2010 Motoplus Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lee33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,103
Ynt: 2010 Motoplus Fotoğraflar

resimler

100_1193_resize.jpg

100_1194_resize.jpg

100_1196_resize.jpg

100_1197_resize.jpg

100_1202_resize.jpg

Etiketler

Ynt: 2010 Motoplus Fotoğraflar

Evet Levent bey paylaşım için teşekkür ederken,ayrıca bu şirin şeylerin herbirinin umarımki hep işin ehlinin eline düşer.Aksi halde vay yolda başımıza gelenlere. Bir kaç kez yanımda aracımın camı sonuna kadar açıkken son ses ara gazı ile çıkarmış olduğu ses ile şayet panikleyen birisi olsaydım sağımda solumda ne kadar araç varsa bir kaç aracı parçalayabilirdim kiiii Allahtan son derece soğukkanlı biriyimdir.Ama bu nedenle hasar almış bir çok araçta onarmadım değil hani.....
Tekrar bütün temennim adam gibi adamların eline geçer bu makinalar.
Levent bey saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR