Arama sonuçlarınız

1. UFUKK

Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması Deme öyle yahu bizdede bir gün onlar gibi olacak ben bu konuda ümidimi yitirmedim... ;D ;D ;D

2. UFUKK

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Evet bu konuda haklısın genç iken insanın kanı daha hızlı akıyor düşenemiyor,Yaşarsa şayet bizim yaşlarımıza gelip,daha ihtiyatlı davranıyor katılıyorum bu fikrine. ;D ben şimdiki aklımla asla o kadar yakın takip etmem asla.ama yapmadığım nane değil...
  3. UFUKK

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması Yok kazadan değil 400 bin km,de motor bitti sıfır motor yaptırdım. ;)kazada sinyal kırıdı o kadar,

4. UFUKK

2010 Motoplus Fotoğraflar

Ynt: 2010 Motoplus Fotoğraflar abim rahat motor,ama vibrasyon çok yahu,cukura girip çıktığını anlamassın,ama çalışırken titreşimi iliklerine kadar hissediyorsun. :D
  5. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı birçok arkadaşım kask takmadığı için veya tek tekerle viraja zorlamaktan öldü.sakat kaldı.. kesinlikle yukarıdaki düşüncennize katılıyorum,45 yaşındayım daha bir kere tekere almadım, yurt dışı seyehatimde dahil asla maceraya kapılmadım ve halen...

6. UFUKK

Ynt: 2010 Motoplus Fotoğraflar Yok be kardeşim bende vardı tarbzona gittim,vibrasyondan böbrek taşlarını düşürürsün,tabi bunda varmı bilemem, ??? ;D ;D

7. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Her, insanın tecrübesi kendisini bağlayıcı niteliğe sahiptir,Sana doğru olan bana yanlıştır,tecrübe en büyük bilgidir...Buda yaşanarak sahip olunan bir bilgeliktir.Bir makina mühendisi ,kağıt üzerinde anlatır çizer fakat onu yapan usta niteliği...
  8. UFUKK

Ynt: 2010 Motoplus Fotoğraflar Gene favorim hayabusa binen bilir,seyreden değil 300 km gören bilir, ;D ;D ;D
  9. UFUKK

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması Nasıl özlenmez,1 aydır motorum yoktu bugün kavuştum bambaşka bir dünya yahu.

10. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı O arkadaşa sorun bakayım günde kaç kişi seni taciz ediyor adam yerine koymuyor diye,burada bu işler kurala göre yürümüyor ,görüşe göre yürüyor önce araba sahiplerinin motosiklet kültürleri gelişmeli bende araba kullanan birisiyim herkez benim gibi...

11. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Aynen öyle arabanın içind üşümezsin,sigaranı yakar teybini açar keyfine bakarsın,kendinizi onun yerine koyun diyeceğim ama buda olmaz,çünkü motosiklet kültürünü Türkiyede oturması asırlar alacak,sonra o arkadaşa o zavallı kurye,ye buradan yardırmak...
  12. UFUKK

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Arkadaşlar 25 yıllık tecrübeme ve 1 milyon km ,nin üstünde yol tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim yaşamayan değil ,yaşayan bilir,karşıdan yağan yağmur,aracların tekerleklerinden sıçrayan çamur, ve karşıdan esen soğukla birleşen sağanak yağmur...

13. UFUKK

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması Umarım herkez hayal ettiği gibi yaşar,arkadaşlar.
  14. UFUKK

2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları

Ynt: 2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları Tabiki olalım bayram şu ön lastiğide mitas olarak değişeyim ok.
  15. UFUKK

Ynt: 2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları yok be hocam kawasaki yok konu mankeni kızlarda yok,büyük kayıp kawasakinin olmaması.hem ben kızlara bakmam onlar bana bakarlar., ;) ;D ;D ;D

16. UFUKK

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba gezenbilira hoşgeldiniz,her türlü aktiviteye katılabilir etkinlik fotoğraflarınızı buradan paylaşabilirsiniz,sorunuzun cevabını uzman olan arkadaşlarımız cevaplayacaktır saygılar.
  17. UFUKK

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu FireeRider Gezenbilire hoşgeldiniz. ;)
  18. UFUKK

Bisikletle Kartepe Rampa... Ekşııın (: (17 Ocak 2010)

Ynt: Bisikletle Kartepe Rampa... Ekşııın (: (17 Ocak 2010) Arkadaşlar inanılmazsınız süpersiniz,yorum yapmadan geçemiyorum,izlenme ve görüntülenme sayınız zirvede,ben yorum yapmassam sizlere haksızlık edeceğime inandığım için takdire şayan bulduğumdan tekrar kutlarım sizi,Ben MOTOSİKLET,Sizler...

19. UFUKK

Ynt: 2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları Motosikletler bahane dostları görmek şahane. ;) :D ;D
  20. UFUKK

Ynt: 2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları Fuar öncesi güzel bir sabah kahvaltısı ve sonra fuara yolculuk katılımın yüksek oluşundan ve fuar alanındaki izdihamdan herkez gönlüne göre dağılldı benim elimdeki bir kaç resim katılan tüm dostlara teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri