Suzuki Cephesinden Jeep Saflarına Katılmak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,577

997799

kings go ahead
Yer
çorum
Merhabalar;
Geçtiğimiz yıl almıştım vitaramı, aslında çok da memnunum, çünkü verimli bir araç beklentilerin üsütü bir performansı mevcut. Ama hem küçük hem de sıkıldım. Küçük derken aslında sanırım ben biraz büyüğüm 198 boy la komik oluyouz sanırsam.
Velhasıl ben düşün taşın artık bir xj almak isitiyorum. Ancak piyasada satılık epey az var. Kulağınıza falan çıtlarsa haberimiz ola. Aracımla takas yapmak istiyorum. 235-15 üstü lastik takılabilen bir aracım olsun isitiyorum, 4-5-6 inc yükselebilen bişi olsun istiyorum, birileri bana da baksın istiyorum yaaaa :smiley: yaşasın amerika emperyalizmi :smiley: yok bunun konuyla alaksı yoktu galiba...
Şaka bi tarafa yükseltilmiş bu ihtişam içimi gıdıklıyo valla. Ne dersiniz doğru yoldamıyım sizce?
Şimdiden yapacağınız yorumlar için saygı ve sevgil ve teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/orjinal_vitara_otomatik_klimali-94WQQaXQQ16866517WQQpXQQdisplayitem

aracımın ilan linki. Cidden çok temiz bir araçtır. Ankarada 98 bin km bayandan servis kayıtlı olarak aldım.

Etiketler
Ynt: Suzuki Cephesinden Jeep Saflarına Katılmak İstiyorum

hmmm... boy 198, endam boy pos yerinde, güzel.. :D şimdi size yakışanı bulalım bakalım

önce anahtar kelimelere yöneliyoruz,

ihtişammm, yükseltilmişş, 4-5-6 inch, birileri bana da baksın......

amerikan emperyalizmi :D

aaa ama belirttiğiniz kriterler xj ye tam olarak uygun değil, bu olsa olsa bi 5.2 olur.

gelin size güzel bi zj bulalım ankaradan :smiley:

evet güzel bir araç gibi görünüyor. fiyatı da 22 bin ytl ye düşmüş, hem 2000 model hem off-road modifikasyonlu bi jeep için... bence çok uygun fiyat. ancak levent bey suzukinin iç hacminin darlığından da şikayetçi anladığım kadarıyla, suzukilerle xj arasında iç hacim yönünden fark var mı, varsa ne kadar bilemiyorum... hiç suzuki kullanmadım.
ama misal benim boyum 183 civarı zj den sonra xj bana basık geliyo, kendi zj mi arıyorum :smiley: belki alışkanlıktandır, doğrudur, yine de iç hacmi geniş bir jeep için ben zj derim, zevk meselesi ama ihtişam için yine zj derim, levent beyin xj tercihini değiştirmekte kararlıyım :D

yok yok bu beyaz xj güzel gerçekten

97 model üstünde vergi epey yüksek o nedenle biraz sıkınıtılı. Xj yi off-road ağırlıklı ve 2. araç olarak almayı düşünüyorum şu anki vitaram da kapının önünde yatıyor. O nedenle xj biraz daha mantıklı gibi. ancak fiyatı çok yüksek olmayan biraz modifiye edilmiş bir zj ye de hayır diyemem herhalde. Ama siteyi incelediğimde formülün sonucu xj gibi görünüyor.
http://www.sahibinden.com/ilk_gelen_alir_bedava_-89WQQaXQQ16914889WQQpXQQdisplayitem

mesela nakit param olsa şu an bu güzel bir alternatif gibi zj için. ama ya takas yada önce arabamı satmam lazım.

http://www.sahibinden.com/off_road_donanimli_xj_cherokee_sport-73WQQaXQQ9066861WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/1997_cherokee_4_0_sport-25WQQaXQQ16366533WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/cherokee_country_4_0_lt_1998_askin_jeep_ten_-34WQQaXQQ15059052WQQpXQQdisplayitem

şu güzelliklere baksanıza...

http://www.sahibinden.com/tuv_muayenesi_yapilmis_off-road_donanimli_zj-71WQQaXQQ14061928WQQpXQQdisplayitem&keyword=yükseltme

aha bu araç kiminse kandıralım kafa kafaya değişelim. :smiley: ben de jeep çi olurum hem de zj lisinden

son xj çok güzel siyah olan.. levent bey bu iş birazda sabır işi, ben zj mi alırken fiat coupemi takaslamıştım, elimde pek nakit para yoktu, bayağı aradım o nedenle, suzuki aşağıda boş boş yatacağına önce onu elden çıkarmaya veya takasa bakın derim ben, hem bütçe olarakta biraz daha rahat olur

ilgi ve bilgileriniz için tekrar teşekkürler.
Acelem yok aslında cherokee de alsam o da yatacak. sahibinden e falan bakıyorum 3-4 tane xj var 93-97 arası modelde. adamlar 89-93 model xj lere inanlımaz fiyatlar yazmış. onları alacağıma 96 5.2 al diyo şeytan. eğer zaten istediğim gibi bişi bulamazsam 96 model içi makyajlı bir grand alırım ebay dan 450 dolara 4-5-6 inch komple kiti getiririm, jant+lastik, benim işimi görür gibi geliyo. bakalım işte nasip bu işler bilirsiniz siz kovalarsınız o kaçar. siz durursunuz üstünüze gelir.

bak suzukici olarak kalıcam haberiniz ola, 200 kişiye yaklaştı zaten.
şu 96-97 zj işine ne dersiniz. 3-4 inch lift ve 31 mt latik ve jant spacer falan taksak arazide başımıza bela olurmu. dediğim gibi günlük olarak nerdeyse hiç kullanılmıyacak araç, araziden araziye, birde zemin genelde karlı. yoksa xj fikrine devam mı edeyim. adam 92 model xj ye 25bin yazmış yaw. 96-97 zj 14-19 arasında dolu.

jeep için bence 1990-1995 arası ve 4.0.cc üstüne çıkmamak lazım, vergi, bakım maliyeti ve yakıt yönünden... ayrıca gereksız para harcama yömüde var :smiley: gereksız, kontrolsuz ve kullanılmayan güç neye yarar :smiley:

bende zj almayı düşünüyom belirttiğim şartlarda... ancak motor, km/mıl ve şase orcınalliği konusunda şüphem var... kaporta duzgun... bakalım nasıp... :smiley:

evet, kesin kara zj de dahil edilmiştir. bu kararı vermemde sn alfonse ye teşekkür ederim.
zj ile takas yapılır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR