Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,346
Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

Evet basında yer almıyor.................Zaten alsada bizim medya güzel etkinlikleri değil, sadece kaza, kan, gözyaşı vb. kötü ve çirkin şeyleri haber yapar.

Görüyoruz pekçok kültür dernekleri buluşma ve çeşitli kültürel etkinlikler düzenliyorlar, haberlerde sadece içeri giremeyen insanlar ya da küçük bir münakaşa saatlerce

haber yapılıyor.

Etiketler

Motorcuları görünce dayanamadın değil mi? ;D

istanbulda kı fuara gelmeyi çok istedım ama planlar uymadı,tv de haberlerde izledim içim gitti.
bu ülke şartlarında bazı şeyler çok zor..yaında olanlara ne mutlu..
hanı bır söz var ya AAHHHH ŞİMDİ İSTANBULDA OLMAK VARDI ANASINI SATIYIMM...

güzel görüntüler...seyretmesi çok güzel ancak orada bulunmak istemem:smiley:)) Bırrrrrrr soğuğu hiç sevmem :smiley:)))Haziran ayında yapılması düşünülen Marmok motosiklet festivaline katılmayı düşünüyorum...Göcek'te harika bir koyda düzenlenecek....Bakalım kısmet :smiley:))

aslında kışın orada olmanın verdiği atmosferde bir başka,yaşamak isterdim o atmosferi, ;)

Umarım yaşarsın Ufuk kardeş. ;D

Umarım herkez hayal ettiği gibi yaşar,arkadaşlar.

Motorla yıllar önce çok uzun yollar yaptım. Özlüyorum o günleri.....

Nasıl özlenmez,1 aydır motorum yoktu bugün kavuştum bambaşka bir dünya yahu.

Neden? yoksa yeni mi çıktı bakımdan? (Kazadan dolayı)

Yok kazadan değil 400 bin km,de motor bitti sıfır motor yaptırdım. ;)kazada sinyal kırıdı o kadar,

herkese slm.adamlar almıs basını gıdıyor. bız halen 3-5 kısı takılalım.

Görüntü008.jpg

Deme öyle yahu bizdede bir gün onlar gibi olacak ben bu konuda ümidimi yitirmedim... ;D ;D ;D

gecmıs olsun ufuk abı.motor bı tutkudur kolay kolay bırakılmaz.ben 21 gün hastanede yattım ama yıne devam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR