortak bir organizasyon olursa tarih de degişebilir ben 10 nisandan sonra boşum ama 23 nisanı seçmemizin ortak amacı 3 günlük bi tatilin olması 2 günlük hafta sonu tatilinde bunu gerçekleştirmek zor ama çok kişi olursa ben şartlarımı zorlarım izin rapor vs ben kamuda çalışıyorum izin problem deil ama özel sektörde çalışan arkadaşların izin alması zor 2 günde yapmanın tek yolu dönüşü otobüsle yapmak olur

22 Nisan 2010 - Perşembe Akşam yola çıkmalısınız ama.
23 Nisan 2010 Cuma saat 18:40'da Adana da oluyorsunuz.

ee Yatacak yer.??
Aynı Şekilde 25 Nisan Pazar 14:00'de dönmeniz gerekeceği için 2 gece konaklayabileceğiniz uygun bir tesis bulmalısınız.

Adana da gzei planlarınız ne ?

Ynt: 23 nisan 2010 ( iç anadolu mavi treni ) haydarpaşa adana etkinliği

TezzMertek' Alıntı:
22 Nisan 2010 - Perşembe Akşam yola çıkmalısınız ama.
23 Nisan 2010 Cuma saat 18:40'da Adana da oluyorsunuz.

ee Yatacak yer.??
Aynı Şekilde 25 Nisan Pazar 14:00'de dönmeniz gerekeceği için 2 gece konaklayabileceğiniz uygun bir tesis bulmalısınız.

Adana da gzei planlarınız ne ?
ben sadece fikir olarak ortaya attım arkadaşların istediği üzerine organizasyon konusunda tecrübelerim yok bu konuya benzer yapılmış organizasyonlar gördüm sitede gayet de başarılı olmuş benim isteğim bu konuda tecrübeli arkadaşların bu işe ön ayak olmaları

olsa guzel olurdu ve boyle seylerde toplu cok keyifli oluyor....ben tarihten gelemesem bile ,bu organizasyon faliyete gecer ve gidilirse eminimki cok guzel olur,herkese keyifli gunler.

nisya' Alıntı:
olsa guzel olurdu ve boyle seylerde toplu cok keyifli oluyor....ben tarihten gelemesem bile ,bu organizasyon faliyete gecer ve gidilirse eminimki cok guzel olur,herkese keyifli gunler.
site yönetiminden ceranus hanım bu konuda bi projeleri oldugundan bahsetti tarihler uyarsa katılırız güzel olur

şehirlerarası tren yolculugu hiç yapmadım 23 nisanda bende çalışmıyorum bu sebeble katılmak isterim

başlıgı takip edicem mutlaka

Arkadaşlar ben de böyle bir organizasyona katilmak isterim..
Medford arkadaşımın paylaşımlarını beğeniyle izliyorum..
23 Nisan Cuma günü olduğundan, geziye katılmak isteyen arkadaşlar perşembe mesai bitiminden
sonra off oluyorlar..Ben. cumartesileri de çalışıyorum..Belki bir gün izin alma durumum olabilirse
kesinlikle katılmak isterim..Pazartesi yani 26 Nisan 08:30 da işyerimde olmalıyım..
Sadece bir fikir olarak medford arkadaşımızın bilgi ve tecrübesi dahilinde kesin gidiş ve dönüş tarihi ve
saatini ayarlaması taraftarıyım..Not olarak belirtmliyim ki ben Karadeniz Ereğli de yaşıyorum.
istanbul - Karadeniz Ereğli arası karayolu ile Anadolu yakasından 270 - Avrupa yakasından 280 - 330km. arası..

PajeroCat' Alıntı:
Arkadaşlar ben de böyle bir organizasyona katilmak isterim..
Medford arkadaşımın paylaşımlarını beğeniyle izliyorum..
23 Nisan Cuma günü olduğundan, geziye katılmak isteyen arkadaşlar perşembe mesai bitiminden
sonra off oluyorlar..Ben. cumartesileri de çalışıyorum..Belki bir gün izin alma durumum olabilirse
kesinlikle katılmak isterim..Pazartesi yani 26 Nisan 08:30 da işyerimde olmalıyım..
Sadece bir fikir olarak medford arkadaşımızın bilgi ve tecrübesi dahilinde kesin gidiş ve dönüş tarihi ve
saatini ayarlaması taraftarıyım..Not olarak belirtmliyim ki ben Karadeniz Ereğli de yaşıyorum.
istanbul - Karadeniz Ereğli arası karayolu ile Anadolu yakasından 270 - Avrupa yakasından 280 - 330km. arası..
ben öyle bir organizasyon yapacak tecrübe ve vaktim yok hem çalışıyorum hem okuyorum zamanım biraz kısıtlı ben bu konuda daha önceden organizasyon yapan site yöneticisi arkadaşlara burdan seslendim kişisel mesaj attım ama ses yok bende siteden umudumu kestim
düzenli bir organizasyon umudum kalmadı ama katılmak isteyen arkadaşlarla seve seve bu geziyi yapmaya çalışırım kısmet artık her şeye ragmen ben katılırım diyen arkadaşlar bana bildirsin ona göre ne yapıp ne yapmayacagımızı tartışalım önümüzde yeterli zaman var

Sevgili medford,
Ben tecrübe derken, bu zamana kadar paylaşmış olduğunuz tren ve gezileri hk.daki paylaşımlarınız adına böyle bir düşünce oluşturdum zihnimde..Tabiki haklısınız. Organizasyon yapmak zaman ve emek gerektiren birşey..Dediğiiz gibi önümüzde bir ay kadar bir süre var..
Bu süre zarfında umarım bazı kararlar alabiliriz bu gezi hk.da.
Sevgilerimle..
Bu arada Murat ben:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler