Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,390

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

....

Gezenbilir Güvenç Köyü 22 kasÄÃÂ

ufukozkan' Alıntı:
Hani ferdane hanim 300 foto :smiley: :smiley: :smiley:
;) Yazdıktan sonra resim eklemeden yollamışım,ekleyene kadar mesajın geldi ;) ....İşlerim var ama ara ara yollayacağım sırasıyla 300 fotoyu(tabiii birazda eleyerek ;D )

Bu arada dün kimseye sorma fırsatım olmadı,siteye direkt eklemek için makine ayarlarını değiştiremedim,tüm resimleri yeniden tek tek boyutlandırdıktan sonra bölüme ekleyebiliyorum....

Ferdane Hanım, sizin kızın genç kardeşi olduğu için mi bilmem bizim terios çok yakışıklı çıkmış teşekkürler.

aslankurt72' Alıntı:
Ferdane Hanım, sizin kızın genç kardeşi olduğu için mi bilmem bizim terios çok yakışıklı çıkmış teşekkürler.
Komutanım; araban hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.Bol çamurlu yollar...

amanos80' Alıntı:
Komutanım; araban hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.Bol çamurlu yollar...
Teşekkürler.Cümlemize.Seni kesmeyen Terios tam bize göre :smiley:

Eğlenceli ve güzel bir hafta sonu olmuş gelmeyi istedim sizlerlede tanışmış olmak istedim ama oğlum rahatsız olduğundan gelemedik umarım birdahaki sefere katılırım resimler ve videolar çok güzel olmuş emeklerinize teşekkürler.

Alfonse' Alıntı:
Ben üzülürüm ama bu hafta ne kadar yoğun olduğunu biliyorum...
Orada dinlenirsin belki....provakosyanlara kanmazsan !!! ;D ;D ;D
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Çok seviliyorsun, yerden yere vurma teşebbüsleri belki o yüzdendir.
Veya ;D kıskanılıyorsundur ;D bilemem ;D

Ben genelde pek sevilmem... ;D ;D ;D çok konuştuğumdadır belkim... ;D ;D ;D çok da tın mın tın ;D ;D ;D
Sevilmemeyi geçtim bi kalemde de, daha çok kıskanılırım da, ;D ondan şeyyettim.... aynı gibidir yani seninki, yani, belki, sanirsam... ;D
ne bilim aman ;D ;D kızlar "kıskanıyorum, veya kıskanılıyorsun" der genelde... ;D seni bilmem... ;D
"caNNım kaDDim doSTum TüRk iŞi caPOn adAm UmUt" ;D
Bu arada:
Bilgin olsun, belki gerekir sana bi yerde.... ;D
日本航空自衛隊 : okunuşu : nihonkoukuujieitai : Japon Kara Kuvvetleri demekmiş... ;D ;D

ceranus' Alıntı:
Alfonse' Alıntı:
..... Ben genelde pek sevilmem... ;D ;D ;D .....

Alpcim, mesajının içinden bu cümleyi alıntı yapmam gerekti, kusura bakma lütfen ama aşkolsun diyeceğim, Ankara Grubumuz içinde çok sevilen, renkli, vefakar, özverili, birleştirici, candan, saygılı, sevgi dolu, bir dolu güzel özellikler sahip olan bir arkadaşımızsın, dostumuzsun, tamam çok konuşuyorsun, sende itiraf ediyorsun ama ben ve bizler seni olduğun gibi çok seviyoruz, dostluğumuz daima sürecek, kendi büyük , yüreği daha büyük insan
...................................

Zerrin, etkinliğin duyurusu içinde sevgili Umut' a hitaben yaptığım nükteden cımbızla iki kelime alıp öyle hoş yorumlar yapmışsınki, okuduğumda gözlerim yaşarmadı desem yalan olur :'( :'( :'(
"Sana cüvap vermem şart ki ne şart" ;D Ama o konu kilitli tabiki ;) sadece burası mümkün ;D

Hani "Doğa Sever", "Hayvan Sever" derler ya.... güzeldir bu kelimeler, olgular, sıfatlar...
Ama, Ben, öncelikle bi "İnsan Severim" (Eklemem gerekirki, körü körünede kimseyi sevmem, bodoslama atlamam sevgiye. Yani, sırf iki kolu bacağı var diye adına insan denmiş arızalı olanlarıda sevmem, bunların arızalarınada da asla duyarsız kalamam, adam sendecilikle hiç işim olmaz ;))

Bu, yukarıda alıntı yaptığım mesajında hakkımda yazdığın kelimeleri inşallah gerçekten hakediyorumdur.
Bi platforma dahil oldum, çeşitli insanlarla tanıştım. Bunların arasında yaşadığım şehirdekilerle tabiki yüze yüze daha çok görüşme şansım oldu ve onların kalitesini farkedip değer verdim, o kadar... ben bişey yapmadım, yapmıyorum, yapmayacağım. Onlar yaptı ;D Onlar heketti sevgimi, saygımı, becerebiliyorsam ilgimi... !!!
Her şey karşıdan. hiç bi şey karşılıksız değil....

Seni çok seviyorum.... Tanıdığım herkeste inanılmaz çok seviyor...
Öncelikle Saygılar...

Sevgiler....

Sağlıcakla...

Arkadaşlar,

Etkinliğimizle ilgili benimde paylaşmak istediklerim var. Teşekkürdür, görseldir, yorumlarımdır v.s.
Fakat dün sabahtan bari adslli tel hattımda sorun var. Gidiyor geliyor v.s. Ancak bugün ilgili kurumla bağrış çarış ;D biraz düzelttirebildim.
Paylaşımlarımı yaparken arada kesilmesinden çekindiğim için biraz bekleyeceğim.
Çok çok önemli değil kesinlikle "ben ve paylaşacaklarım...."

Ama içinde yer aldığım etkinliğe de şimdiden iki kelime yazabilmek istedim...

Görüşmek üzere..

Saygılar....

bu mudur yani, bu kadar mı?... hepsi topu 7 - 8 sayfacık mı...

eee, bu kadar mıdır yani fotoğraf ve videolar?... ???
anahtar kelime olarak yazdığım mesajlar da siliniyor zati hali hazırda... :'(

Eren,nedir bu cj nin senin elinden çektiği?Fotolara baktımda yazıktır,günahtır yaw oda bi can sayılır ;D ;D

bu ankara off-road gurubu,Biz istanbul off-road,ın papucunu dama attı etkinlikleri ile maşallah size nazar değmesin. ;) :D yahu hiçmi karnınız açıkmadı yemek yemediniz onu anlayamadım. ??? ??? :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR