Arama sonuçlarınız

1. emre_ozk

Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım

Ynt: Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım Teşekkürler

2. emre_ozk

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar .
  3. emre_ozk

12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima

Ynt: 12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima Arkadaş klimayı yaptı parayı buldu siteyede uğramıyor.

4. emre_ozk

Arazi Vitesi Ne İşe Yarar ve Hangi Durumlarda Kullanılır?

Ynt: Arazi Vitesi Ne İşe Yarar ve Hangi Durumlarda Kullanılır? Benim araç low'da 100 km hız yapabiliyor :)
  5. emre_ozk

trans şaft iptali ve iki şanzımanın birleştirilmesi

Ynt: trans şaft iptali ve iki şanzımanın birleştirilmesi ilgi çekici

6. emre_ozk

Bu Araç Türkiye,de Neden Yok Bilen Varmı?

Ynt: Bu Araç Türkiye,de Neden Yok Bilen Varmı? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25446.0

7. emre_ozk

KARTAL - JEEP :))) (MADE IN TURKEY)

Ynt: KARTAL - JEEP :))) (MADE IN TURKEY) Helal olsun amcama Aslında fiberden q7 veya rubicon yapılabilir. Emekli olunca uğraşırım :)
  8. emre_ozk

195/75/16 baysal lastik

Ynt: 195/75/16 baysal lastik Sorento jantlarının genişliği 6.5" veya 7" olması lazım ben yanlış biliyor olabilirim.. 195 taban genişliği olan lastik 5.5" genişliği olan janta takılıyor. yani sorento jantına takıldığında lastik çok yayılır.
  9. emre_ozk

.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Hepimizin başı sağolsun.

10. emre_ozk

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Benim aracın 1000 rpmde hızı low'da 2,155x(1000/2,1/3,9/3,73/1000)x60 = 4,23 kmh High'da 2,155x(1000/1,2/3,9/3,73/1000)x60 =7.40 kmh Eğer 1500 lira gibi bir para harcayıp arazi şanzımanının oranını 2,1 den 3,1 e yükseltsem ve ayna mahruti oranını...

11. emre_ozk

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Teşükkürler peki ayna mahruti oranı nedir. :)
  12. emre_ozk

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Bende duster piysaya çıktığı günden beri 1. vites orarnını soruyorum ama daha cevap veren çıkmadı. ;D

13. emre_ozk

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Güzel araca benziyor.
  14. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Liste çok güzelmiş ;D
  15. emre_ozk

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı takip

16. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster :D:D çok güzel bir teknik
  17. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster katılıyorum. Duster sahipleri 2200 kglik 47 bg 121 nm tork'a sahip düz dizel bir traktörün arazide nasıl yürüdüğünü ve motorun hiç bitmediğini biliyormusunuz. minimum hızı 1.2 km işte low bu kadar önemli birşey.
  18. emre_ozk

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri Çap olarak arada 1.2 cm fark var sorun olmaz.

19. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bizim mahalledeymiş bu
  20. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster 1. viteste 6.52 oranı çok iyi bu bilgiyi nereden buldunuz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri