2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,417
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 312,191

Arkiler,

Seçtiğim bir kampta karavanımla özgürce kalıyorum. Ben karavancılığı böyle yapıyorum. Güzel bir kampta kalmak beni mutlu etmeye yeter. İlle de karavanı gezdireceğim diye bir derdim yok... Durduğu yerde gayet güzel kullanıyorum karavanımı...

Benim güç yetirebildiğim şeyler bana göre olan şeyler. Başkası bunları küçümsese de azımsasa da bunlar benim için değerli ve önemli olan şeyler. Çünkü bunlar bana kendimi mutlu ve özgür hissettirir. Ben kendimi özgür hissetmeden yaşayamam.. Benim için özgürlük ekmek gibi, su gibidir arkadaşlar...

Benim için varolanlar Çekme Karavanım Pirikamp ve Kamplı etkinlik aracım Güçlü'dür. Bunlar elimde varolan değerlerim olup mevcut durumda en iyi şekilde kullanılması gerekir. Elbette bir gün belki motokaravanım da olur. Ama şu anda yok. Mevcut durumdaki gerçeklik bu. Benim varolan araçlarımla yapabildiklerim benim için çok değerli. Bu araçlarım hayatıma mutluluk getiriyor adeta arkadaşlar...

atelaj.jpg

Benim Güçlü'm ve Çekme Karavanım Pirikamp'ım...

Bu araçlar kampçılık ve karavancılık Dünya'mda şu anda elimde olan değerlerimdir arkilerim.
Beni bu araçlar mutlu ediyor şu anda...

erdek ant camping (22).JPG

Yücel Hoca'nız özgürce kamp yapmayı sever. Kimseye bir bağımlılığı yoktur. Hayatında kimseden de hiçbir şey istememiştir. Onuruyla şerefiyle yaşayan güzel bir insanım arkiler.
Ben zaten yüz liralık çadırımla da mutluyum. Bana yüz bin liralık karavanlar fazladan yük arkadaşlar... İhtiyacı olan düşünsün. Ben bana gerekenlere sahibim.

Asbalık Güçlü ile.jpg

Güçlü ile Ben, Bir Dernek kampında....

Ben Dernekler aracılığıyla sosyalleşiyorum. Böylesi daha düzeyli oluyor. Dernek insanları biraraya getirmek için iyi bir araç. Üç tane derneğe üyeyim. Bunlar Türkiye Kamp ve Karavan Derneği, Canlar Kamp ve Karavan Derneği ve Ankara Kamp ve Karavan Derneği'dir...

Genç Yücel.JPG

Kampçı dostlarıma iyi bir dost olmak için elimden gelen her şeyi yaptım arkiler... Daha da benden nefret edenler var. Ne yapalım herkes herkesi sevemiyor. Benim çizgim bozuk bir çizgi değildir. Delikanlıyım ve doğru işler yapıyorum arkilerim.

Ben dernek toplantısı.jpg

Bana değer veren insanlar arasında kendimi daha değerli ve işe yarar hissediyorum. Dernekten kurulan dostluklarım benim için önemli. Sürekli arayıp sorduğum eski kampçı dostlarım da var. Kimsenin benden bir şikayeti olduğu yok. Gayet güzel bir dostum herkese...

erdek ant camping (13).JPG

İstediğim cinsel tercihi yaşamakta özgürüm. Bu konu insanların beni itip kakabileceği ve ötekileştireceği bir konu değil. Ben her nasılsam hayatta öyle güçlü olmaya çalışıyorum. Ayakta durmaya ve onurlu bir hayatı sürdürmeye çalışıyorum arkilerim. Bunu başarabildiğimse gün gibi ortada...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR