Arama sonuçlarınız

1. UFUKK

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 Çok kalabalıktı abicim ya çok arkadaşları içeri almaktan tek tek içeriden bir şey anlamadım,neyse yeni konu açayım resimleri atayım bari. ;) BU LİNKDEN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.! http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50839.msg567846#new

2. UFUKK

Son Testte Kenan Lider

Ynt: Son Testte Kenan Lider Kenanı tanırım sohbetim oldu geçen yılki motosiklet fuarında standa gelmişti,Abisinin deneme turunda vafat edişi onu çok etkiledi şimdi kendisini topladığını düşünüyorum,motosiklete alışması gibi bir sorunu yok,zaten babasının yanında motosiklet tamirciliğinden...
  3. UFUKK

Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması aslında kışın orada olmanın verdiği atmosferde bir başka,yaşamak isterdim o atmosferi, ;)

4. UFUKK

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 Saat 2,de fuar giriş kapısında buluşulacak,belirtmiştim buradan tekrar bilglendireyim., :)ben sabah ,tan orada olacağım11 gibi,.
  5. UFUKK

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu mustafa hocam merhaba,zannedersem yanlış kısımda açmışınız konuyu ilanlar bölümünde,off-road,da olabilirdi saygılar hocam.

6. UFUKK

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 2 gündür fuardayım bu senede süper olacak her türlü ulaşım var,yağmur yağarsa motorla gelmeyin sonuçta içerisi çok sıcak., ;)

7. UFUKK

Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010)

Ynt: Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010) İşte sözün bittiği yer süpersiniz. ;)
  8. UFUKK

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Fatih hocam ALLAH analı babalı hayırlı bir evlat olarak büyümesini nasp etsin. :)
  9. UFUKK

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 tabiki bekleriz pazar günü buluşma yerinde görüşmek üzere.

10. UFUKK

150 ZAT ile Yeni Turlar

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar Muratçım zaten ümmet abimle uzun yollarımız var çanakkale izmir gibi., ;)

11. UFUKK

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Gezenbilire hoşgeldiniz. :)
  12. UFUKK

Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010)

Ynt: Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010) Böyle eski ve tarihi bir kuruluş olan vafaa bozacısının bu kadar dar bir alanı olması üzücü,değerli kılanda bu olsa gerek teşekkürler ünalcım bizi eskilere götürdüğün için. :D

13. UFUKK

Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010)

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) MRB Cumartesi ve pazar fuarda olacağım tam gün,beni arasın bayram geldiğinizde sohbet ederiz. ;)
  14. UFUKK

Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010)

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) Dağ adamı doğal ortamda zorlanır,.zor ise biz dağ adamları içindir bayram ,ve ben aynı tarzdayız., ;) ;D
  15. UFUKK

Ynt: Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010) Hiç sormayın bu kamp yapmayı ne kadar özlediğimin temsili resmidir. :D

16. UFUKK

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 kapıya kadar geleceğiniz garanti ama içeri almazlar tabiki bekleriz ;D
  17. UFUKK

Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010)

Ynt: Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010) Aynen katılıyorum,hava nasıl olursa olsun,yeterki sizin havanız iyi osun gönlünüzce eğlenin resimleri bekliyorum dedikodu yapacağım, ;D
  18. UFUKK

Ynt: Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010) Fotoğraf çeken arkadaş çok ama Gezenbiire atan arkadaş pek yok,facede daha çok paylaşıyor arkadaşlarımız. :D

19. UFUKK

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 Haklısını her türlü şekilde gelebilirsini bekleriz saygılar. :)Telefon numaram 0533 934 98 46.
  20. UFUKK

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu fuar ile ilgili konu bu başlık altında açılmıştır.Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri