mustafa
Gezenbilir Fotoğraf Grubu
Arkadaşlar gezimizin fotoğraf ve yorumlarını burda paylaşıyoruz.
Bekliyoruz ...ufuk' Alıntı:Kendime bir geleyim elimdeki materyalleri yükleyeceğim![]()
serpilkolik' Alıntı:Mustafa başkalarına söyleyene kadar , sen yükleseneBekliyoruz Ufuk kendine gelinceye kadar bir ay geçer.
![]()
Geçen benim de başıma aynı şey geldi .Geri getirmek için programlar var ama her zaman başarılı olmuyor. Kısaca geçmiş olsun ..serpilkolik' Alıntı:Mustafa, fotoğraflarımıı bilgisayara yüklerken hata verdi. Sonra kartı tekrar taktım, ama içindeki hiçbir fotoğrafı görmüyor, biçimlendirilsin mi diye soruyor: fotoğraflara ulaşmamın bir yolu var mı acaba ? Bu konuda bilgin varsa yardımcı olabilir misin ?
Peki sevindik bu habere geçmiş olsun da .... hala tek bir görsel paylaşımı olmadı sitede.... ???serpilkolik' Alıntı:Paniğe gerek yok arkadaşlar , fotoğraflarımı kurtarabildim . Recover my files porgramı gerçekten işe yarıyormuş, tavsiye ederim.
Herkese çok teşekkürler. ( bugün şanslı günümdeyim.)
Off_Road' Alıntı:Peki sevindik bu habere geçmiş olsun da .... hala tek bir görsel paylaşımı olmadı sitede.... ???
Sadece beklemek olmaz emine sende veya sizde çektiklerinizi hemen buradan paylaşmalısınız..EMİNEM' Alıntı:pek hızlı bir hafta başlangıcı olmuyor ki...ama olsun konsatrasyon zor olsada süper di .....
her şey çok güzeldi ....ORGANİZYON,GEZİ PROGRAMI KONAKLAMA, SAMİMİYET,REHBERLİK....DAHA başka nasıl bir tanımlama yapabilirim ki;
tşk.......TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE.......