Arama sonuçlarınız

1. UFUKK

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Hayırlı olsun mertçim bu haberine çok sevindim :)

2. UFUKK

Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) Sadece beklemek olmaz emine sende veya sizde çektiklerinizi hemen buradan paylaşmalısınız.. ;)
  3. UFUKK

Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) Bu bayan arkadaşlarım benim şirketimden geziye iştirak edeceklerdir,İlk gezileri olacak yardımcı olursanız sevinirim.Herkese iyi eğlenceler.... :)

4. UFUKK

2010 Motoplus Fotoğraflar

Ynt: 2010 Motoplus Fotoğraflar Böbrek taşlarınada iyi geliyor. ;D
  5. UFUKK

Pazar Günü Küçük Bir Gezi (Bodrum Chopper)

Ynt: Pazar Günü Küçük Bir Gezi (Bodrum Chopper) Bodrumun sessizliğine bir son vermişsiniz, ;D Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz. ;)

6. UFUKK

Ruhsatlar Değişti, Motorsiklet Tek Kişilik Oldu

Ynt: Ruhsatlar Değişti, Motorsiklet Tek Kişilik Oldu hocam muyene yaptırdım perşembe günü motosikletimi,ruhsatta 1 yazıyor benim 2 olarak işlermisiniz dedim motosikleti aldığınız yere giderek uygunluk belgesi getirin dediler yani artçı alamıyorum şu an için :-\ :)

7. UFUKK

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002
  8. UFUKK

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Kesinlikle bir tartışma ortamı yok,Herkes düşüncelerini dile getirmekte bu en doğal hakkı ,Herkesin düşüncesi bir olsaydı dünya güllük gülüstanlık olurdu,Bence bu konular tartışılmalı konumuz motosiklet heyecanımız aynı fikirlerimizde tabiki düşünce...
  9. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Doğru ben diyarbakıra giderken motosikletimle,dicle,den geçiyordum,gece 2,35 arasınabenzinim bitti,sabah güneşin doğuşuna kadar ne yaşadığımı bir ben birde ALLAH biliyor,bir off-road,çı ve gezgin motosikletçi,asla yalnız olmamalı,ha birde tüplü...

10. UFUKK

Motosikletler İçin Klima

Ynt: Motosikletler İçin Klima süper bir tasarım ama bu arabistan için tasarlanmalı,normal şartlarda zaten rüzgar o görevini yazın yerine getiriyor,tabiki birde bu klimanın verdiği soğuk hava,ile sıcak hava vucud fizyolojimize ters etki yapabilir. ;D ;D

11. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Özay ne güzel demişsin uçurumdan düşüyordum son anda kurtardım işte geri dönüşü olmayan düşüşler bunlardır yoksa geri kalana düşmek denirse yürürken bile günde defalarca düşerisz ama o şekilde ama bu şekilde saygılar., ;D ;D
  12. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Teşekkürler ahmet,bir yanlış anlama var mesleğim tekstil,kurye değilim, :)Bayrampaşadan dudulluya her gün gidip gelme dışında müşterilerimede motosikletle gidip geliyorum,ortalama günde 400 km yol yapıyorum sana açıklamıştım bunu,Uçak kullanan bir...

13. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Sayın hocam ben asla o kdar dibinden gitmem,önümü göremediğim hiç bir aracın arkasındanda gitmem bunun altını çizelim.Avrupa ile kıyaslanamayacak kadar geride motosiklet kültürü ülkemizde,Yaya geçidine adımınızı attığınız anda araclar zınk diye durur...
  14. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Anlatayım şu anda kullandığım honda 400 bin km,de2006 model,geride kalan 26 yılda 600 binin lafı olmaz zannedersem. ;D ;D ;D
  15. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Trafikte vefat eden arkadaşlarımıza dikkat ettiğimizde kuryelerin sayısının çok düşük olduğu sayıları çok olmasına rağmen tabiki,Normal motosiklete binen arkadaşlarımızın vefat edenlerin sayısı yabana atılır gibi değil yüksek bir oran sadece anlamak...

16. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Ümit hocam kitap üzerinden eğitim almak tabiki güzedir,Fakat uygulama farklı bir durumdur,similasyonda motor kullanmak ile,gerçekteki sürüş çok farklıdır,eğitimi veren arkadaşlarıda iyi tanırım,onlar standart eğitim verirler trafikte yanınıza oturup...
  17. UFUKK

Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması Formula Türkiyeye veda ediyor katılım olmadığından galiba bu yıl sondu yanlış hatırlamıyorsam. ;)
  18. UFUKK

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Eğlence sende ayvalıklı keyfini çıkar,her nasip olmaz kendine iyi bak kardeşim.

19. UFUKK

Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması Teşekkür edrim,hayat bir mücadeleden ibarettir,
  20. UFUKK

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Teşekkür ederim hiç yorulmadımki,insan zevk aldığı bir işte yorulmuyor vallahi., ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri