Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ozan bey sizin adınıza üzüldüm
güzel makina alacak arkadaş şanslı olacak
istanbula geri döner inşallah
arada bir trafik de görmek güzel olur du
ben bira aralar ilgilenmiştim ama nasip olmadı şimdi de maddiyat pek yeterli değil doğrusu
tekrar hayırlı satışlar
aracınız çok temiz ve şık görünüyor.. pek anlamam acemiyim ama tekerler biraz büyük gibi geldi tam tur dönebiliyor mu, sürtme yapıyor mu? yapmıyorsa engelleyici koyarak mı kısıtlarınız dönüşü..
dönüşlerde önceden sürtme yapıyordu normal 35 lik lastiklerle bende ön makas küpelerini biraz daha uzaltarak burçlarını degiştirerek sürtmeyi ortadan kaldırdım şu anda hiçbir yere sürtmesi kalmadı geçen pazarda arka akısı kestirdim şimdik şapkalı akıs ısmarladım onları degiştiricem bir daha eksigi kalmıycak
hımm aracınızla orjinal cj7 olmasından da kaynaklı olarak ciddi ciddi ilgilenmeye başladım şanzıman 3 ileri mi 4 ilerimi sanırım t150 veye t174 diyorlardı .. frenler disk mi kampana mı, kilit var mı.. tenteniz ne durumda
Arkadaşlar aracımı satmaktan son anda kurtuldum artık aracım başka bir jeep allana kadar satılık değildir iyiki satılmamış ilgilenen arkadaşlar çok tşkr ederim