Mercedes G Almak Üzereyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doktoribrahim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,608

Etiketler

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim

evet 22500'e kadar düşmüştü
ama izmirde tanıdık olmadığından
izmitten biri gelip o fiyata almış
ben de bakılmayan arabaya
kapora vermek istemedim haliyle
giden gitti
bir kaç ay daha bekleriz ne yapalım
umarım böyle güzel bir makina bulabiliriz
daha mekanik olduğundan dağa bayıra gitme konusunda
w460 daha güvenilir gibi geliyor bana
yani aslında kafamda bir düşünce biraz daha bekleyip w463 mü düşünsem diyor
ama elektronik aksam arttıkça dağda benim halledemeyeceğim sorunlar olma olasılığı artıyor gibi düşünüyorum
doğru mudur sizce
yani amaçlarımı yukarıda belitrmiştim
bunlar doğrultusunda w460 daha mı mantıklı
aslında aralarındaki fiyat farkı fazla
bildiğim kadarıyla 463 1991den sonra çıkmaya başladı
1991-92 w463ler ne kadardır

hus55' Alıntı:
yasar, aracin durumu nasildi?

resim'de gorundugu kadar temiz miydi?

Huseyin Bey aracı sahibinden.com da takip etmiştim arada girip fiyatına bakıyordum en son 6000 ytl birden indirdi sahibi sonra zaten satılması 24 saat sürmedi. ben antakyadayım aracı fiziki olarak görmedim ancak bakılabilecek bir araç kanaati oluşmuştu. ben şu anki aracımı da internetten hiç görmeden aldım çok da memnunum çok nadir düşüyor böyle araçlar ancak ortamı siz de biliyorsunuz nakite ihtiyacı olan insanlar üçe beşe bakmayıp nakite çevirme niyetiyle ilan verince pusuda bekleyenler atlıyor.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_300_gdWQQaXQQ10136063WQQpXQQdisplayitem
w460 ama
dizel olmasına rağmen bence fiyatı çok fazla
yani beni aşar
ama temiz görünüyor ne dersiniz

bu arada yaşar bey
antakyanın içinde mi oturuyorsunuz
ben antakyada büyüdüm
1999'da üniversite için ayrıldım
ailem hala oradadır
her an anarım
boş bulduğumda da 700km demem
atlar gelirim

İbrahim Bey 15 yıldan beri antakyadayım ben. MKÜ'de öğretim üyesiyim. Antakyaya geldiğinizde serinyol tarafındaki tayfus sökmen kampüsünde veteriner fakültesindeyim beklerim.

Araç için kesinlikle 2-3 ay bekleyip öyle alın sahibinden.com araba.com ve arabam.com da günlük 2-3 kontrol yapın en fazla 3-4 ayda istediğiniz fiyata istediğiniz vasıfta araç düşer. Antakyada henüz G serisi kullanan yok sanırım siz alırsanız antakyay geldiğinizde tek araç sizde olur.

memnun oldum
geldiğimde yanınıza uğrarım
ve umarım bir G serisi ile olur :smiley:
ben de ankadarada keçiörende sanatoryum göğüs hastalıkları hastanesinde
asistan doktorum

araba konusunda acelem yok
her akşam eve gelince üçünü de kontrolden geçiriyorum
genelde yüksek modelli ve fiyatlı olanlar var
ama bakıyorum işte
bekledikçe elimizdeki para da biraz artıyor
bir sıkıntımız yok yani
öenmli olan güzel bir makina alıp doğayla başbaşa olabilmek
ben köy çocuğuyum
şehir beni hep daraltmıştır
bir BMW 3.16i sedam aracım var
uzun yollarda onunla rahatım
ama mübarek sosyete hanımlar gibi
stabilize yola bile girmiyorum onunla :smiley:
bakalım kararımızı G'den yana verdik
acvelem yok iyi bir G düşerse alacaz
Sizlerin de gözüne çarparsa bana bildirmenizi rica ederim
iyi akşamlar dilerim

bende de nihai hedef g serisi ama şimdilik bendeki X90'ı biraz araziye çıkacak hale getireceğim sonrasında da kısmet .....

arabalar konusunda hep şanslı oldum arazi araçlarını tanımamamdan ve her ustayı usta zannetmekten kaynaklanan (sanırım 3000 TL'ye maloldu bana) niva ile başlangıçta yaşadığım sorunlar hariç hep iyi araçlar denk geldi ancak ben de hep bir aracı hedefleyerek (neredeyse tamamına yakını antakyada 3-5 tane bulunan (X90 sanırım tek) verdiğim paraya göre harika araçlardı) piyasaya baktım biraz bekledim denk gelince aldım. umarım size de sorunsuz bir araç denk gelir. şimdiden hayırlı olsun.

İbrahim bey;
birde asagıda ki ilan var. Diğer bölümüne kayıtlı oldugundan belki gozden kacmıstır. Bu aracta temize benziyor.
Hos İzmir'de diğer büyük illerimize nazaran daha fazla eski arac var gibi. Ve genellikle eski araclar daha bakımlı.

http://www.sahibinden.com/mercedes_280_geWQQaXQQ11569919WQQpXQQdisplayitem

Ah bu kriz belimiz büktü:smiley:) Bu arac bayadır (en azından 2 ay - yanlıs hatırlamıyorsam) ilanı var. Belki bir indirimde yaparlar.

iyi aksamlar beyler. 37000 olan 300GDS [gumus renk] cok hos! recaro on koltuklar resadiye altini gibi :eek: arka minder cok temiz,orta gogus temiz,yani G'nin ici cok iyi durumda. disi da iyi, on koruyucu 463'un ,yan aynalar 2005 sonrasi sinyal'li, jantlar 463'un,onlar 460'a uygun degil,camurluklarin icinde durur cunku 463 akslar daha genis oturur.30mm flanj ister denk durmasi icin ;) bunlar sadece benim yorumlarim. fiyat ise yuksek,oyle 20-25 arasi olsa..... uc ustune !! bende kisa da uzun sasi de var,uzun daha kullanisli , kisa daha sportif duruyor.

son link'i atan arkadasa bravo, fiyat cok uygun, arac cok cok hosuma gitti. bence 85 model degil, en az 86'dir, camurluklardan ve tumardan belli. o G'de ekmek var. guzel bir dizel motor,harika olur. lastikler bile bfg ;D

onu bir arastir,kac elden cikma? kilometre, sasi durumu, coil springlerin kuleleri ne durumda, benzin deposu curuk olmasin.... yine de fiyat iyi.

demek ki buralarda G hastasi cokmus da, alevlenme gerekirmis ;D bir bakarsin seneye,15-20 G sahibi etkinlik yapariz... ;)

gelelim 460 463 arasindaki farklar ve arti eksiler.

460 acimadan heryere sokarsin.. basit sanziman ve takviyeler cok dayanikli.

463 ise tam bir limozin gibi ! 1999 a kadar olanlar aslinda cok elektonik degil. aslinda 460 biraz daha basarili offroad konusunda. 3 diff lock ve surekli 4 ceker olusu buyuk avantaj saglar.

mesela 463 serisi kaca gider oralarda? bence butceni sarsmazsa 463 mukemmel bir arac.

İbrahım bey su son lınktekı benzınlı arac gercekten hoş.Kacırdıgınız da guzel mıs ancak sonucta 230 benzınlı motor lpg ıle dahada agır Gercekten cok amacok agır kalırdı Hatta mercedes bır ara ıtalyaya ozel g 200 bıle urettı ama arac yokusları cıkamadı ancak takvıyeye atınca yokus cıkabılıyordu.Sonuc olarak en son gösterılen 280 benzınlı en ıdeallerınden bırı .Ancak mumkunse dızel alın derım..

ben de öncelikle dizel arıyordum
ama hem satılık dizel sayısı çok az
hem de fiyatı daha fazla
türkiyede bezin dizel arasındaki fiyat farkı da çok azaldı
öyle olmasa pek düşünmezdim
bu aracı binmek için alıyorum
iyi bir araç çıkarsa belki yıllarca bineceğim
dizellerdeki fiyat farkı anlamsız oldu
sonraki aracı gerçekten görmemiştim
diğer modeller bölümündeymiş
ben orada hep Unimog vardır diye düşünerek girmemiştim
teşekkür ederim yardımlarınız için
GE280 de bildiğim kadarıyla güzel bir motor
bunun LPG'si yok denildiğine göre
bunlar 16-17lt yakar tahmin ediyorum
gerçi ekonomi için de almıyoruz ama
belki LPGli olsa şehir içinde de günlük kullanarak bizdeki opel corsayı satabiliriz
bu araçların LPG değişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?
bakalım gidip görmek lazım o da çok kolay değil
bizim işte izin almak zor biraz
hastaları başı boş bırakmak olmuyor
satıcısıyla irtibata geçeceğim
dikkat çektiğiniz için tekrar teşekkürler
o GD300 muhteşem bir araç
tek (benim açımdan) kötü tarafı kısa şasi olması
yani bagajı yok sayılır
aynı yerde 2 tane uzun şasi araç daha var ama fiyatları bunun gibi el yakıyor
bunun için 25-27000'e kadar çıkılabilir
daha fazlası anlamsız
benim de gönlümde W463 var
ama düşük modellerine pek rastlamadım
genelde 96 model sonrası var ve fiyatları 30000 eurodan başlıyor ki benim için mümkün değil
bendeki BMW 3.16i sedanı satmak lazım ama o da 2005 model 25000km tertemiz bir araçtır
sadece uzun yollarda kullanırım
onu satmayı düşünmem
şehir içine bir opel corsa var onunla gidiyorum
W460 aslında benim için ideal
ama temizini bulmak zor
aslında benim acelem de yok
bakalım önemli olan temiz bir makina bulabilmek
alır almaz büyük masraf edecek durumum olmaz
şimdi ben şu 280in sahibine bir mesaj atayım bakalım
herkese teşekkürler
umarım bir G sahibi olurum da hüseyin beyin dediği gibi
güzel bir etkinlik düşünebiliz :smiley:
saygılarımla

ibrahim, 280 GEL iyi bir arac, makine cok saglam. ben attigim diger konularda gecen sene sattigim 280 GEL gorursunuz. lpg'si vardi. baska turlu suremezsin !!! G55 daha ekonomik...sakasiz :eek:

gercek dunyada ekonomisi bu araclarin soyle;
460 300GD 18-24 mpg
460 280GE 12-17mpg
460 230GE 17-24mpg
463 300GD 20-26mpg
463 300GE 16-22mpg [kusura bakma litre heasbi anlamam ama senin bmw mesela 28-34mpg tahminim.]

lpg kesinlikle olur, single point olarak . lpg tanklari da guzelce sasi icine gomulur. oyle 12000 alabilsen,piyasadan 250td c veya e motor bulursun....emekli olana kadar kullanirsin insallah :smiley:

kisa sasi G aslinda bagaj konusunda cok iyi. 2 yolcu alir karsilikli [benim cabrio 7 kisilik].

Bende Eylül ayı gibi 1-1,5 ay baktım bu araclara. Benim bütcemde yapacagım masraflarda dahil 25.000 tl idi. Malum bu ekonominin kotuye gitmesinden sebep tekrardan erteledim.
Bakalım ilerisi ne gösterecek. Bana göre hic dizellere bakmayın; o yılların dizelleri yeni nesil dizeller gibi değil. Hem gürültülü, hem de atak değil. Aynen kamyon gibi.
Benzinliler daha uygun geldi bana. Hem maddi hem de konforu acısından. 2.300cc yerine 2.800 motor alırsanız o agırlıktaki bir arac icin yakıt hemen hemen birbirine yakın olur diye düsünüyorum. Hem 2.800 daha atak daha zevkli sürüse sahip olacaktır.
Sadece h.sonlarını düsündügümden acıkcası lpg hic düsünmedim. Ama usta bir elden cıkacak lpg ile yakıt harcamaları yarı yarıya azalacaktır.
Linkini verdiğim arac favorimdi. Kurban bayramı tatilinde bakmayı düsünüyordum. (Esasen Aydınlıyım) Ama neyse nasip değilmiş.
İnsallah size kısmet olur.
Bunun haricinde bir iki araca baktım; baktırdım. Ama icime sinmediklerinden almadım. Siz siz olun içinize sinmeyen bir aracı almayın.
İçinize sindiyse kim ne derse deyin alın.

Selamlar

Kanunlar geregi benzinli bir araca sonradan dizel motor takamıyorsunuz veya tam tersi. Arac benzinli ise benzinli bir motor; dizelse dizel motor takabiliyorsunuz diye duymustum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR