Arama sonuçlarınız

1. UFUKK

Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM )

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) fuul korumaydım ama bagajda idi tepeye cıkınca hç birisi yetmedi,valla hotelde kaldım cadırda değil şaftım kaymıştı bir daha gitmem oraya asla. ;D

2. UFUKK

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) HOCAM ağustosun 7 sinde ayder yaylasındaydım,fakat inanılmaz derecede dondum,kışın nasıl olur orası bilmem,ama sonra artvine doğru geriye döndüm o soğuk günü unutamam kaçkar dağlarıda aynıydı motorum 650f di, ;)
  3. UFUKK

Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010)

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) eh artık çaylarda benden olsun bakalım. ;)fuarda görüşelim. :)

4. UFUKK

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) yapmayın etmeyin 1 cm kar resmi çekmişiniz işte kar diyorsunuz oda zirveye çıkıp çekmişiniz,o kar bizim istanbulun merkezinde bile 10 katı yahu,şükredin halinize halen kar var burada ve 0 derece ne kadar sert geçiyor bu kış,sağolun...
  5. UFUKK

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? aynen katılıyorum düşüncenize., ;)

6. UFUKK

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010) Emeği geçen tüm arkadaşlara candan teşekkür ederim, :)

7. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) İstediğiniz çay kahve olsun,termosa koyar getiririm yahu ama sizde şeker getirin tamammı. :o ;D
  8. UFUKK

Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ?

Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ? Hocam bilgiler için teşekkür ederiz,ama vespa,nın freni beni kırdı geçirdi sağolasın. :D
  9. UFUKK

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.

10. UFUKK

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) offfffffff offfffffff ne kadar şanslısınız hocam biz güneşe hasret kaldık artık yağmur değil direkt ka yağıyor istanbula,içimizi açtın resimlerle çok teşekkürler o kadar soğukta olsun yurt kar altında sen soğuk diyorsun biz onada razıyız...

11. UFUKK

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu GEZENBİLİRE hoşgeldiniz yeni katılan arkadaşlar, motosiklet ve bisikleti içine alan fuar için buluşma konusu açılacaktır,motosiklet bölümünden takip edebilir fikirlerinizi paylaşabilirsiniz,27,si ila 28 zi arasında fuar alanında buluşulacaktır,2 teker...
  12. UFUKK

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 kortej olmaz,orta yerde her alandan gelecekler oraya metro ile otobüs ile motor ile ortak nokta bir yer zaten,fuar günü önünde buluşuruz belli bir zamana konuyu açarız pazarmı cumartesimi uygun sizce, . ??? 27 si veya 28 zi,size bırakıyorum.

13. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) yok vermezler çünkü piyadaya yeni çıkan bir marka değil taşları oturmayan marka olmaya çalışan firmalar motor verir hondanın ihtiyacı yok.o ispatlamış dünyaya kendini. :D
  14. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) Bayramcım kortej olmaz nedeni ise motorla veya motorsuz gelen arkadaşlar olur,malum hava şartından dolayıda motorsuz olan veya motoru sorunlu olan arkadaşlar olur,buluşma günü fuarın önünde toplanır hep beraber içeri gireriz muratsız tabi olamz gelecek...
  15. UFUKK

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu hoşgeldiniz düşmek önemli değil önemli olan tekrar kalkabilmektir.inancınızı baki tutun amacınıza ulaşırsınız geçmiş olsun :) ;)

16. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) kasko ile işim yok benim motorda bir şey yok,sadece 400 binde fert oldu motor kısmı öldü yani 5000 tl masraf var bende yeni motor alma yoluna gittim,2010 model alacağım ama fuardan çünkü bayilerde yok, ;)şirket ile alakası yok ben kendim alıyorum motoru...
  17. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) koskoca national 2 çisini tanımayacağımda kimi tanıycam sanatsal ruhumda derindir sanata sanatçıya saygı. ;D
  18. UFUKK

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim bunlar almanyada halen kullanılıyor hemde göründükleri gibi yani pak klasikler arasında yer almıyor,ülkemizde klasik olarak bakılıyor,zaten bunlarda müzede değil kullanılan haliyle yansıyan fotolar doğrumu ??? ??? ::)

19. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) Bir daha minübüsemi binmek tövbe gebzeye 2,sat 15 dakikada gitti ben 40 dakikada bayrampaşadan gidiyorum motosikletle bea.en güzel yanı murat,ile karşılaşmak oldu gerisi işkence :D ;D
  20. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) Dalgalı terlerde dalışın zevki olmaz görüş alanı dar hatta hiç olmuyor kilyos bölgesinde bol dalga var kefken uzak ama on numara yerd bilirsin senle olduk orada. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri