Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteeor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,546
Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM )

yapmayın etmeyin 1 cm kar resmi çekmişiniz işte kar diyorsunuz oda zirveye çıkıp çekmişiniz,o kar bizim istanbulun merkezinde bile 10 katı yahu,şükredin halinize halen kar var burada ve 0 derece ne kadar sert geçiyor bu kış,sağolun güneşli ve bol fotolarınız için valla moral oluyor burada hiç güneş açmaz oldu kuşlar uçmaz oldu kutup gibi oldu güzelim istanbul ??? ::smiley: ;D

Etiketler

UFUKK abi, yazın da acayip sıcak oluyor orası dayanılacak gibi değil. İnsanlar yazın ortasında şemsiye ile dolaşıyorlar. Motosikletle gezerken bile suratına sıcak hava çarpıyor, bunaltıyor.

evet UFUKK bey bu resımler çekilirken kar daha yeni yeni yağmaya başlamıştı.
ben resımlerı atıp işe gittim
sabah mesai bıtımı eve gelmeye çalıştım ama malesef.
1.8 cc.doch motorum ,takviyeli zincirim,bayağı bir kar deneyimim olduğu olduğu halde eve çıkamadım.
resim 1.de görüldüğü üzere.
geri dönerkende kaydırdım allahtan yavaşça taşa vurduk ta sadece ön plakalık kırıldı..
benım kadar şanslı olamayanlarda vardı ki fıesta yoldan uçmuştu..
ve ben şu an bu yazıyı yazarken dışarda fen halde kar yağmakta.
senın anlıycan burada akdenız olduğunu unttu galiba.
ordan farkı yok...
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN.....

P1450171.jpg

P1450133.jpg

P1450176.jpg

P1450178.jpg

Geçmiş olsun şefim, her mevsimin ayrı bir güzelliği var bence ve bunu iyi değerlendirmek ve önlemini almak gerekiyor. Allah kaza bela vermesin kimseye. KAR'ın tadını çıkartın derim.

eyvallah murat hocam sağolasın..
ben motoru rizeden aldım.
yazın tur planın da motoru bana satan arkadaşa da uğramak ıstıyorum.
denk getırelım de beraber AYDER 'e çıkalım.

meteeor' Alıntı:
eyvallah murat hocam sağolasın..
ben motoru rizeden aldım.
yazın tur planın da motoru bana satan arkadaşa da uğramak ıstıyorum.
denk getırelım de beraber AYDER 'e çıkalım.
HOCAM ağustosun 7 sinde ayder yaylasındaydım,fakat inanılmaz derecede dondum,kışın nasıl olur orası bilmem,ama sonra artvine doğru geriye döndüm o soğuk günü unutamam kaçkar dağlarıda aynıydı motorum 650f di, ;)

22 Ağustos'ta Yukarı kawrun yaylasında, dudğhe köyüne çıktık. Yamaçlarda donmuş kar vardı zaten ordan hiç kar eksik olmazmış UFUKK abü. Kazaksız gezilmez oralarda...

fuul korumaydım ama bagajda idi tepeye cıkınca hç birisi yetmedi,valla hotelde kaldım cadırda değil şaftım kaymıştı bir daha gitmem oraya asla. ;D

Abü, Kale düzü dene bir yer var orda, seni oraya götürecem, sık orman içinden toprak yolda kıvrıla kıvrıla.. Yolun sonunda çıkacağımız yeri sen tahmin et artık. Fotoğraf makinanı ve yedek kartları unutma...

ağustosun 7 sinde ayder yaylasındaydım,fakat inanılmaz derecede dondum
madem ki öyle dıyrsunuz bizde bıraz erken gidelım bari Murat hocam baksan soğukmuş.
yaşananlar ortada baksanıza tecrubeyle sabit.
ben oray bılmıyorum ama merak edıyorum yok bi şey olmaz dıyorsan kısmetse yaza yaklaşalım tarıhı sen belırlersın..
3 adet cd kart+3 adet foto mak. batarya+leptop alırız yanımıza çeker çeker atarız sen merak etme..

Srfa şef, Benim bahsettiğim yer 2.000mt civarı rakım, Ayder yaylası ise 1.350. mt rakım. Sen hiç yolunu değiştirme bence aynen git oralara. Zaten görünce başını dağlara taşlara vuracaksın daha önce niye gelmedim diye. Ayder yaylasında uygun konaklama imkanları ve şifalı kaplıca var, mutlaka suyuna gir, kendini bi haşla. Yukarı kawrun yaylasına eğer hava iyi ise çık derim. Dağ yolu karışık Navigasyon kullanmakta fayda var. Oraları görmeden dönme derim yazık olur.

Bu fotoğraflar sadece fragmanlar...

ad1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

a5.jpg

offffffffffff be bu güzellikler ne yarabbim valla içim kıpır kıpır oldu yahu git muratın götürdüğü yere git kardeşim bu güzelliklere daynamıyorum vallahi. :D

Bir şey biliyorum ki söylüyorum size. daha fotoğrafını çekemdiklerim var, düşünün artık. UFUKK abüm gitmiş asvaltta yol almış hep. Çıksana abi yukarılara, ormain içlerine, dağ köylerine. Merak etme aç açıkta bırakmazlar seni. Oranın halkı yemez yedirir, ,çmez içirir, yatağını verir, ateşini paylaşır.

ALLAH TÜM İNANALARI VE İYİLİK SEVER,TEMİZ YÜREKLİ İNSANLARI KORUSUN.. ;)

mrtvural' Alıntı:
Bir şey biliyorum ki söylüyorum size. daha fotoğrafını çekemdiklerim var, düşünün artık. UFUKK abüm gitmiş asvaltta yol almış hep. Çıksana abi yukarılara, orman içlerine, dağ köylerine. Merak etme aç açıkta bırakmazlar seni. Oranın halkı yemez yedirir, ,çmez içirir, yatağını verir, ateşini paylaşır.
murat,çım bugün dağ kır bayır gittik kurosçu ile,akşamda İstanbulun en zirvesinde çay keyfi yaptık bayram atacak resimleri.yook asfalta yol almadım karadenizde yaylalara çıktımda buradan resimler çok süper göründü bana,bayram bugün eve geldi motoru hallettik vurduk sonra ormanlara çamurlara özlemişim yahu çamurları valahi. :Dbeni en çok etkileyen ve bulunmak istediğim resim bu oldu.

a2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR