Arama sonuçlarınız

1. tge

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? buda sis lambali hali

2. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Merhaba Hakan bey, fotolu aciklamaniz icin cok tesekkur ederim. bagaj hakikaten guzel duruyor. yalniz bu bagaj tavanda herhangi bir yere ( delik ) vidali mi? sonra ikinci kriter benim garajimin yuksekligi..... yane bende aynisini uygularsam sorunsusza garaja...
  3. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? ismail beycim iyiaksamlar, aracin super gorunuyor walla. Evet inanilmaz havali oluyor her yani acikken. cumartesi gunu kendimce cok degerli bir dostumla istanbulu gece gec saatlere kadar turladik. iyide oldu ...ama bu sabah nereden de turladim dedim...

4. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ersanim Ersanim , Buyuk gecmis olsun. bende Cumartesi gunu FEROZA min üstü acik olarak gec saatlere kadar turladim hay turlamaz olaydim. :P bugun hertarafim tutlmus. insallah ayin 1 e kadar duzelirim. selamlar Turgut
  5. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Himmmm :P Güvec ! hicte fena görunmuyor. Ama ben askerken gece arkadaslarin avlamis olduklari tavsanlari Kuyuda pisirip Gusgusun uzerine serpistiriyorlardi 20 yil gecmesine ragmen o guzel goruntu ve tadi unutmadim. Bak simdi canim cekti ha ... sevgilerle...

6. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Hakan bey, Nihayet aramiza hosgeldiniz. evet nihayet dedim cunki sakarya serbest muhabbet kosesinde sizi ve aktivelerinizi gormekteydim. araciniz masallah diri gorunuyor. Bendede SE 94 modeli var. memnunum.İstanbulda ki dostlarimizdan Salih Dalci da vinc...

7. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Aman ismail bey, Ucuz atlatmisin walla . daha kotusude olabiliridi. neyse simdi size iyi istirhatler dilier terkrar gecmis olsun diyorum. Turgut
  8. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? İsmail bey, hayirdir ? bahce citi nasil yane ? Buyuk gecmis olsun :-[ :-[ :-[ Turgut
  9. tge

motor sıfırlayacağız usta aranıyor!

Ynt: motor sıfırlayacağız usta aranıyor! siyim hanim merhaba, Gecen gun Ridvan ustaya ugradim. Aracinizi gordum gerekli tum tetkik ve bilgileri paylastim.Araciniz model itibariyle benimkinden dusuk . fakat kilitli difransiyel ile enjektore sahip oldugunuzu gordum.Bu harika birsey, :o :o...

10. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Ersanim, aldigim illegal bir duyuma gore bu FEROZAlar sudada iyi gidiyormus ;D uayrin icin tesekkurler Turgut

11. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? İsmail bey, Sunrofu da cikarsaydiniz. yan camlarida acin ohhh püfür püfür. gezin agiz tadiyla. ben gecen aksam ailemide yanima alarak Eyup sultan mevkii sonrasi Sarayburnuna dogru sahilde püfür püfür dolastim. hele hele trafik tikandimi yandaki araclardan sizin araca nasil...
  12. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Hayhay derhal cizimli izah edeyim. Sirasiyla numaralandiridigim vidalari sokuyoruz . aman ha 2 kisi olalim Lütfen. arka cam havali cam ve yenisini yaptirmak oldukca zor. siz vidalari sokerken partneriniz de cami tutsun. boylesi daha kolay. sonra arka silceki 8 anahtar lar...

13. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? DEVAM
  14. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Evet resimleri ekliyorum sirasiyla KOLAY GELE
  15. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? İsmail beycigim, Saolun eksik olmayin. Evet bu tipte piyasada hakikaten arac yok, bana gore Muadil olarak tuttugum ( bunuda daha oncesinde bende olan ) suzuki kisa sase vitaradir.ama Dahiatsuyu marka olarak ele alacaksak FEROZA bir baska alem. ( tekne misali ) bir alirken...

16. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Neden FEROZA ? Cunki tam bir kis ve yaz araci dilersen ustunu cikarabilir dilersen kapatabilir. cok maksatli ..bir arac. iste FEROZA farki bu olsa gerek.
  17. tge

motor sıfırlayacağız usta aranıyor!

Ynt: motor sıfırlayacağız usta aranıyor! Merhaba siyim hanim, İstanbula hosgeldiniz. Bende bir FEROZA kullanicisi olarak RİDVAN ustaya kefilim. sizinde bahsetiginiz gibi memlekette usta var birde ustanin ustasi var. Degerli dostum ve ustam Ridvana buradan selamlarimi yolluyorum. İyiki varsin...
  18. tge

Feroza Vinç Tampon Montajı

Ynt: Feroza Vinç Tampon Montajı Salih abi, Evet haklisin gerci bu işler sirayla degil bence parayla oluyor ;D ;D ;D kismetse siz degerli abilerimle gecici bir sure ortanizda eslik ederim diye dusunuyorum.Eee onde salih abim arkamda Cemal baskan ve Ersanim ( Vincli araclar olarak ) karada...

19. tge

Feroza Vinç Tampon Montajı

Ynt: Feroza Vinç Tampon Montajı Cemal baskanim, Harikasin ;) son gorusmemizde vincten bahsetmediydin supriz oldu walla ;D masallah diyelim nazar degmesin. ee artik arkadaslarimiz dedigi gibi korkulacak bir durum yok ( traktor maktor hayatimizda yok artik ) Artik CEMAL baskan var ;D ;D cok...
  20. tge

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Merhabalar, Gunlerden 15 augstos pazar. oglene kadar evdeydim . buyuk oglum hadi Babacim biraz dolasalimmi ? diye bir soru yoneltince eh hadi madem dedim. ciktik yola nereye gitsek ne yapsak diye dusunurken kendimizi KARABURUN da buluverdik. evet karaburun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri