Arama sonuçlarınız

1. Bjorn

Defender Hakkında Yardım Lütfen.

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. Ahmet bey ve Murat bey sizlerin yorum ve önerileri icinde tesekkür ederim. Riskin boyutunu bilmiyordum ve cok makbule gecti bu bilgiler. Bu arada birkac kelime sarfetmek istiyorum bunu acıtasyon veyahut farkli yorumlanmasini istemiyorun, Sadece icinde...

2. Bjorn

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. Tekrardan Tesekkür ederim. Ozaman Start verelimde arama islemi baslasin üstad. Hatta birkac arac var kafamda arayip görüsmek icin fakat önce forum ahalisine danisip daha sonra buldugum araclari paylasip bilgi toplayayim vede eger bulabilirsem...
  3. Bjorn

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. Nacizane Cevabiniz icin Tesekkür Ederim. Forumdaki bir cok yazı dizisini okudum ve cidden Kafayı Yakmis bir Vaziyetteyim. Disco 1 V8 yada Defender arasinda cok kararsizdim fakat Kesin Olarak Defender Ayricaligini yasamak istiyorum :) Arayisim basladi...

4. Bjorn

Öncelikle Merhaba. Ben Tayfun. Jetta 2011 1.6 TDİ aracımı ev masraflari yüzünden satmak zorunda Kaldım ve arta kalan paramla Hep hayallerini Kurdugum Araç Olan Defender alma Fırsatını Yakaladım ve araç arıyorum. Bir ilan buldum sahibinden de...
  5. Bjorn

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Hayırlı olsun kazasız belasız ve güzel günlerde kullanmak dilegiyle.

6. Bjorn

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşlar. Ben Tayfun, istanbulda yaşıyorum ve aslen Eskişehirliyim. Binek aracımı sattıkdan sonra kendimi araç arayışı içersine soktum ve farkettim ki 1 ay 4 gündür Defender ilanlarına bakip sitenizde Ziyaretci olarak bilgi ve döküman...

7. Bjorn

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşlar. Ben Tayfun, istanbulda yaşıyorum ve aslen Eskişehirliyim. Binek aracımı sattıkdan sonra kendimi araç arayışı içersine soktum ve farkettim ki 1 ay 4 gündür Defender ilanlarına bakip sitenizde Ziyaretci olarak bilgi ve döküman...
  8. Bjorn

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri