Fethiye Taraflarından Çadır Kampı Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DuSK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,207

DuSK

Yeni Üye
Merhaba doğacı arkadaşlar :smiley: Aranıza yeni katıldım...

Önümüzdeki hafta çadır kampı yapmak istiyoruz ailecek.Tavsiye edebileceğiniz güzel bir ortam var mı? 2 sene Günlüklü,geçen sene de Çubucak a gittik.Bunlara bir alternatif önerebilir misiniz?Yine Çubucak veya günlüklü şartlarında.

Birde sormak istediğim Boncuk Koyu kapatıldı vs. gibi haberler var.Boncuk koyu çok güzelmiş okuduğu yorumlara göre.Şuan aktif halde mi bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

SAYGILARIMLA..

Etiketler
Ynt: Fethiye Taraflarından Çadır Kampı Tavsiyesi

merhaba dusk,
ben fethiye katrancı çadır kampından 6 temmuz da döndüm.
günlüklü kampı çadır ve günlükçülere kapanmış durumda. otel yapılmış sanırım. onun yerine günlüklü kampçıları katrancıya geldiler bu sene. katrancı bakımsız ama güzel, fiyatlar uçmuş durumda. elektrik dahil 21 tl. ücretlendirme var bu sene. buzdolabı 7,5 tl/gün. su kaydırakları faal. tavsiye olunur.
birde fethiye ersneleri geçince 1. koy var tesisi çok güzel fethiye akşamları ayaklarının altında orayada bir bak derim. adı AKSAZ KOYU
müdürü arkadaşım. İsmi Levent Esin. Bir göz at derim
selamlar

http://www.kampkaravan.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1754

burdan ulaşabilirsiniz

bozacı' Alıntı:
merhaba dusk,
ben fethiye katrancı çadır kampından 6 temmuz da döndüm.
günlüklü kampı çadır ve günlükçülere kapanmış durumda. otel yapılmış sanırım. onun yerine günlüklü kampçıları katrancıya geldiler bu sene. katrancı bakımsız ama güzel, fiyatlar uçmuş durumda. elektrik dahil 21 tl. ücretlendirme var bu sene. buzdolabı 7,5 tl/gün. su kaydırakları faal. tavsiye olunur.
birde fethiye ersneleri geçince 1. koy var tesisi çok güzel fethiye akşamları ayaklarının altında orayada bir bak derim. adı AKSAZ KOYU
müdürü arkadaşım. İsmi Levent Esin. Bir göz at derim
selamlar
Gerçekten fiyatta uçmuşlar bende Ağustosta gitmeyi düşünüyorum inşallah ağustos fiyatı uygulamazlar

aksaz koyu fiyati olarak bişi diyemiyeceğim ancak bu sene katrancı bana çok yavan geldi.

fethiye Faralya köyünde(likya yürüyüş yolunda ve kelebekler vadisinib 300 m üzerinde) george house çadırlı camping imkanları gayet güzel...

faralya'da george house benim de önerebileceklerim arasında.
ayrıca oraya kadar gitmişken kabak vadisine inebilirseniz,
ilginç bir tatil yapabilirsiniz. kabak hakkında bilgi nette
yeterince mevcut. dilerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Merhabalar biz doğacı dostlarımızla beraber 1-2 ağustosta İzmit Yuvacıktaki İnönü yaylasında Kamp yapıcaz Katılmak isteyen arkadaşlar olursa seviniriz. İsteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. Faaliyetlerimizin olduğu www.adoge.azbuz.com sitesinden bakıp bizi tanıyabilirler. ( Slym_kara@hotmail.com)Katılamyı düşünen arkadaşlar olursa mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Hepinizie iyi günler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri