Acil satılık jeep cj7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oziiron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,546

Etiketler

Ynt: Acil satılık jeep cj7

Ozan bey sizin adınıza üzüldüm
güzel makina alacak arkadaş şanslı olacak
istanbula geri döner inşallah
arada bir trafik de görmek güzel olur du
ben bira aralar ilgilenmiştim ama nasip olmadı şimdi de maddiyat pek yeterli değil doğrusu
tekrar hayırlı satışlar :smiley:

aracınız çok temiz ve şık görünüyor.. pek anlamam acemiyim ama tekerler biraz büyük gibi geldi tam tur dönebiliyor mu, sürtme yapıyor mu? yapmıyorsa engelleyici koyarak mı kısıtlarınız dönüşü..

dönüşlerde önceden sürtme yapıyordu normal 35 lik lastiklerle bende ön makas küpelerini biraz daha uzaltarak burçlarını degiştirerek sürtmeyi ortadan kaldırdım şu anda hiçbir yere sürtmesi kalmadı geçen pazarda arka akısı kestirdim şimdik şapkalı akıs ısmarladım onları degiştiricem bir daha eksigi kalmıycak

yeni resimler
[attachment=1]

Fotoğraf315.jpg

Fotoğraf305.jpg

Fotoğraf320.jpg

Fotoğraf326.jpg

Fotoğraf328.jpg

hımm aracınızla orjinal cj7 olmasından da kaynaklı olarak ciddi ciddi ilgilenmeye başladım :smiley: şanzıman 3 ileri mi 4 ilerimi sanırım t150 veye t174 diyorlardı :smiley:.. frenler disk mi kampana mı, kilit var mı.. tenteniz ne durumda

aracım 3 ileri kanpana fren tentenn durumu çok iyi defransiyelde kilit yok normal def var

Arkadaşlar aracımı satmaktan son anda kurtuldum artık aracım başka bir jeep allana kadar satılık değildir iyiki satılmamış ilgilenen arkadaşlar çok tşkr ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR