Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,580

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Kendime bir geleyim elimdeki materyalleri yükleyeceğim ;)

Mustafa başkalarına söyleyene kadar , sen yüklesene :smiley: Bekliyoruz Ufuk kendine gelinceye kadar bir ay geçer. :smiley:

serpilkolik' Alıntı:
Mustafa başkalarına söyleyene kadar , sen yüklesene :smiley: Bekliyoruz Ufuk kendine gelinceye kadar bir ay geçer. :smiley:

Kolik :smiley: yükleyeceğim ama eve 2 de varıp 3 te yattım makineyi alamadım bile yanıma iş'teyiz malum eve gidince ilk işim olacak çok güzel kareler var.

Bu arada tüm fotoğrafları gezenbilir galeriye yükleyelim böylece bizim datamızda tutabiliyoruz fotoğrafları.

Mustafa, fotoğraflarımıı bilgisayara yüklerken hata verdi. Sonra kartı tekrar taktım, ama içindeki hiçbir fotoğrafı görmüyor, biçimlendirilsin mi diye soruyor: fotoğraflara ulaşmamın bir yolu var mı acaba ? Bu konuda bilgin varsa yardımcı olabilir misin ?

Herzaman dediğim gibi iyi bir hafta sonu ile haftaya hızlı başlamak gerekir arkadaşlar :smiley: ;) :D 8)

serpilkolik' Alıntı:
Mustafa, fotoğraflarımıı bilgisayara yüklerken hata verdi. Sonra kartı tekrar taktım, ama içindeki hiçbir fotoğrafı görmüyor, biçimlendirilsin mi diye soruyor: fotoğraflara ulaşmamın bir yolu var mı acaba ? Bu konuda bilgin varsa yardımcı olabilir misin ?
Geçen benim de başıma aynı şey geldi .Geri getirmek için programlar var ama her zaman başarılı olmuyor. Kısaca geçmiş olsun ..

umarım geri getirebilirsin..ben DOĞU ANADOLU turunda arkadaşımla ikimizin hafıza kartları hata verdi ve silindi....
ben kurtaramadım ama arkadaşım kurtardı..sana %50 ihtimal canım..umarım kurtarırsın...

pek hızlı bir hafta başlangıcı olmuyor ki ;) ...ama olsun konsatrasyon zor olsada süper di .....
her şey çok güzeldi ....ORGANİZYON,GEZİ PROGRAMI KONAKLAMA, SAMİMİYET,REHBERLİK....DAHA başka nasıl bir tanımlama yapabilirim ki;
tşk.......TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE.......

Paniğe gerek yok arkadaşlar , fotoğraflarımı kurtarabildim . Recover my files porgramı gerçekten işe yarıyormuş, tavsiye ederim.
Herkese çok teşekkürler. ( bugün şanslı günümdeyim.)

serpilkolik' Alıntı:
Paniğe gerek yok arkadaşlar , fotoğraflarımı kurtarabildim . Recover my files porgramı gerçekten işe yarıyormuş, tavsiye ederim.
Herkese çok teşekkürler. ( bugün şanslı günümdeyim.)
Peki sevindik bu habere geçmiş olsun da .... hala tek bir görsel paylaşımı olmadı sitede.... ???

:smiley:)))

Off_Road' Alıntı:
Peki sevindik bu habere geçmiş olsun da .... hala tek bir görsel paylaşımı olmadı sitede.... ???

Paylaşımları önce moderatör ve profesyonel fotoğrafçılardan bekliyoruz.

EMİNEM' Alıntı:
pek hızlı bir hafta başlangıcı olmuyor ki ;) ...ama olsun konsatrasyon zor olsada süper di .....
her şey çok güzeldi ....ORGANİZYON,GEZİ PROGRAMI KONAKLAMA, SAMİMİYET,REHBERLİK....DAHA başka nasıl bir tanımlama yapabilirim ki;
tşk.......TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE.......
Sadece beklemek olmaz emine sende veya sizde çektiklerinizi hemen buradan paylaşmalısınız.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR