2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 981

Etiketler
Arkiler ben bir kampçı gezginim.
Kahramankazan'daki karavanparkta yazları kampımı yapıyorum.
Kışları evimde oturup STEP yapıyor ve edebiyatla ilgileniyorum.
Haa bir de gezenleri internetten takip ediyorum.
İşte benim yapabildiklerim bunlar...
Sizlere her hafta farklı bir yerden sesleneyim isterdim
Ama yakıttan tasarruf etmek durumundayım.
En iyisi evimde takılmak arkilerim.
Bu hayat böyle malesef...

_S5L1qthGVKtO3lI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-2.jpg

Bugün yattım yuvarlandım evde biraz. Angara'ya Ankara Kamp ve Karavan Derneği etkinliğine gitmedim. Üşendim işte. Yol da uzak geldi bir şekilde. Bu haftasonu da böyle ev keyfi yaptık.

Arkadaşlar,

Fakir yürüyüşe çıkar, Çok şükür gezdim açıldım der. Zengin Avrupaları görse yine memnun olmaz. Gezmek zengin insan işidir. Ben bir fakir öğretmenim. Ben kampımı bildiğim ve sevdiğim bir yerde yaz aylarında yapıyorum. Benim zevkim, keyfim ama en önemlisi de sağlığım öyle çok gezmeme olanak sunmuyor. Herkesin durumu farklı. Belli bir noktada kamp yapmak da güzel. Kamp yerinde komşularınız oluyor. Güzel bir hayat yaşarsınız eğer istediğiniz buysa. Ben artık istediğimin bu olduğuna kesin karar verdim. Sakin bir kampçılık keyfi, evime yakın bir yerde.. İşte benim için gerekli olan da budur...

Arkiler,

Ben istediğim gibi bir insanım. İstediğim gibi bir insan olma hakkım benim ilk ve en önemli hakkımdır. Bana şöylesin böylesin diye saldıran aşağılık adamlar en önemli hakkımı çiğnemeye çalıştılar. Bunu başarabildiler mi? Asla. Eskiden olduğumdan çok daha güçlüyüm onlar sayesinde.
Hayatımı istediğim gibi yaşarım. Özgür hayatımda dilediğim gibi olurum. Kimse de bana özel olan bazı konulara karışamaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR