Arama sonuçlarınız

1. memorian

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları

2. memorian

ZJ de arazi vitesi sorunu

Ynt: ZJ de arazi vitesi sorunu evet yağ önemli, transfer kutusunun yağını kontrol ettirmenizde fayda var, uzun süre arazi vitesi kıpırdatılmayan araçta o ses gayet normaldir. alltime'a alıp aynı işlemi tekrarlayın, yağınız tükenme noktasına gelmediyse hareket eder, muhtemelen sesten çekinip tam...
  3. memorian

ZJ de yeni teyp uyumluluğu

Ynt: ZJ de yeni teyp uyumluluğu arkadaşlar bu akşam taktırdım, LG nin aux girişli bir modeli, minik bir ipod um olduğundan ayrıca bide ona masraf etmeme gerek olmayacaktı o nedenle usb girişli bir model bakmaya gerek duymadım, neyse fena da durmadı. tabi şöyle bir sıkıntı oldu bizim orjinal...

4. memorian

Ynt: ZJ de yeni teyp uyumluluğu levent teşekkür ederim zahmet oldu, o zaman anladığım kadarıyla yeni alacağım teybin kablolarının girişlerinin vs aracın bağlantılarıyla falan birbiriyle bi uyumsuzluğu sözkonusu olmayacak.. teknik bilgi olarak sıfırım bu konuda..
  5. memorian

arkadaşlar selamlar, uzun süredir aracın orjinal teybinin hiçbir track dosyasını okuyamamasından dolayı şu çakmaklığa takılan uyduruk aparatla idare ediyordum, normalde araç içinde müzik dinlemeyi çok severim, bu işkenceye kaç ay nası katlandım bilemiyorum ama artık bayağı sıkıldım, o...

6. memorian

tatlı bir xj

Ynt: tatlı bir xj dostum tek resimden oluşan konularla ayrı ayrı başlıklar açmaktansa jeep resimleri diye topik var oraya yüklesen resimleri daha güzel olur forumda kirlilik olmaması açısından

7. memorian

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları sonuncusunu biraz yükseltmek lazım
  8. memorian

Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D hadi girdi nası çıkıyo :)
  9. memorian

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? zj listesine yeni bir arkadaşımı ekliyorum, son hali: 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04-...

10. memorian

Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D bahçelinin ara sokaklarında kaç kere takıldı acaba :D çiftlik evi falan uygun olur onlar için yoksa 3. caddede onu nereye koyuyolarki apartmanların kapalı otoparklarının genişliği bile araçtan daha dar zaten :D

11. memorian

Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?..

Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?.. müzik sistemi konusunda ise durum biraz vahim, orjinal sistemler genellikle çoğu cd yi okuyamıyor. zaten track formatında olmazsa hiç okumaz orası ayrı ama ben zamanında hevesle aldığım 10 audio cd nin 8 ini dinleyemedim aracımda. ki orjinaldi...
  12. memorian

2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

Ynt: Yeni Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı offf.. bunu yapabilen niye üretmez aklım mantığım almıyo, hadi bunu üretmiyosun ürete ürete x5 çakması melez bişey üretip yeni nesil grand budur demeye utanmıyo musun ?? tepkiliyim, parayı bulursam kendime trailhawk ürettiricem :D

13. memorian

Suzuki Cephesinden Jeep Saflarına Katılmak İstiyorum

Ynt: Suzuki Cephesinden Jeep Saflarına Katılmak İstiyorum son xj çok güzel siyah olan.. levent bey bu iş birazda sabır işi, ben zj mi alırken fiat coupemi takaslamıştım, elimde pek nakit para yoktu, bayağı aradım o nedenle, suzuki aşağıda boş boş yatacağına önce onu elden çıkarmaya veya takasa...
  14. memorian

Çin Malı Hummer

Ynt: Çin Malı Hummer ilginç..
  15. memorian

Ynt: Suzuki Cephesinden Jeep Saflarına Katılmak İstiyorum evet güzel bir araç gibi görünüyor. fiyatı da 22 bin ytl ye düşmüş, hem 2000 model hem off-road modifikasyonlu bi jeep için... bence çok uygun fiyat. ancak levent bey suzukinin iç hacminin darlığından da şikayetçi anladığım kadarıyla...

16. memorian

Ynt: Suzuki Cephesinden Jeep Saflarına Katılmak İstiyorum hmmm... boy 198, endam boy pos yerinde, güzel.. :D şimdi size yakışanı bulalım bakalım önce anahtar kelimelere yöneliyoruz, ihtişammm, yükseltilmişş, 4-5-6 inch, birileri bana da baksın...... amerikan emperyalizmi :D aaa ama...
  17. memorian

Hangi XJ ?..

Ynt: Hangi XJ ?.. hoşgeldiniz, jeep bölümüne konu açarak gezenbilire giriş yapan her arkadaşa söylediğimiz gibi yazdığınız soruların cevapları son derece detaylı bir biçimde forumda zaten mevcut, konuyu açmadan jeep bölümünü araştırsaydınız keşke, tüm xj versiyonları ile ilgili ayrıntılı tatmin...
  18. memorian

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? kimse ne olduğunu anlamadı sorun nedir ?

19. memorian

ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu barış ben devir göstergesinden bakıyorum kalkış yaparken, birinci vitesi atıyo, ikiyi atıyo, üçe geçiyo, sonra bi daha atıyo ama ondan sonra atmıyo, yani toplamda 4 defa vites büyütüyo, ama son attığı normal araçlardaki 5. vites gibi, kadranın...
  20. memorian

ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu alla allaaa... kafam karıştı.. şimdi bizim araçlar 4 ileri ise (bunu daha yeni anlayabiliyo olduğum için kendimden utandım) o zaman benim zannettiğim gibi 3ten 5e geçmiyo, olması gerektiği gibi 4e geçiyo, ordanda kadranın sonuna kadar gidiyo...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri