Arama sonuçlarınız

1. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 tşkrlr ederim

2. oziiron

Land Rover Defender Topluyoruz

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz araç 1987 110 dizel ziraat bankasından çıkma ikinci sahibiyiz yapılacak çok şey var daha hidrolik direksiyon takılacak istendi yükseltme kitti istendi 5 adet çelik jant istendi 5 adet lastik kararsız kaldık ne takalım diye iç döşemeleri değiştirlecek 5...
  3. oziiron

Land Rover Defender Topluyoruz

2 hafta önce aldığımız defender ufak ufak toplamaya başladık ilk problemimiz radyatöre yağ vermesiydi ve silindir kapağının çatlak çıktı hazır sökülmüş,ken birde sekman atalım dedik ve işe başladık

4. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 akısı kesmişti sıyırsaydı dediğiniz olurdu ama daha fazla zarar vermemesi için kurtarıcı çağırıp getirdik buna şükür genede ışıklarda durdugum zaman kesti allahtan
  5. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 zoruna gitti geçenlerde zaten akıs kesti ve beni yolda bıraktı artık gönlünü alıcaz bakalım yavaş yavaş

6. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 araç satılmaktan vaz geçilmiştir silinebilir tşklr

7. oziiron

CJ Şanzımanı ve Diferansiyeli Çeşitleri ile Genel Anlatımı

Ynt: CJ Şanzımanı ve Diferansiyeli Çeşitleri ile Genel Anlatımı t18 şanzıman hakında bilgisi olan bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba aracıma takmayı düşünüyorum
  8. oziiron

Defender Orjinal Koltuk Takımı

Ynt: Defender Orjinal Koltuk Takımı iyi günler bursadan aramamıştım sizi 0532 682 6576 sanayi sitesi ada6 no 121 bursa karacabey hesap numaranızı ve koltukların detaylı fototlarını yolar iseniz sevirim ozturedi@hotmail.com bekliyorum
  9. oziiron

satılık DEV vitara jlx

Ynt: satılık DEV vitara jlx takas düşünürmüsünüz acaba

10. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 bursada

11. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 benim başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmez nasıl bir şansım varsa bende bilemiyorum krdi başvurum kabul olmadıgı için aracımı birkaç gün içinde acil satmam lazım son fiyatım 17000 tl bu hafta içinde karşı tarafa parayı geçirmem lazım ilgilenen arkadaşların...
  12. oziiron

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bugün aracıma tar otomativ'den yeni aldığım şapkalı aksları taktım iş allah bir daha kesmez

13. oziiron

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri buda benim cj'm
  14. oziiron

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 Aracınız gerçekten çok güzel olmuş maşallah diyelim nazar değmesin
  15. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 Aracımda hardtop yoktu bestop var üzerinde

16. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 Teşekkür ederim sağolun
  17. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 sormayın çok sevindim iyiki alıcı hemen çıkmamış
  18. oziiron

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Ozan Türedi 77 jeep cj7 16 TR 090 BURSA

19. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 Arkadaşlar aracımı satmaktan son anda kurtuldum artık aracım başka bir jeep allana kadar satılık değildir iyiki satılmamış ilgilenen arkadaşlar çok tşkr ederim
  20. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 aracım 3 ileri kanpana fren tentenn durumu çok iyi defransiyelde kilit yok normal def var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri