Arama sonuçlarınız

1. nikanam

Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi (17-18 Ekim 2009)

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi (17-18 Ekim 2009) bu güzel gezi için, emeği geçen herkese teşekkür ederim. işte birkaç fotoğraf.

2. nikanam

Yükselti Gösterimi ile Rota Çizimi (Resimli Anlatım)

Ynt: Yükselti gösterimi ile rota çizimi ( Resimli anlatım ) bu site benim de uzun zamandır kullandığım bir site bisiklet turlarım için. eğim grafiğinde hassasiyet istiyorsanız, rotanızı küçük parçalara bölerek çizin. mesafe kısaldıkça eğim grafiğindeki detay ve hassasiyet artıyor. ayrıca...
  3. nikanam

Bisikletle Avrupa Turu ?..

Ynt: Bisikletle Avrupa Turu ?.. emre'nin sitesi www.geziyorum.net , tur hazırlığı konusunda da çok yardımcı olabilecek bir site. ayrıca site aracılığıyla emre tok'la iletişim kurabilirseniz size yardımcı olacaktır. çok yardımsever ve mütevazi bir insandır. uzun turlar konusunda da oldukça...

4. nikanam

Fethiye Taraflarından Çadır Kampı Tavsiyesi

Ynt: Fethiye Taraflarından Çadır Kampı Tavsiyesi faralya'da george house benim de önerebileceklerim arasında. ayrıca oraya kadar gitmişken kabak vadisine inebilirseniz, ilginç bir tatil yapabilirsiniz. kabak hakkında bilgi nette yeterince mevcut. dilerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  5. nikanam

Muğla veya Antalya'da Kamp Yerleri İçin Acil Yardım !

Ynt: Muğla veya Antalya' da Kamp Yerleri İçin Acil Yardım ! velespitçi arkadaşım, ben bunları yazarken sen çoktan inbükü'nden başka koylara kaçmış olacaksın. keşke yazdıklarını daha önce görseymişim. ama belki başkaları için yardımı dokunur diye yazayım istedim. inbükü orman kampı, bir...

6. nikanam

Didim Çadır Kampı Acil

Ynt: Didim Çadır Kampı Acil tavşanburnu güzel bir yer. bir o kadar da enteresan. her çeşit insanı bulmanız mümkün oarada. sezonluk gelen aileler var. resmen "kapattıkları" arazilerinde domates, biber, patlıcan, hatta ve hatta mısır yetiştirenleri bile gördüm önceki yıllarda. uydu antenlerine...

7. nikanam

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres "çadır tatili için en iyi on adres" adlı yazı yanlış hatırlamıyorsam 2006 ilkbaharında hürriyet gazetesinin seyahat ekinde yayınlanmıştı. aynı zamanda gazetenin bu ekinde yazıları yayınlanan bazı gezi yazarlarının fikirlerinden yola çıkılarak...
  8. nikanam

Bisiklet Link Rehberi

Ynt: Bisiklet Link Rehberi Bisikolog, hem bisiklet, hem blog sitesi. Bisikopatlar için akıl fikir hocası. www.bisikolog.com
  9. nikanam

5 - 6 - 7 Eylül Burdur Salda Gölü Kampa Kim Var?

burak merhaba, ben denizli'de yaşıyorum. denizli bisiklet platformu üyesiyim. iki hafta önce bisikletle afrodisyas turu yaptık. bir gece kamplı. salda gölüne ise haziran ortasında ve ağustos başında iki kez kamplı tur düzenledik. pamukkale zaten her yönüyle çok iyi bildiğimiz bir yer. bu...

10. nikanam

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları ben de bu kutulardan bir tane almış ve bu iş için kullanmıştım. demek ki aklın yolu birmiş.

11. nikanam

Bisiklet Link Rehberi

Ynt: Bisiklet Link Rehberi www.bisikletciler.com sitesini öneririm. Sadece forum değil, iyi bir protal. Şimdilik yeni ama geleceği çok parlak.
  12. nikanam

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Selam. İsmail ben. Denizli’liyim. 32 yaşındayım. Dişhekimiyim. Asıl anladığım konu bisiklet. Kamp yapmaktan da hoşlanırım. Kamp ve bisikleti bir arada yapmak, yani “bisikletli kamp” en büyük tutkum. Denizli’de yaşıyor olmak, her an muhteşem bir...

13. nikanam

GPS İle İlgili Dosya Uzantıları Dönüştürme

Ynt: GPS İle İlgili Dosya Uzantıları Dönüştürme google earth.
  14. nikanam

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi çadırlar hakkında tüm gerekli bilgileri doğa sporlarıyla ilgili sitelerden ya da alışveriş sitelerinden zaten elde edebilirsiniz. boyutları, ağırlıkları, malzemeleri vs vs ile ilgili herşey nette mevcut. ancak nette olmayan ve kullanıcının kendi deneyimleri ile öğrenilen bazı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri