Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,852

ümiterkan

Zirve
Yer
Rize
2012 yılında çıkması düşünülen Almanya'da tasarlanıp üretilmiş yeni bir 4x4 araç. Motor, Şanzıman, Kokpit vs. Duster'a ait, Kupa ve şasesi ise farklı bir model. Merdiven Şaseli ve araç içi güçlendirilmiş alüminyumdan kafesle kaplı bir araç. Aracın birçok yeri ABS plastikten imal edilmiş, 990-1363kg'ya yakın bir ağırlığı var. Aracın yerden yüksekliği ise 38,9 cm. Çarpışma testlerinin iyi olduğu söyleniyor. 13.000-18.000 Euro aralığında bir fiyata satılacakmış.

_DSC2610[1].jpg

_DSC2599.jpg

_DSC2600.jpg

_DSC2608[1].jpg

_DSC2615[1].jpg

_DSC2617[1].jpg

_DSC2618[1].jpg

blech[1].jpg

blinkers[1].jpg

front[1].jpg

schraeg[1].jpg

_DSC2607[1].jpg

_DSC2611[1].jpg

seite_hoch[1].jpg

http://www.youtube.com/watch?v=zYzD2AtapAk
http://www.youtube.com/watch?v=PWKv-K7oXkM

Ayrıntılı bilgiler aracın resmi sitesinde: http://www.tecdrah.de

Etiketler

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

bence bu araç lada niva gibi efsane olma yolunda dusterı geçer...

;D ;D ;D ;D

Doğrusunu söylemek gerekirse, neye tepki gösterdiğinizi anlayamadım. Adamlar yapmış abi. Beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsın. Kırma olur, parçalama olur, dikme olur.

Bende bıraktığı izlenim, G modelinin kötü bir kopyası. Beğenene ve alıp kullanana hayırlı olsun.

İsterseniz bir deklarasyon yayınlayalım:

"Ey filanca firma, bu aracı imal edemezsiniz. Bu bir rezalettir. Sizi şiddetle kınıyoruz" İmza: Bir avuç insan...

;D ;D ;D ;D ;D

olguncandan' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Doğrusunu söylemek gerekirse, neye tepki gösterdiğinizi anlayamadım. Adamlar yapmış abi. Beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsın. Kırma olur, parçalama olur, dikme olur.

Bende bıraktığı izlenim, G modelinin kötü bir kopyası. Beğenene ve alıp kullanana hayırlı olsun.

İsterseniz bir deklarasyon yayınlayalım:

"Ey filanca firma, bu aracı imal edemezsiniz. Bu bir rezalettir. Sizi şiddetle kınıyoruz" İmza: Bir avuç insan...

;D ;D ;D ;D ;D

Burasının paylaşımların yapıldığı ve kişilerin yorum yaptığı, tartıştığı açık bir forum platformu olduğunu unuttunuz sanırım ?

Paylaşımınızı engelleyen yok muhterem. Ben de paylaşıma katılıp paylaşımı paylaştım.... ;D

Asıl sorum, "neye tepki gösterdiğinizi anlayamadım"dı. Bir katılımcı "rezalet" demiş de, onun paylaşımıyla neyi paylaştığını anlayamadım.

Tek bir sözcük, "rezalet" sözcüğü de paylaşım olabilir ama, bu sözcükle ne paylaşılmıştır:

a) Bu aracı imal edenlerin yaptığı iş mi rezalettir?

b) Aracın kendisi mi rezalettir?

c) Bu bilgiyi paylaşanın paylaşımı mı rezalettir?

d) Böyle bir aracın projesi, tasarımı mı rezalettir?
vs. vs. vs. vs.

Mesajınızda kırma olur, parçalama olur, dikme olur diyerek benim yorumuma da laf çarpıtmışsınız, buraya bu konu açıldıysa herkes yorumunu yapacak isteyen rezalet der isteyen süper der.Kimsenin neye tepki gösteriyorsun isteyen alır istemeyen almaz yaklaşımını göstermeye hakkı yoktur.

Hele hele bir de deklarasyon yayınlayalım diyipte alay etmeye hiç hakkı yoktur.

uğur bey kendinizi boşa yormayın , olguncandan bey bu tarz yazmayı seviyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR