Arama sonuçlarınız

1. alpay06

Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009) Umarım birdahaki sefere aranızda olmayı bende istiyorum teşekkürler.

2. alpay06

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009) Bekliyorum ama gelmeyecek galiba neyse yarın bakarız artık.
  3. alpay06

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009) En kısa zamanda geleceğim teşekkür ederim.

4. alpay06

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009) Herkes baya eğlanmiş anlaşılan tanışam fırsatımız olmadı ama en kısa zamanda sizlerle beraber bir etkinlikte beraber olmayı istiyorum.Aracımda bir iki eksik var ama en kısa zamanda halledip geleceğim çamurlara bulanmaya gerçi...
  5. alpay06

Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi Çok eğlenceli ve güzel bir gezi olmuş bu güzel paylaşım için herkese teşekkürler.

6. alpay06

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Bilgiler için teşekkür ederim ALAN 48 almam daha iyi olacak gibi görünüyor kendimi ayarladığım zaman irtibata geçebiliriz teşekkürler.

7. alpay06

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Konuyu kaybetmemek için yazıyorum en kısa zamanda bende bir telsiz sahibi olmak istiyorum. Birde alan 48 -alan 78 arasındaki fark nedir acaba telsizden tam anlamıyorum teşekkürler. Ankarada olduğumdan...
  8. alpay06

Sakarya Hendek Kabalak Deresi 2.Keşif Gezisi (06 Ekim 2009)

Ynt: Sakarya Hendek Kabalak Deresi 2.Keşif Gezisi (06 Ekim 2009) Ekledikçe takipçisi olacağız ortam çok güzel yeşil harika yeni resimler ve videolar görmek dileğiyle hoşçakalın.
  9. alpay06

Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009)

Ynt: Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009) Kısmet umarım bir gün bizde katılırız fırsatını bulunca.Yeni foto ve videolarınızı görmek umuduyla hoşçakalın.

10. alpay06

Ynt: Sakarya Hendek Kabalak Deresi 2.Keşif Gezisi (06 Ekim 2009) Devamını bekliyoruz ben şahsım böyle güzel yerlere pek gidemiyorum ama buradan takip etmek güzel teşekkürler.

11. alpay06

Ynt: Sakarya Hendek Kabalak Deresi 2.Keşif Gezisi (06 Ekim 2009) Çok güzel yerler yeşili seviyorum iç içe olmak güzel şey.
  12. alpay06

Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

Ynt: Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009) Parkurda çok eğlendiğiniz açık traktörcü kardeş oraları o hale getirmiş galiba sürekli oralardaydı ama gerçekte çok eğlenmişsiniz belli daha iyileri dileğiyle.

13. alpay06

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009) Çok güzel geçmiş herkes olabildiğince eğlenmiş video'da olsa daha güzel olacak bizim için ama fotoğraflarda çok süper.
  14. alpay06

Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009)

Ynt: Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009) Yolların bittiği ve kayaların yol kestiği yerler çok güzelmiş gerçekten,resimleri incelerken oradaymış gibi geziyi yaşadım.Dolu dolu bir gezi olmuş paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
  15. alpay06

Sinop'ta Yapılan Off-Road Oyunlarından Kareler

Ynt: Sinop'ta Yapılan Off-Road Oyunlarından Kareler Çok güzel ve bol çamurlu bir gün olmuş detaylı resim ve videolar varsa izlemekten memnun oluruz.

16. alpay06

15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller)

Ynt: 15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller) Çok güzel resimler eğlenceli bir gezi olmuş.
  17. alpay06

Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009) Çok güzel yerler teşekkürler.
  18. alpay06

Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009) Resimlerinizi merakla bekliyorum.

19. alpay06

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009) Elinize sağlık çol güzel resimler.
  20. alpay06

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009) Eğlenceli ve güzel bir hafta sonu olmuş gelmeyi istedim sizlerlede tanışmış olmak istedim ama oğlum rahatsız olduğundan gelemedik umarım birdahaki sefere katılırım resimler ve videolar çok güzel olmuş emeklerinize...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri