2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,417
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 312,251
Buğrahan&Ben.jpg

Sevdiklerim ve sevenlerim beni iyi bilir, tanır ve severler. Ben de özellikle ailemle çok mutluyum. Benim ailem ablam ve yeğenlerimdir. Şizofren krizlerim sırasında ablamdan çok yardım ve destek gördüm. Hayata tutunmamı sağlayan kişi ablamdır.

Ama kötüler bana hiçbir kötülük yapamadı. Sonuna kadar da özgürlüğümü yaşıyorum. Kimse de bununla bana bir halt yapamaz arkilerim. Burası özgür bir ülke. Burada şu bu olmak, şöyle böyle olmak, Falan filan olmak, Top mop olmak gibi bir suç olduğu yok. Olsa bile ben böyle birisi değilim zaten. Dedikodu yapan alçaklar sadece dedikodu yapan alçaklar olarak aramızda yer alacaklar. Malesef dedikoduyu engelleyemiyoruz. Ama biz olmak istediğimiz delikanlı insan olabilir ve bütün Dünya'ya güzel bir ders verebiliriz.

Çelebi izci kampında....jpg

Bu Yücel Hoca'nızın ilk karavanı ÇELEBİ. İlk gözağrısı arkadaşlar. Benim için çok değerli bir karavan. Öyle ki bu karavana yüz bin liralık karavanım demiştim. Şimdi malesef bende değil.

Çelebi ile 2010 Yazında Turgutlu İzcileri Yaz Kampına görevli olarak katıldım. Hayatımın en güzel günlerini bu kampta yaşadım. Bu kamptan LİDER dostlarım bu yazıyı okurlarsa hepsine çok özel insanlar olarak teşekkür ediyorum.

Ben her zaman insanları sevdim ve insanların içerisinden bir kimse oldum arkilerim.

Karavanıma yüz binlik karavan demem boş bir böbürlenme değildir. Ben onu, o da beni hak ettik fazlasıyla...

Çoğunlukla benim kampçı dostlarımdan oluşan EGEKAMP adında kendim yönettiğim bir grubum var. EGEKAMP bitişik ve büyük harfle yazılır. ANAKAMP felsefesini takip etmek için kuruldu ama aktif bir etkinlik düzenlemiyorum bu aralar bu grupla. Bunun yerine derneklerimin düzenlediği etkinliklerden bana uygun olanlara katılmaya çalışıyorum arkiler. Yine de eğer benim kampçıdostumsanız EGEKAMP'a katılın.

EGEKAMP

Arkadaşlar,

İyi insanlar benim yaptığım gibi Türkiye yollarında gezer ve kendilerine iyilikle güzellikle hatırlayacakları dostluklar biriktirmeye çalışırlar.
Kötü insanlar şuymuş buymuş diye insanların arkasından yalan yere dedikodular yaymaya çalışanlardandır.
Hangi tür insanlardan yana olduğunuz tamamen size kalmış.
Ama ben zaten size her şeyin doğrusunu gerçeğini anlatan Yücel Hoca'nızım...

Ve ben bu ülkenin yollarında olmayı sürdürüyorum. Bana güvenin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR