Feroza Sohbetleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,896
Ynt: Feroza Sohbetleri Hakkında

huntercemal' Alıntı:
İsmail bey öncelikle ne tür bir çıkartma yapacağınıza sizin karar vermeniz gerek bence.Çıkartmalar hem folyodan keserek yapılıyor hemde fotoğraf baskısı gibi yaptırıp aracınıza yapıştırabilirsiniz.Bende aracımın beyaz olan ön kaputu için içinde çulluk ve köpek olan bir resim yapıştırmak istiyorum ama henüz yüksek çözünürlükte bir resim bulamadım,internette bulduğum resimler hep düşük çözünürlükte büyütünce resim bozuluyor:( Acaba çözünürlüğü düşük olan resimlerin çözünürlüğünü arttıracak bir program varmıdır acaba :smiley:
Merhabalar:
Buradan sair site link'i verilirmi bilemiyorum ama (http://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl5@d) işinize yaraya bilecek fotoğraflar olabilir.
zira fotoğraf sahibi ile irtibata geçilerek bir orta yol buluna bileceği inancındayım..

Etiketler
Ynt: Feroza Sohbetleri Hakkında

Cemal bey;
maalesef çözünürlüğü arttırmak mümkün olmaz.Ancak orijinal fotografa ulaşarak gerçek çözünürlükle çözülebilir..Yoksa dijital zoom yapmış gibi noise (gürültü-kirlilik) yapar..

Cevdet bey;benim düşündügüm doga,yabani hayat v.s fotografları degil..Genelde 4*4 16 valf ,yada çok yakışan bazı çıkartmalar gibi...
Diger şekillerde bana biraz amerikanvari araç süslemeye girer gibi geliyor..Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ;D ;D

düşündügüm 2 çıkarma örnegi aşagıdaki gibi..

FEROZA (1437).jpg

FEROZA (1386).jpg

FEROZA (1220).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR