Arama sonuçlarınız

1. tolgathered

Defender 110 Hidrolik Direksiyon Seti Arıyorum

evet gerçekten sıfır fiyatları aratmayacak uçuklukta fiyatlar :( neredeyse aracı tekrar aldığınızı düşündürecek kadar ... kayalar yedek parça konusunda çok iyi olmasına rağmen bu en önemli parçada ne yazık ki fiyat noktasında herkes kazanmanın yoluna bakmakta şu ana kadar anladığım kadarıyla...

2. tolgathered

yönlendirmeniz için çok teşekkürler fakat orjinal parça dışında kullanmayı tavsiyeler üzerine pek düşünmüyorum .
  3. tolgathered

merhabalar 91 model 110 defender tenteli pick up yükseltme uygulanmış şekilde aldım fakat bu haliyle kontrolü çok zor . çıkma uygun fiyata land hidrolik direksiyon seti arıyorum . başka marka uyarlamalarının okuduğum forumlar ve deneyimli abilerimin yönlendirmesi neticesinde üzerini çizdim.

4. tolgathered

merhabalar 91 model defender 110 tenteli aracım için land rover yan sanayii uygun fiyata çıkma hidrolik direksiyon seti arıyorum . bulduğum takdirde fethiye -kaş civarında montajını yaptırabileceğim güvenilir bir ustaya referans olacaklara da şimdiden teşekkürler
  5. tolgathered

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhabalar herkese ilk aracımız 91 model defender 110 pikap sayesinde gezenbilir den haberdar oldum. umarım önümüzdeki süreçlerde aracımızı en iyi şekilde değerlendirip kullanmamız için yardımlarınızı esirgemezsiniz :smiley: eşim ve benim tüm süreçlerini elde ürettiğimiz deri ürünler...

6. tolgathered

defender hidrolik direksiyon arıyor acil

defender hidrolik direksiyon arıyor acil

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı