Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese selam degerlı arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıyrm ve suzukı 1.6 jlx almak ıstıyrm ve bu arac ıcın bılgı almak ıstıyrm sızlerden nasıl bı arac ve off roada uygunmu sımdıden tesekkurler can ozturk
Öncelikle Yakıtta Sıkıntı Yok, Vergide Sıkıntı Yok, Parçada Sıkıntı Yok ... Gerekli Donanımlar Olduğu Sürece Arazidede Çokça İyi Bir Performans Verir .. Yani Bu İşte Mantıklısı Diyebilirim ..
forumda araçlar suzuki başlığındaki ilgili konuları bir okuyun sanırın en az iki haftanızı alır ama soracak sorunuz da kalmaz, sonra hala soru kalmışsa aklınızda biz cevaplarız.
Ben uzun kasa standart donanım jlx kullandım.Konforlu bir araç fakat 1.6 motor bu kasa için pek de zevk verici değil diye düşünüyorum.Aracım bakımlı olmasına rağmen yokuşlarda 4.vitesi görüyordum fakat tad almıyordum..Üstelik 5 yıl hiç tüp taktırmamıştım..