Arama sonuçlarınız

1. M

2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Bende de 2003 model 1.9 JTD var. Aracı sıfır almıştık. Araç şu anda 220.000Km de. Şimdiye kadar tık demedi. Hiçbir problemle karşılaşmadım. Bakımlarını hiç aksatmadan yaparım. Koltuklu model. Ama yükte taşıyoruz. Ben çok memnunum. Dörtgözle yeni...

2. M

Fiat Palio 4x4

Ynt: Fiat Palio 4x4 Ülkemizde bu kasada 4x4 olmayan modelini üretirler mi acaba?
  3. M

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? 4 kişilik bir aile için hangi boy Bi-pot yeterli olur acaba? 30, 34 ya da 39?

4. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent Bey, teşekkür ederim. Gerçi ben forumu devamlı takip ediyorum. Yusuf Bey'in yapım aşamalarını başından beri günü gününe takip ettim. Fakat benim biraz yazmama gibi bir özürüm var herhalde. Bu da , belki karavan sahibi...
  5. M

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) İnşallah Yusuf Bey.

6. M

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent Bey, Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Motokaravanınızı biran önce gönlünüze göre yapmanız dileği ile... Yusuf Bey'i izlediğim gibi aynı heyacanla sizi de takip edeceğim.

7. M

Açılır - Kapanır (Pop-up) Tavan

Ynt: Açılır - Kapanır (Pop-up) Tavan Buraya bir bakın http://www.erdalotodoseme.com/page.php?ID=411
  8. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bildiğim kadarayla bu site Bursa'da ki İmaj Karavan'a ait. http://imajkaravan.com/
  9. M

Amazon Kamping; Marmaris

Ynt: Amazon Kamping; Marmaris 1998 senesinde 2 gece çadırda kalmıştım. Ana yoldan kampa kadar olan mesafe yanlış hatırlamıyorsan 10-11 km civarında idi. Fakat Sn. Rüzgar'ın da dediği gibi 30-40 dakika sürmüştü. Yol taş toprak berbattı. Kamp deniz kenarında değil. Çam ağaçlarının arasında bir...

10. M

Motokaravan Üretimi ile İgili; Bu Siteyi Biliyor muydunuz?

Ynt: Motokaravan Üretimi ile İgili; Bu Siteyi Biliyor muydunuz? Ben karavanlara çok merakı olan biriyim. Bu yüzden de karavanla ilgili çok araştırırım, gördüğüm bulduğum en ufak yazıları bile okururum. Senelerdirde forumları takip ederim. Henüz karavanım yok. Kısmet olmadı(Şimdilik çadırla...

11. M

Motokaravan Üretimi ile İgili; Bu Siteyi Biliyor muydunuz?

Ynt: Motokaravan Üretimi ile İgili; Bu Siteyi Biliyor muydunuz? Bence bu firmanın ismini vermeniz gerekir. Zira Ankara'da bir kaç tane imalatçı var. Bu durumda hepsi töhmet altında kalmış oluyor.
  12. M

İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?

Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı? Merhaba Arkadaşlar, Benim henüz karavanım yok. Ben çadırcıyım ama karavanlara çok merakım var. İlerde kısmet olursa alırım. Ben Küçükyalı da oturuyorum. Bundan 3-4 sene evvel Maltepe Gülsuyu nda karvan yapan biri olduğunu duymuştum. Hatta bizim...

13. M

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 10 ay oldu sigara içmeyeli. Buna kendim bile inanamıyorum. Sigara hayatımın bir parçası gibiydi. Onsuz zamanın nasıl geçeceğini düşünemiyordum bile. Ama geçiyormuş, hem daha zevkli hemde su gibi....
  14. M

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Bu sigara gerçekten berbat birşey. 24 Şubatta sigarayı bıraktım. Öyle illet bişeyki hala daha zaman zaman inanılmaz şekilde canım sigara içmek istiyor. Ama içmemek için direniyorum. İçen arkadaşlarında bir an önce bırakmasını diliyorum.
  15. M

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar Sayın Oflas, Gebze deki transporterlardan bir tanesi satılmış. Bende siz almışsınızdır diye düşünüp sevinmiştim. Gerçi satış fiyatı enterasandı. O, biraz kafamda soru işareti bırakmıştı. Demekki haklıymışım. Araç ihale bedelinin 10YTL fazlasına satılmış. Hemde 1...

16. M

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar Sayın Oflas, ihaleye girdinizmi ? İhale ve şartname ile bilgi verecektiniz. Bilgilendirirseniz memnun olurum. Sevgi ve saygılar
  17. M

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar Sayın Oflas, Tasişin ihalelerine bende hep bakıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam gümrükteki araçların satışında ÖTV yi sıfır araçlardan alınan oranlarda alıyorlar. Yani araçları vergilendirirken sıfır araç muamelesi yapıyorlar. Birde ardiye bedeli falan. Onu da aracın...
  18. M

Camper Tavsiyesi?

Ynt: Camper Tavsiyesi? Merhaba, Küçük araç daha iyi ya da büyük araç daha iyi. Bunlar bence göreceli. Kişiden kişiye değişir. Kimi rahtına daha düşkündür, kimi değil. Tercih ve maddiyat meselesi. Bana görede büyük araca gerek yok. Benim düşünceme göre dört kişiye kadar(ikisi çocuk) ducato...

19. M

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Bende 24 şubatta sigarayı bıraktım. Yaklaşık 18 hafta oldu. Gerçekten çok zor. Bırakırken insan çok zorlanıyor. Bu zorlukları tekrar yaşamamak için sigaranın yeniden hayatımıza girmesine izin vermemeliyiz.
  20. M

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Karavan kiralayan bir iki şirket var. Birtanesi saly karavan. Birde Ankara da var. O da Güney Karavan. Fakat kiralık karavan fiyatları birhayli yüksek. http://www.salyrentacaravan.com/

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri