Arama sonuçlarınız

1. memorian

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? hayırlı olsun.. yeni ayakkabılarıyla da cekip koysaydınız..

2. memorian

Satılık Grand Cherokee ZJ

Ynt: Satılık Grand Cherokee ZJ güncel
  3. memorian

Ynt: Satılık Grand Cherokee ZJ bir arkadaşıma söz verdim get ve lastik için araç ekime kadar satılmazsa ona vereceğim.. olurda vazgeçerse falan satabilirim, şimdilik kafamda fiyat yok ikisi içinde

4. memorian

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları
  5. memorian

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları

6. memorian

Ynt: Satılık Grand Cherokee ZJ mirkan bey teşekkür ederim, verdiğiniz ilana baktım ancak aradaki fark için istenen fiyatı biraz yüksek buluyorum açıkçası.. kafamdaki fiyat aralığında olan birkaç tahoe sahibiyle görüştüm ancak onlarda aynı tip araçla takasa pek yanaşmadı.. bakalım hayırlısı :)...

7. memorian

grand cheroke 5.2 ön şaft yakıt durumu

Ynt: grand cheroke 5.2 ön şaft yakıt durumu ben ankarada ön farın yan sanayisini bile tanesi 100 tl ye aldım, soldukları için değiştirmiştim ki benimkiler mika amerikan versiyon, yani cam olanı olsa daha da pahalı.. siz bu fiyatları nereden aldınız ? ankarada mı pahalı acaba.. ali bey geçmiş...
  8. memorian

Ynt: Satılık Grand Cherokee ZJ güncel...
  9. memorian

grand cheroke 5.2 ön şaft yakıt durumu

Ynt: grand cheroke 5.2 ön şaft yakıt durumu kesinlikle ama kesinlikle denemeyin !! daha çok galericiler arasında yaygın ve çok yanlış bi inanış.. güya çakallık.. pratikte yakıt tasarrufuna zerre olumlu etkisi yoktur çıkarır çıkarmaz aracınızın düzeninde can sıkıcı rahatsızlıklarla...

10. memorian

JEEPÇİLER YARDIM.

Ynt: JEEPÇİLER YARDIM. sercan bey işiniz yoğun olarak arazi ağırlıklı madem, bana kalırsa öncelikle jeep grubu araçları tercih ediniz.. bmw nin hiçbir 4 çekeri arazi aracı niteliği taşımaz.. şöyle izah edeyim bu araçlar daha çok büyütülmüş otomobiller gibidir. sonra canınız çok sıkılabilir...

11. memorian

2003 JEEP Cherokee Liberty 3.7 Benzinli ile Neler Yapabilirim?

Ynt: 2003 JEEP Cherokee Liberty 3.7 Benzinli ile Neler Yapabilirim?
  12. memorian

Ynt: 2003 JEEP Cherokee Liberty 3.7 Benzinli ile Neler Yapabilirim? jeep olsunda çamurdan olsun demişler :D ben 98 model 5.2 yle nerelere girdim çıktım hala şaşırtıyo beni aracınıza alıştıkça o sizi siz onu tanıdıkça gücünü fark edeceksiniz bence hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın

13. memorian

Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D tuhaf şey yav amerikada havaalanı inşaat vs için kullanılan bi nevi şantiye aracı niyetine üretilen araçlar türkiyede ancak çok zenginlerin alıp kullanabileceği fiyatlarla lüks araç sınıfında yer alıyor. mesela bu as 250 lerin amerikada...
  14. memorian

Ynt: Satılık Grand Cherokee ZJ çok teşekkür ederim
  15. memorian

Ynt: Satılık Grand Cherokee ZJ

16. memorian

Ynt: Satılık Grand Cherokee ZJ
  17. memorian

araç 1995 model olup 98 yılının makyajlı tampon ve ızgarası takılıdır (görüntü amaçlı), eski parçalar elimdedir verilecektir. bunların dışında değişen herhangi bir parça yoktur. motor ve yürüyen aksamda problemi yoktur. 121 bin mildedir. ( 197 bin km ye yakın ) amerikan versiyondur. (avrupa...
  18. memorian

2000 Model WJ ye Jant Ariyorum

Ynt: 2000 Model WJ ye Jant Ariyorum ankarada hurdacı-çıkmacılar var jeep jantları almıştım daha önce. burda olsaydınız iletişim bilgilerini yazacaktım

19. memorian

2000 Model WJ ye Jant Ariyorum

Ynt: 2000 Model WJ ye Jant Ariyorum nerede oturuyorsunuz acaba
  20. memorian

Ynt: 2003 JEEP Cherokee Liberty 3.7 Benzinli ile Neler Yapabilirim? uygun donanımlarla birlikte düz duvara bile çıkarırsınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri