Arama sonuçlarınız

1. tge

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Can , Aramiza hosgeldin. Ben yeni sahip oldugun araci Akin kardesimden dolayi taniyorum. umarim buyuk bir keyifle binersin. Turgut

2. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Merhaba Kemal bey, benimde uzuun süredir üzerinde durdugum konu.. fakat işlerim zamansiz olusu surekli bir öteleme olayina girmem.oralara gelme ozlemimi her seferinde bir kat daha artirmakta. hakikaten bahsetiginiz gibi sizin oralar bambaska.takdir ederseniz...
  3. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Merhabalar, Ersan beye bende katilliyorum her nedense FEROZA ci olarak pekte sayimiz artmis degil. Tuhaf ??? acaba bu araclardan kac adet yurda giris yapmis? evet Haziran 26 si olabilir soyle bol kuru odunlu kamp. yane bu durumda kisa bir etkinlik ( sucuk...

4. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Degerli FEROZA kullanici dostlarim, Evet amacimiz hep birlikte guzel bir aktivasyon yapmak. Degerli Cemal baskanim madem Haziran 20 sinden sonra musait olacak lutfen herkez takvimlerine bir göz atsin derim. ama yaz aylari cok kisa ,hekezin bir programi söz...
  5. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Kemerburgaz Gezisi Tarih ( ) 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7-Turgut Gercin 8-Salih Dalcı 9-Mesut Körklü 10-Tayfun Sözer

6. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Tayfun bey, Hadi ama .... kisa bir gunde olsa bir etkinlik yapalim. baksaniza bu kadar FEROZA kullanici dostlar bir arada.... Ben sizlere ( KİSA GUN ) Yane gunubirlik bir sucuk + kofte + ve tanismamizim serefine bir kemerburgaz ve civardadaki ( konkaklama )...

7. tge

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Tayfun bey, Masallah döktürmüsün börtüleri böcekleri ellerine saglik.bu arada polenlere karsi alerjim var olmasi sebebiyle bu aralar pek dogaya cikamiyorum . iyiki koymusun resimleri bende bu vesile ile sanal ortamda polensiz sekilde ciceklere...
  8. tge

Feroza Sohbetleri Hakkında

Ynt: Feroza Sohbetleri Hakkında İsmail bey merhaba, Ben tabela işleri yapan yerde digital baskiyla 2 yil once 30 lira civarinda bir bedel odemistim . sizde bulundugunuz yere bir tabela işleri yapan yerden yardim alabilirsiniz. Turgut
  9. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Hakan bey, Aramiza hosgeldiniz. Turgut

10. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Baskanim, cok super olmus...acenta arabasi gibi masallah...iyi gunlerde kullan. Bu arada !! 2 gundur hafifi hafif yagmur yagiyor. bir offroad ve su gecisi fena olmaz dusuncesindeyim ;D ;D ;) Turgut

11. tge

Feroza Sohbetleri Hakkında

Ynt: Feroza Sohbetleri Hakkında Merhabalar, Bencede iyi fikir ..her nekadar balikti et ti serbest muhabbet kosesinde yazi yazdiysam da diger topiklerden de yazilmis konulara cevap gelmekte ..sonrada dagilip duruyoruz.ne nerdeydi diye ..... saglikla kalin Turgut
  12. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? merhaba Kemal bey, Yapmis oldugunuz hiz oldukca yerinde, bence daha fazlasina gerek yok. zaten sizde zamani gelince uygun hava kosullarinda arazide test etme olanagini bulacaksiniz. ayrica o guzel gol manzarali kareleri bizlerle paylastiginiz icin tesekkurler. Bu arada...

13. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Tayfun bey, Harika bir calisma cikarmisiniz ;D ;D ;D
  14. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Cemal baskanim, Hayirli ugurlu ola iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanmani dilerim. nice gezilerimize.... Turgut
  15. tge

Feroza Triger Kayışı (Timing Belt)

Ynt: Feroza Triger Kayışı (Timing Belt) Merhabalar, Ridvan ustam,( Hocam ) Cemal baskaniminda dedigi gibi bu isin kompetani. bugun oldukca yogun trafige girdim sicaklik 28 C helal olsun Ridvan ustama elleri dert gormesin isleri hep daim ve saglikli olsun.arabam rahatladi ..hatta klimayi bile...

16. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Tayfun beyciiim, iyi dilekleriniz icin tesekkurler . en yakin zamanda bir araya gelme umidiyle. saygilarimla Tge
  17. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Merhaba Degerli dostlarim. Bu hafta sonu acikogretim sinavi var. maalesef karaburun organizasyonuna katilamiyacam. gecen pazar anneler gunu bu cumartesi ve pazar sinav ooffffff diyom yaaaa. neyse ileriki hafta sonun icin kendimi birakayim. olurda karaburuna intikal...
  18. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? bende varim........

19. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? İsmail DÖNMEZ bey, Araciniz oldukca diri ve yorgun dusmemis duruyor. masallah nazar degmesin iyi gunlerde kazasiz kullanmanizi dilerim Turgut
  20. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Baskanim, Rido Hoca eminim iyi bir dua ile ufeleyecek motoruna ... benimde fan termigi su koyuverdi ....onumuzdeki hafta bende bir okutup ufletecem. hakkimizda hayirlisi olsun. tge

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri