Mercedes G Almak Üzereyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doktoribrahim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,591
Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim

G serisinin 2. el fiyatlandırılmasındaki sıkıntıları paylaşmak isterim
iki ilan arasındaki 7 farkı bulalım
Hangi kriterler kullanılarak fiyatlandırıldığını merak ediyorum

http://www.sahibinden.com/mercedes_g_320_2002_model_125_000_km_de-02WQQaXQQ10084820WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/2002_mercedes_g_320-42WQQaXQQ12474949WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

abi yakın tarihte ilanlar verilmiş.
aynı olsa daha kötü zaten
20000euro fark nasıl oluyor
anlamıyorum
birçok araçta olan 2. eldeki üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlandırma
ne yazık ki hayalini kurduğum bu araçta yok
tabi benim için uçuk fiyatlar bunlara alıcı olacağmdan değil ama yazık

ibrahim bey selamlar ,, bende sizin gibi bu iki aracin ne kadar benzer oldugunnu pc de iki pencere acarak kiyasladim ve anladimki; turkcemizde guzel deyisler aklima geldi; nasrettin hoca gibi, ya tutarsa, eminim ki gidin sorun A galeriye araba serviste deyip sizi bekletirler ve diger B galeriden arac aninda gelir , eee ve diger bir deyisle de anadoluda kor tuttugunu yakalarmis derler (fazla acmiyorum):smiley: veya soyle de denir her topal malin bir kor musterisi vardir, ne diyelim herkes gozunu acmali ... allah rast getirsin,,,

selam arkadaşlar ,
uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum.mercedes g sınıfı araç almayı düşünenler birde bu araca baksınlar,araç doğuşotoda satılık, bu firma aracın 101 noktasının ekspertizini yaparak satın alıyor veya satıyor.
http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=256310

O araca baktım.Çok değişiklik yapılmış
1984 dizel G'de 5 silindir düz dizel 86 BG motor vardır.İlanda ise 296 BG 8 silindir motordan bahsediliyor.
Elektronik dif kilidi deniyor , bu modellerde öyle bir sistem yok.
Vites kolunun yanında 2 kol olması lazım
Neticede yapılan değişikliklerin belirtilmesi lazım.

bu araçla http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=256310
bu araç http://www.sahibinden.com/sahibinden_mercedes_gd_300_jeepWQQaXQQ13056388WQQpXQQdisplayitem aynı.

saygılarımla

bu araç hakkında bilgi aldım.motor 5 silindirmiş.orjinal motoru varmış üzerinde ve arazi vitesinin yanında 2 adet ufak kol varmış. bu kollar ne işe yarar? arazi vitesi zaten ayrı olarak ağır devir ve hızlı devir olarak varmış ayrıca elektrikli çekiş kontrol sistemi ve elektrikli difransiyel kilidi yokmuş.ayrıntı için gelip bakabilirsiniz dediler.istanbulda olup bakabilecek arkadaş varmı?

bu aracı sahibi resmi görevden almış
2 ay önce 30000TL ye sahibinden de ilanı vardı
sonra bir akıl(?) veren mi oldu ne olduysa aynı araca
40000TL istedi
mesaj attım ne yapmak istiyorsunuz diye cevap vermedi DOD'a 28000'in altına vermiş
Bu fiyat politikasına uyuz oluyorum
Ülkemizde bunun eskisini kullanan kitleyle yenisini kullanan kitle tamamen farklı
bu fiyat politikası ve vergiler sebebiyle tabi ki
adamlar şuna durumuna göre adam akıllı 20-25 arası isteseler ara sor
nedir ne değildir diye
popemobil sanki resmi görevden alınca 40000TL etsin
bu işin ustaları varken bana düşmez ama nacizane bilgi vereyim
o kollar diferansiyel kilitleri manuel olarak kilitliyorsun
EDL yok demişler ya onların E(elle) D(diferansiyel) L(kilidi)
yani ekonomi profesörü sahibinin belirttiği üzere mucizevi çapraz kilidin bir elemanı
şöyle 22-23000 olsa gidin bakın derim ama bu kriz ve piyasa şartlarında bilemiyorum
yani araç güzel olabilir ama ne bilim bi gıcık kaptım :smiley:
gidip bakmak lazım
sahibi ankaradaydı ama 30000den 40000e çıkınca gidip bakmadım bile

bi de ankarada w463'ün çıkma 300DT motorları nerede güvenilir olarak bulunabilir
aşağı yukarı fiyatları ne kadardır?
bir ara bi arkadaş mercedes'in motorlarını yapan yan firmanın Vege Benelüx'ün hakkında bilgi vermişti
aynı motoru mercedes amblemi olmayan haliyle satıyorlarmış
bunun hakkında bilgisi olan var mı?
arkadaşa mesaj attım ama cevap gelmedi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR