2010 Motoplus Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lee33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,089
Ynt: 2010 Motoplus Fotoğraflar

Kemal bey aynı dediğiniz olay benimde başıma geldi.Umarım sorumluluk sahibi kişiler bu makinelere biner.Zaten bunları zaptetmek için bi hayli tecrübeli olmak gerekir.Motorlar çok güçlü ve yüksek piyesli.Ülkemizin yolları ve insanımızın motorluya olan saygısı daha gelişme aşamasında.O yüzden tüm motorculara Allah yere değdirmesin ve herkesin gönlüne göre versin.

Etiketler

levent kardeşim güzel resimler çekmişsin
fuarı gezmiş kadar olduk.
süper tenereyi göremedim yalnız.... :eek:

Abi ben bunu beğendim. :D

[attachment=1]

100_0662_resize.jpg

lee33' Alıntı:
Kemal bey aynı dediğiniz olay benimde başıma geldi.Umarım sorumluluk sahibi kişiler bu makinelere biner.Zaten bunları zaptetmek için bi hayli tecrübeli olmak gerekir.Motorlar çok güçlü ve yüksek piyesli.Ülkemizin yolları ve insanımızın motorluya olan saygısı daha gelişme aşamasında.O yüzden tüm motorculara Allah yere değdirmesin ve herkesin gönlüne göre versin.
Böyle güzel bir yoruma amin diyor ve başarılarınızın devamını temenni ediyorum.

Gene favorim hayabusa binen bilir,seyreden değil 300 km gören bilir, ;D ;D ;D

100_0877_resize.jpg

O, BMW enduro ile kontak kapatmadan Hindistan'a bile gidebilirim. :D

Yok be kardeşim bende vardı tarbzona gittim,vibrasyondan böbrek taşlarını düşürürsün,tabi bunda varmı bilemem, ??? ;D ;D

Yapma be! O zaman işim zor, İran'dan sonra yolar bozukmuş. ;D

abim rahat motor,ama vibrasyon çok yahu,cukura girip çıktığını anlamassın,ama çalışırken titreşimi iliklerine kadar hissediyorsun. :D

O zaman motorcu hastalığı olan "el uyuşması" da yapar.

Paylaşım için teşekkürler, çok güzel fotolar 8)

SÜVARİ' Alıntı:
O zaman motorcu hastalığı olan "el uyuşması" da yapar.
vibrasyon sağlığa faydalıdır,ufuk hocam... ;D
millet bir sürü para verip power plates alıyor sırf titremek için
enduro ile bedava....

Günoa arkadaşım profil resmin bir harika...... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR