Arama sonuçlarınız

1. doktoribrahim

Mercedes G Almak Üzereyim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim burada adı geçen izmirde bir GE280 vardı ya ilanı pasif hale almışlar satıldı herhalde :) bizim yazışmaları takip edenler var galiba :) burada şu araba iyi dense 1 haftaya kadar satılıyo :) neyse alana hayırlı olsun diyelim kazasız belasız kullanır inşallah

2. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim para para para varlığı bir dert yokluğu yara
  3. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim emisyon değerlerinde değişiklik yaratacak bazı eklemeler mi gerekecek o zaman

4. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim sağolasın alper abi oraya bir bakayım senin de arabayı gördüm ama seninkine güç yetmiyor ne yazık ki bahsini geçirdiğim GD300 kısa şasiye 27000 verdim adam güldü desem yeridir daha fazla da veremem valla benim de aslında uzun şasi aklımda hem çok ağır off-road...
  5. doktoribrahim

Mercedes G serisi Interactive brochure

Ynt: Mercedes G serisi Interactive brochure teşekkürler hüseyin abi güzel bir link

6. doktoribrahim

Mercedes G

Ynt: Mercedes G ++++ :)

7. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim tamam bir araştırayım çünkü bu araca binmek için ya LPG bayisi araştıracam ya da petrol kuyusu :)
  8. doktoribrahim

Mercedes G

Ynt: Mercedes G sağolasın abi:) ben 460a razıyım fiyatlara bakılırsa zaten seninb gibi 20 yıl hayal kurmadan 463 bana uzak gibi duruyor :) ama olsun daha çok çalışmamız lazım daha 27 yaşındayım hemn de herşeyim olmasın şımarırım sonra :) biraz cefa çekmeden sefa olmayacak no pain no gain...
  9. doktoribrahim

Mercedes G

Ynt: Mercedes G kaçan arabalar konusunda seni iyi anlarım abi ama bu araç başka hayırlısı olsun :) (bizim şu aralar favori cümlemiz, kaçan fırsatların ardından :)

10. doktoribrahim

Mercedes G

Ynt: Mercedes G dehşet olmuş

11. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim adam güzel yapmış ama yaşar bey haklısınız bizim gibi sürücüler için gereksiz masraf olur fazla yani GE280 gibi bir araç için LPG dönüşümü ne kadardır saygılar
  12. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim aslında düşündüğümden de çokmuş yakıt tüketimleri LPG taktırmadan GE280'e binmek imkansız gibi duruyor single pointten kastın nedir hüseyin abi eski sistem mi? bi de bunların dönüşümü ne kadar tutuyor bilen var mıdır?

13. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim ben de öncelikle dizel arıyordum ama hem satılık dizel sayısı çok az hem de fiyatı daha fazla türkiyede bezin dizel arasındaki fiyat farkı da çok azaldı öyle olmasa pek düşünmezdim bu aracı binmek için alıyorum iyi bir araç çıkarsa belki yıllarca bineceğim...
  14. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim memnun oldum geldiğimde yanınıza uğrarım ve umarım bir G serisi ile olur :) ben de ankadarada keçiörende sanatoryum göğüs hastalıkları hastanesinde asistan doktorum araba konusunda acelem yok her akşam eve gelince üçünü de kontrolden geçiriyorum genelde yüksek...
  15. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim bu arada yaşar bey antakyanın içinde mi oturuyorsunuz ben antakyada büyüdüm 1999'da üniversite için ayrıldım ailem hala oradadır her an anarım boş bulduğumda da 700km demem atlar gelirim

16. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_300_gdWQQaXQQ10136063WQQpXQQdisplayitem w460 ama dizel olmasına rağmen bence fiyatı çok fazla yani beni aşar ama temiz görünüyor ne dersiniz
  17. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim evet 22500'e kadar düşmüştü ama izmirde tanıdık olmadığından izmitten biri gelip o fiyata almış ben de bakılmayan arabaya kapora vermek istemedim haliyle giden gitti bir kaç ay daha bekleriz ne yapalım umarım böyle güzel bir makina bulabiliriz daha mekanik...
  18. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim teşekkür ederim nadir bey hayırlısı olsun

19. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim ve hazin son ben işten güçten vakit bulup izmire gidene kadar makina satılmış hüzünle izledim ama canımız sağolsun bu olmazsa başkası olur sizlerden de ricam etrafta bildiğiniz temiz G varsa bana haber verirseniz çok sevinirim saygılarımla
  20. doktoribrahim

Survival El Kitabı

Ynt: Survival El Kitabı rica ederim kendi alanında değişiklikler saptayanlar dökümanın güncellenmesi için burada belirtirse daha sağlıklı olur saygılarımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri