Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)
Herkes baya eğlanmiş anlaşılan tanışam fırsatımız olmadı ama en kısa zamanda sizlerle beraber bir etkinlikte beraber olmayı istiyorum.Aracımda bir iki eksik var ama en kısa zamanda halledip geleceğim çamurlara bulanmaya gerçi...
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi
Çok eğlenceli ve güzel bir gezi olmuş bu güzel paylaşım için herkese teşekkürler.
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni
Bilgiler için teşekkür ederim ALAN 48 almam daha iyi olacak gibi görünüyor kendimi ayarladığım zaman irtibata geçebiliriz teşekkürler.
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni
Konuyu kaybetmemek için yazıyorum en kısa zamanda bende bir telsiz sahibi olmak istiyorum.
Birde alan 48 -alan 78 arasındaki fark nedir acaba telsizden tam anlamıyorum teşekkürler.
Ankarada olduğumdan...
Ynt: Sakarya Hendek Kabalak Deresi 2.Keşif Gezisi (06 Ekim 2009)
Ekledikçe takipçisi olacağız ortam çok güzel yeşil harika yeni resimler ve videolar görmek dileğiyle hoşçakalın.
Ynt: Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009)
Kısmet umarım bir gün bizde katılırız fırsatını bulunca.Yeni foto ve videolarınızı görmek umuduyla hoşçakalın.
Ynt: Sakarya Hendek Kabalak Deresi 2.Keşif Gezisi (06 Ekim 2009)
Devamını bekliyoruz ben şahsım böyle güzel yerlere pek gidemiyorum ama buradan takip etmek güzel teşekkürler.
Ynt: Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)
Parkurda çok eğlendiğiniz açık traktörcü kardeş oraları o hale getirmiş galiba sürekli oralardaydı ama gerçekte çok eğlenmişsiniz belli daha iyileri dileğiyle.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
Çok güzel geçmiş herkes olabildiğince eğlenmiş video'da olsa daha güzel olacak bizim için ama fotoğraflarda çok süper.
Ynt: Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009)
Yolların bittiği ve kayaların yol kestiği yerler çok güzelmiş gerçekten,resimleri incelerken oradaymış gibi geziyi yaşadım.Dolu dolu bir gezi olmuş paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)
Eğlenceli ve güzel bir hafta sonu olmuş gelmeyi istedim sizlerlede tanışmış olmak istedim ama oğlum rahatsız olduğundan gelemedik umarım birdahaki sefere katılırım resimler ve videolar çok güzel olmuş emeklerinize...