Arama sonuçlarınız

1. borntobedeep

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selam, Boreal Bullnes diyen arkadaşa Lafuma önerilmiş !! çok ilginç :) Biri tam taban oto.krampon takılabilir bir modelken, lafumanın patika yürüyüşleri dışında işe yarar ürünü yoktur. Lafum tekstil malzemeleri üreten bir firmadır ayakkabıları beş para etmez , tekstilleride...

2. borntobedeep

En iyi dalış malzemesi anketi

Ynt: En iyi dalış malzemesi anketi selam , hiç bir firmanın her şeyi en iyi değildir : bence maresin paletleri , beuchatın maskeleri, waterproofun elbiseleri, apeksin regülatörleri , dive rite in bc leri ve fenerleri , oms nin ıvır zıvır aksesuarları en iyidir... en iyisi olsa bile sizin için...
  3. borntobedeep

Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati

Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati Dalıştan önce uçuş yapmış olmanızın bir tehlikesi yoktur. 30 metre ve altına dalış yaptıysanız 48 saat uçmamanız gerekir.

4. borntobedeep

Neden Alüminyum Tüp

Ynt: Neden Alüminyum Tüp merhaba, burada bir hata olması lazım.. çelık tuplerde iç basınc metalın dayanamayacagı kadar arttıgında, hava en zayıf noktadan metalı yırtarak cıkarken kenarlar esneyecektır. alüminyum tüplerde esneme olmadıgı ıcın basınc arttıgında yırtılan noktanın cevresı...
  5. borntobedeep

Sualtı Topluluğu Torpido Botuna Dalacak

Ynt: Sualtı Topluluğu Torpido Botuna Dalacak muhtemelen yapılmamıstır , sahil güvenlıkten izin almaya kalkmıslardır onlar denızcılık mustesarlıgına yonlendırmıstır , oraya dılekce vermıslerdır onlar denız polısıne gondermıstır oraya baska bır dılekce faks trafıgınden sonra lıman mudurlugune...

6. borntobedeep

130 Yıl Çalışan El Feneri

Ynt: 130 Yıl Çalışan El Feneri ankara'da amerikan pazarından bir arkadaş 5.11 marka saat almıştı belki bu ürün de vardır.

7. borntobedeep

Yurtdışından Alış - Veriş

Ynt: Yurtdışından Alış - Veriş Hımm ben hep leisurepro.com dan sipariş veriyorum hep aynı faturada gönderiliyor ve ayrıca belirtiliyor ama takılıyor ups kullanıyorum. Aslında belirtsem çift fatura kesseler, biri kutunun içine kargo dahil fiyat, biri kutunun dışına kargo hariç olarak hiç bir...
  8. borntobedeep

Ynt: Yurtdışından Alış - Veriş Ohzman Bey , Türkiye'ye mi gönderdiniz yoksa Türkiye'den mi gönderdiniz ? Eğer Türkiye'den gönderdiyseniz alıcının bulunduğu ülkenin mevzuatına göre işlem görür , bizim kurallar bağlayıcı değildir. Kural 150 avroluk eşya, ancak netten verilen siparişlerde...
  9. borntobedeep

Ynt: Yurtdışından Alış - Veriş merhaba arkadaşlar üstteki mesajda yurtdışı siparişleriyle alakalı biraz bahsetmiştim ekleme yapmak istiyorum , arkadaşım için linkteki ürünü sipariş verdik. gümrüğe takılacağından emindik yinede değer dedik, ancak takılmadı!!!! ürün fiyatı 200 dolar kargo...

10. borntobedeep

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK sanırım haklısınız Erdal Bey en iyi seçenek 3k 1.6 benzinli yeni kasa grandvitara şular gerçekten çok güzel , abim 1.9dizel 5 kapılısını iş icabı arazide kullanıyor oların ikinci el fiyatı 50 bın cıvarı ama 3kapılıları 25-27 bine bulma ihtimali var...

11. borntobedeep

Yassıada'da Dalış Artık Mümkün

Ynt: Yassıada'da Dalış Artık Mümkün Selamlar , Bende de Bodrumda ki Yassıada dalışa açıldı sandım birden, başlıgı görünce ne sevinmiştim :-\ Yıllardır açılacak diye haberler çıkar açılmadı gitti . http://www.turkiye-wrecks.com/yassiada.html
  12. borntobedeep

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Hakan Alpaslan Doğum Tarihi ve Yeri: 1983 - Ankara Memleket: Erzincan Semt: Batıkent / Yenimahalle İlgi Alanı: Aletli dalış, zıpkınla avcılık, fotoğraf, seyahat. Not: İşsiz ekonomist trimix dalgıcı.. :-\

13. borntobedeep

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri merhaba arkadaşlar, ihaleleri takip ediyorum elimden geldiğince, bazı ücretli ihale icra tipi sitelere üye olan varmı aranızda merak ediyorum verilen paraya değer mi? ayrıca bursa taşınırlarında land rover ilanı var ancak ne oldugu bellı degıl 1963...
  14. borntobedeep

Mağara Dalış Fotoğrafları

Ynt: Mağara Dalış Fotoğrafları 26-28 aralık 2009 tarihlerinde Anadolu Mağaracılık Derneği nin gerçekleştirdiği ,Burdur İnsuyu mağara dalışlarında çekilmiş birkaç fotoğrafa linkten ulaşabilirsiniz. http://img519.yfrog.com/gal.php?g=15506607.jpg
  15. borntobedeep

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? silah görünümünde ki aletlerle kendinizi koruyamazsınız işleri daha kötüye götürür, karşıdaki sizdekini gerçek zannedip belinden tabancayı cıkarıp takı takır saydırabilir. böyle durumlarda akıllı olmak lazım, tehlike sezildiğinde inat etmeyip arazi olmak en...

16. borntobedeep

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK 4x4 ler hakkında çok fazla bilgi sahibi olmamakla beraber bende bir arazi aracı almak istiyorum. 1.5 ay önce grandepunto dizel aracımı sattım o zamandan beri araştırma içindeyim, sadece dizel araçlara bakıyorum. Çok gezip dolaşıyorsanız memleket şartlarında benzili araç...
  17. borntobedeep

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? selam bol bol balık ve gezi için çadırda kalırım lakabım çadır çocuguydu küçükken basımdan çok önemli bir sey gecmedı ama abim ve on kaplan gücünde bir arkadaşımın : ) başından geçen olayı anlatmadan geçemeyecegım. Niğde Demirkazık'ta geceyi geçirmek için...
  18. borntobedeep

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Hakan , herkese selam.

19. borntobedeep

Ynt: Yurtdışından Alış - Veriş Selamlar, ben artık neredeyse herşeyi yurtdışından internet üzerinden sipariş vererek alıyorum . Dikkat ettiğim en önemli husus ürün ve kargo ücretinin toplamı 150 avro yaklaşık 200 doları geçmeyecek şekilde olması , bugünkü kura göre 215 dolar sınır. Kargolarda...
  20. borntobedeep

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri