Arama sonuçlarınız

1. emre_ozk

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür Aracı sürmeden almayın. Ben 10 yıldır nivayı tek araç olarak kullanıyorum. Şuan değiştirmeyi düşünüyorum 5 kapı grand vitara alayım dedim lpg ile uyum sağlamıyormuş. disco1, L200 bakıyorum benim araçtan çok yakıyorlar.

2. emre_ozk

suzukı vıtara jlx nasıl bı arac

Ynt: suzukı vıtara jlx nasıl bı arac Merhaba bu 2001 modele kadar olan vitaraların hepsinin egzantrik sistemi kayışlımı Zincirli olanları yokmu.
  3. emre_ozk

Lada Niva 5 Kapi

Ynt: Lada Niva 5 Kapi Bir firma var getireceğini söylüyordu ama ötv zamlarından sonra getirmez herhalde. www.lada.com.tr

4. emre_ozk

Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda

Ynt: Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda Ben traktör alacam vergisi yok.
  5. emre_ozk

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Güzel olmuş iyi günlerde kullanın.

6. emre_ozk

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster :) ;D 8)

7. emre_ozk

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları off road drive oyununu bitirdim. Bazı etaplar çok zor. :)
  8. emre_ozk

Romörklü Lada Niva Kullanımı?

Ynt: Romörklü Lada Niva Kullanımı? Benim römorkun uzunluğu 184 cm eni alttan 85 cm üsten 127 cm yaklaşık 250 kg araca biraz ağır geliyor. Römorku MKE den almıştım ağır bir römork. Benim her türlü işimi görüyor. Römork araçtan kısa olduğu için geri geri gitmek biraz dikkat gerektiriyor. Ben...
  9. emre_ozk

YENİ KEÇİM

Ynt: YENİ KEÇİM Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

10. emre_ozk

Romörklü Lada Niva Kullanımı?

Ynt: Romörklü Lada Niva Kullanımı? 7-8 yıldır lada niva aracımda römork kullanıyorum. Çoğunlukla yayla yollarında kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir zararını görmedim sadece geri gitmek biraz zor. birde rampalarda 1 vites düşürüyor. Benim römork 200 250 kg civarı eski 1.6 karbüratörlü...

11. emre_ozk

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Güzel olmuş iyi günlerde kullanın Acaba ön akslar bu işleme dayanacakmı aksların çalışma açıları değişti.
  12. emre_ozk

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Ötv den nivada etkilendi yeni satış fiyatı tahminen 33000 bin civarı olacak. Bundan sonra pek niva gelmiyebilir. Nivanın rusyada bir çok motor çeşitli modelleri var 1.8 140 bg 2.0 td 1.9 td

13. emre_ozk

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Nivanız hayırlı olsun Niva aks kesse dahil yolda bırakmaz. Bende birkersinde arka aksı kestim 23 km' lik yolu aks kesilmiş şekilde beni evime kadar getirdi.
  14. emre_ozk

Lada Tarihçe

Ynt: Lada Tarihçe 35 yıldır aynı kasa ile üretilen sayılı araçlardan. :)
  15. emre_ozk

Off Road Drive (Son Çıkan Off Road Oyunu)

Ynt: Off Road Drive (Son Çıkan Off Road Oyunu) Bakalım nasılmış

16. emre_ozk

Lada Tarihçe

Ynt: Lada Tarihçe En yüksek model ve en düşük kmdeki aracı alın.
  17. emre_ozk

2004 Model Grand Vitaraya Yükseltmesiz Takılabilecek En Büyük Ebat

Ynt: 2004 Model Grand Vitaraya Yükseltmesiz Takılabilecek En Büyük Ebat 235/70/16 çap olarak 73,54 cm 205/80/16 çap olarak 73,44 cm Aralarında pek fark yok 225/75/16 çap olarak 74,39 cm Yükseltmeden olmaz herhalde.
  18. emre_ozk

Gezenbilir Kocaeli Grubu

Ynt: Gezenbilir Kocaeli Grubu Ad - Soyad: Yunus emre özkaradeniz Doğum Tarihi ve Yeri: Kocaeli /1987 Memleket: Rize Semt: Başiskele/Bahçecik İlgi Alanı: avcılık, Doğa Araç: Lada niva

19. emre_ozk

ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART

Ynt: ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART Farklı amaçlar için lazım olabilir. isteğe göre başka devreler yaparmısınız.
  20. emre_ozk

Eski kuru aküleri yeniden canlandırmak mümkün mü?

Ynt: Eski kuru aküleri yeniden canlandırmak mümkün mü? Bataryanın içindeki pil grubu değişebiliyor. Ben bir kere değiştirdim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri