Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)
Alfonse' Alıntı:
Ben üzülürüm ama bu hafta ne kadar yoğun olduğunu biliyorum...
Orada dinlenirsin belki....provakosyanlara kanmazsan !!! ;D ;D ;D
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Çok seviliyorsun, yerden yere vurma teşebbüsleri belki o yüzdendir.
Veya ;D kıskanılıyorsundur ;D bilemem ;D
Ben genelde pek sevilmem... ;D ;D ;D çok konuştuğumdadır belkim... ;D ;D ;D çok da tın mın tın ;D ;D ;D
Sevilmemeyi geçtim bi kalemde de, daha çok kıskanılırım da, ;D ondan şeyyettim.... aynı gibidir yani seninki, yani, belki, sanirsam... ;D
ne bilim aman ;D ;D kızlar "kıskanıyorum, veya kıskanılıyorsun" der genelde... ;D seni bilmem... ;D
"caNNım kaDDim doSTum TüRk iŞi caPOn adAm UmUt" ;D
Bu arada:
Bilgin olsun, belki gerekir sana bi yerde.... ;D
日本航空自衛隊 : okunuşu : nihonkoukuujieitai : Japon Kara Kuvvetleri demekmiş... ;D ;D
ceranus' Alıntı:
Alfonse' Alıntı:
..... Ben genelde pek sevilmem... ;D ;D ;D .....
Alpcim, mesajının içinden bu cümleyi alıntı yapmam gerekti, kusura bakma lütfen ama aşkolsun diyeceğim, Ankara Grubumuz içinde çok sevilen, renkli, vefakar, özverili, birleştirici, candan, saygılı, sevgi dolu, bir dolu güzel özellikler sahip olan bir arkadaşımızsın, dostumuzsun, tamam çok konuşuyorsun, sende itiraf ediyorsun ama ben ve bizler seni olduğun gibi çok seviyoruz, dostluğumuz daima sürecek, kendi büyük , yüreği daha büyük insan
...................................
Zerrin, etkinliğin duyurusu içinde sevgili Umut' a hitaben yaptığım nükteden cımbızla iki kelime alıp öyle hoş yorumlar yapmışsınki, okuduğumda gözlerim yaşarmadı desem yalan olur :'( :'( :'(
"Sana cüvap vermem şart ki ne şart" ;D Ama o konu kilitli tabiki

sadece burası mümkün ;D
Hani "Doğa Sever", "Hayvan Sever" derler ya.... güzeldir bu kelimeler, olgular, sıfatlar...
Ama, Ben, öncelikle bi "İnsan Severim" (Eklemem gerekirki, körü körünede kimseyi sevmem, bodoslama atlamam sevgiye. Yani, sırf iki kolu bacağı var diye adına insan denmiş arızalı olanlarıda sevmem, bunların arızalarınada da asla duyarsız kalamam, adam sendecilikle hiç işim olmaz

)
Bu, yukarıda alıntı yaptığım mesajında hakkımda yazdığın kelimeleri inşallah gerçekten hakediyorumdur.
Bi platforma dahil oldum, çeşitli insanlarla tanıştım. Bunların arasında yaşadığım şehirdekilerle tabiki yüze yüze daha çok görüşme şansım oldu ve onların kalitesini farkedip değer verdim, o kadar... ben bişey yapmadım, yapmıyorum, yapmayacağım. Onlar yaptı ;D Onlar heketti sevgimi, saygımı, becerebiliyorsam ilgimi... !!!
Her şey karşıdan. hiç bi şey karşılıksız değil....
Seni çok seviyorum.... Tanıdığım herkeste inanılmaz çok seviyor...
Öncelikle Saygılar...
Sevgiler....
Sağlıcakla...
Paylaşımlarımı yaparken arada kesilmesinden çekindiğim için biraz bekleyeceğim.
Çok çok önemli değil kesinlikle "ben ve paylaşacaklarım...."
Ama içinde yer aldığım etkinliğe de şimdiden iki kelime yazabilmek istedim...
Görüşmek üzere..
Saygılar....