suzukı vıtara jlx nasıl bı arac

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cnoztr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,852

cnoztr

Yeni Üye
herkese selam degerlı arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıyrm ve suzukı 1.6 jlx almak ıstıyrm ve bu arac ıcın bılgı almak ıstıyrm sızlerden nasıl bı arac ve off roada uygunmu sımdıden tesekkurler can ozturk

Etiketler
Ynt: suzukı vıtara jlx nasıl bı arac

Öncelikle Yakıtta Sıkıntı Yok, Vergide Sıkıntı Yok, Parçada Sıkıntı Yok ... :smiley: Gerekli Donanımlar Olduğu Sürece Arazidede Çokça İyi Bir Performans Verir .. Yani Bu İşte Mantıklısı Diyebilirim .. ;)

Ben uzun kasa standart donanım jlx kullandım.Konforlu bir araç fakat 1.6 motor bu kasa için pek de zevk verici değil diye düşünüyorum.Aracım bakımlı olmasına rağmen yokuşlarda 4.vitesi görüyordum fakat tad almıyordum..Üstelik 5 yıl hiç tüp taktırmamıştım..

Merhaba
bu 2001 modele kadar olan vitaraların hepsinin egzantrik sistemi kayışlımı
Zincirli olanları yokmu.

off roada uygunmu..?

cok ilginc bir soru üklemizde yarışan aracların yarıdan fazlası ne markadır..?

http://www.youtube.com/watch?v=tC8KnMWYvyc

www.youtube.com .........bu siteye >>vitara off road<< yazarsanız sanırım ulaşabilirsiniz ;)

Zincirli olanları yokmu.?

4 ve 6 silindirli 2000 cc olanların tümü zincirlidir diyebiliriz kısaca. :smiley:

bu videodaki vitaranın nekadar sağlam olduğuna bir bakın
http://www.youtube.com/watch?v=3m3mex425Ao

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.