Feroza Sohbetleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,884

tayfunsozer

Kamp III
Yer
Çengelköy-İstanbul
Değerli Dostlar.Bir süredir dikkatimi çeken bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum :smiley:

Feroza ile ilgili açtığımız başlıklar , bende dahil olmak üzere topikle ilgisi olmayan yazılarımız nedeniyle işlevini kaybetmekte ve neyi nereye yazdığımızı unutarak,aradığımızı bulmakta güçlük çekmekteyiz.Eğer başlıklarla ilgisi olmayan sohbetlerimizi '''Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi''' nde yaparsak ve uygun görürseniz ,Moderatörden başlıkların içerklerinin yenden düzenlenmesi için yardım talep etmek istiyorum. :smiley:

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer

Etiketler

Ynt: Feroza Sohbetleri Hakkında

Merhabalar,

Bencede iyi fikir ..her nekadar balikti et ti serbest muhabbet kosesinde yazi yazdiysam da diger topiklerden de yazilmis konulara
cevap gelmekte ..sonrada dagilip duruyoruz.ne nerdeydi diye .....

saglikla kalin

Turgut

iyi fikir hangi konu hangi sayfada karıştırmaya başladım düzenleme yaparsanız iyi olur iletişim teknelojisine geç intibak ettim zorlanıyorum.sevgiler.

Topik açıldı..öyledce kaldı.....

biraz hareketlenelim.....

Ferozalarımızın fotograflarından bir demet..

D(438).jpg

D(2).jpg

D(227).jpg

Ben arkadaşlardan yardım istedim...Cevap yok...
Başka forumlara girsem oralarda sorsam mı acaba?

Araçların yanlarına yapıştırılan çıkartmalar nereden bulunabilir * bilgisi olan arkadaş yok mu ??

illaki feroza yada 1.6 16 valf yazısı olacak degil ki...

D(283).jpg

D(298).jpg

D(320).jpg

D(326).jpg

İsmail Bey,

O çıkartmaların orjinalleri çok pahalı diye duydum, çıkarma kesen yerler var, istediğiniz tasarımı yapıyorlar ve bilgisayar kontrollü makinalarıyla kesip aracınıza yapıştırıyorlar, öylesi çok daha hesaplı olabilir, tabii su geçişi veya sık dalların olduğu yollarda halleri ne olur bilemem.

Saygılar

Ersan

Çok teşekkürler Ersan bey,
inşallah bu yerlerden birini bir gün bulurum da.....istedigim çıkartmayı yaptırırım..
Yoksa "dövme yaptıracagım" arabama... ;D ;D ;D

Oto ve motosiklet dövmesi-Airbrush :D http://www.motordelisi.com/forum/motordelisi-genel/35583-airbrush-yaptirmak-isteyenler-yenilendi.html

Değerli İsmail Bey
Çıkartmalar için cemal bey de yazmıştı sanırım başka bilgisi olan yok,Gezenbilir ilan sayfasına çıkartma arıyorum yazarsanız. diğer üye arkadaşlar da bilgilerini paylaşıcaklardır.Feroza Foroğrafları çok güzel,emeğinize sağlık ,bunları http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50700.0 Daihatsu Feroza Fotoğrafları topiğine de yüklemenizi öneriyorum daha kolay bulunacak ve daha fazla kişiye ulaşıcaktır

Saygılarımla
Tayfun Sözer

tayfunsozer' Alıntı:
Değerli Dostlar.Bir süredir dikkatimi çeken bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum :smiley:

Feroza ile ilgili açtığımız başlıklar , bende dahil olmak üzere topikle ilgisi olmayan yazılarımız nedeniyle işlevini kaybetmekte ve neyi nereye yazdığımızı unutarak,aradığımızı bulmakta güçlük çekmekteyiz.Eğer başlıklarla ilgisi olmayan sohbetlerimizi 'http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53066.0 ''Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi''' nde yaparsak ve uygun görürseniz ,Moderatörden başlıkların içerklerinin yenden düzenlenmesi için yardım talep etmek istiyorum. :smiley:

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer
[/quot

İsmail bey merhaba,

Ben tabela işleri yapan yerde digital baskiyla 2 yil once 30 lira civarinda bir bedel odemistim .
sizde bulundugunuz yere bir tabela işleri yapan yerden yardim alabilirsiniz.

Turgut[attachment=1]

ABCD0018.jpg

Turgut bey merhaba,
Nazik yazınız ve öneriniz için teşekkürler..

En yakın zamanda bir tabela-reklamcıya gidecegim.
Büyük ihtimal araçla gidip onunda fikrini alarak birşeyler yaptırmaya çalışacagım..

İsmail bey fotgraflar çok güzel emeğinize saglık çok teşekkürler .tabela ve reklam işi yapanlara danışırsanız istediginizi yaptıra bilirsiniz sanıyorum,sevgiler.

mdr' Alıntı:
Turgut bey merhaba,
Nazik yazınız ve öneriniz için teşekkürler..

En yakın zamanda bir tabela-reklamcıya gidecegim.
Büyük ihtimal araçla gidip onunda fikrini alarak birşeyler yaptırmaya çalışacagım..

İsmail bey öncelikle ne tür bir çıkartma yapacağınıza sizin karar vermeniz gerek bence.Çıkartmalar hem folyodan keserek yapılıyor hemde fotoğraf baskısı gibi yaptırıp aracınıza yapıştırabilirsiniz.Bende aracımın beyaz olan ön kaputu için içinde çulluk ve köpek olan bir resim yapıştırmak istiyorum ama henüz yüksek çözünürlükte bir resim bulamadım,internette bulduğum resimler hep düşük çözünürlükte büyütünce resim bozuluyor:( Acaba çözünürlüğü düşük olan resimlerin çözünürlüğünü arttıracak bir program varmıdır acaba :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR