Arama sonuçlarınız

1. orhun99

Çanakkale Gezisi 29 Nisan 1 Mayıs

Cok tskler

2. orhun99

Çanakkale Gezisi 29 Nisan 1 Mayıs

Ben ,Hanım ,10 yasında kızım ve 6 aylık oğlumla Çanakkale yi gezmeyi planlıyoruz .Tarih 29 Nisan 1 Mayıs arası .Oneri ve yardımlarını bekliyorum. Saygılar ilker

3. orhun99

Sahibinden Temiz Bakımlı Cherokee Kj Liberty 2.8crd

Selam yılı göremedim
  4. orhun99

Satılık Jeep Cherokee Kare Kasa Xj

Merhaba benimde bu karekasa lar hoşuma gidiyor offroad donanımı yapılmamış temiz 2. El alarak kendim uğraşmak istiyorum 2.arac olacağından cok bütçem de yok malesef

5. orhun99

mountainsmith Cross Country3.0

Ynt: mountainsmith Cross Country3.0 Niyeti ciddi olan arkadaşlarım orhun99@hotmaıl.com email aydınlar tskler

6. orhun99

mountainsmith Cross Country3.0

Bu cantayı sadece 3 falıyette kullandım.Ihtıyac fazlası olması nedenıyle elden cıkarıyorum. 200 tl.Istanbul da teslım.
  7. orhun99

Bu çadırı nerede bulabilirim ?

Ynt: Bu çadırı nerede bulabilirim ? 20 tl ye tnf cadir olmaz bir yanlışlik olmali model verirseniz bakariz
  8. orhun99

NG'de Bu Ay "Reinhold Messner"

Ynt: NG'de Bu Ay "Reinhold Messner" sizde kaydınızı yaptırın Messner Turkiye de

9. orhun99

NG'de Bu Ay "Reinhold Messner"

Ynt: NG'de Bu Ay "Reinhold Messner" Ünlü Dağcı Reinhold Messner Türkiye’de

10. orhun99

Ünlü Dağcı Reinhold Messner Türkiye’de

İMKANSIZIN ÖTESİNDE: Ünlü Dağcı Reinhold Messner Türkiye’de Ünlü dağcı Reinhold Messner 2012 İstanbul Kültür Başkenti faaliyetleri çerçevesinde İstanbul Dağcılık klübünün misafiri olarak İstanbul’a geliyor. İlk zirvesini babasının önderliğinde 5 yaşında yapan Messner, dünyanın en yüksek zirvesi...
  11. orhun99

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz? istanbul dagcılık kulubu nu goremedım benım bıldıgım gezenbılırde 2 uye var

12. orhun99

Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için herkesin yeni yılını kutlar saglık mutluluklar dilerim
  13. orhun99

Türkiye turu için ekipman tavsiyesi

Ynt: Türkiye turu için ekipman tavsiyesi 65+10 yada 85 işini daha iyi gorur gıbı cunku 1 hafta herseyını tasıyacagın bir cantan olmalı diye dusunuyorum .Markaya da cok takılma senın ergonomik yapına uygun olması cok daha onemli.Yuzun daglara donuk olsun.
  14. orhun99

Türkiye turu için ekipman tavsiyesi

Ynt: Türkiye turu için ekipman tavsiyesi Ben uzman degılım ancak secmiş oldugunuz canta benim konustugum dagcıların anlattıklarına gore ufak gelir.Sanki 85 litre lik bir canta daha iyi olurmus gıbıme geliyor.Cunku uzun sureli gezi icin cok sey tasımanız gerekli sanırım. Umarım hayallerinizi...

15. orhun99

Tur Kayağı ( Zirve Keyfinin Taçlandırılması)

Ynt: Tur Kayağı ( Zirve Keyfinin Taçlandırılması) ihsan abim bu cok iyi bir fikir ama once bana kayak yapmayı ogretmen lazım ok. ::)
  16. orhun99

Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için kozzy de gorusuruz abi....
  17. orhun99

indirimli akaryakıt

Ynt: indirimli akaryakıt Unal Bey, Tum emekleriniz icin tesekkur ederim kendi adıma.Ben zaten malum sirketlerden benzin almıyordum ancak opet de eklendi bunlara. Birde size hatırlatma olması acısından yeni firma olan FULL var onlardan birsey cıkabilir. Ticarilere kart veriyorlar ve %3 puan...

18. orhun99

indirimli akaryakıt

Ynt: indirimli akaryakıt Kesinlikle sadece off road aracları sozkonusu degil.Bence cok guzel bir yaklasım.Sonuna kadar zorlanmalı bence bu konu.Cozumude firmalar geliştirsinler.Burada akaryakıt sirketlerine gerekli baskı yapılabilirse bence sonuc alınabilir.Hatta olumsuz yaklasanlar olursa...
  19. orhun99

Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010) Selamlar, Bolu sunnetgolu ndeki otel secimi guzel.Goynuk Doga otel de size alternatif olabilir.Zira oda cubuk golune yakın ve orman icindedir.Iyı bir pazarlıkla bir indirim alınabılır. Birde suanda o goynuk merkezde bile 50 cm kar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR