Arama sonuçlarınız

1. KAZAKJR

1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg Belki Ankarada da uygulama yerleri vardır.

2. KAZAKJR

Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg Yanlış hatırlamıyorsam BMD sistem 2.400.-TL. 10 ay taksitle. Yinede firma ile görüşmenizi öneririm.
  3. KAZAKJR

Cherokee

Ynt: Cherokee Vardır İbrahim bey vardır ;) Güle, güle kullanınız.

4. KAZAKJR

5.9 ya da 5.2 ZJ Alma Planı

Ynt: 5.9 ya da 5.2 ZJ Alma Planı Otomatik kilitlenen kapıların ,arka da oturanlar için kaza,panik,telaş anında çok iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum doğrusu.Çocuk kilidi ise konu ,manuel olarak zaten var. Arka kapıların içeriden açılamaması, kritik anlarda sorun yaratabilir diye düşünüyorum...
  5. KAZAKJR

Cherokee

Ynt: Cherokee yalnız hakan bey verdiğiniz link ZJ kasalar için geçerli WJ ler bütünüyle farklı araçlardır. belli kısımlarda fikir alınabilir ancak tamamen faydalanmak doğru olmaz diye düşünüyorum İbrahim bey elbette haklısınınız.Zaten amaç genel bir bilgiye sahip olabilmek.Bunun içinde bir...

6. KAZAKJR

Akgün & Aydın

Ynt: Akgün & Aydın Sevgili Yavuz ben eksoz da modifikasyon yaptırmadım. Sadece içi boşaltılmış katalizatörün yerine , aynı şeklide yapılmış bir susturucu takıldı. Bununda yakıta olan etkisini hissedebilmek mümkün değil.

7. KAZAKJR

Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu 300.-TL.
  8. KAZAKJR

Akgün & Aydın

Ynt: Akgün & Aydın Ne güzel işler,ilişkiler,birliktelikler,anlaşıp da beraberce bir yola girmeler.Üstelikte daha önce sanal alemin dışında tanışmadığın kişilerle... İşlerinizin rast gitmesi ayrı konu, ama böylesine mutluluk verici bir olayı yaşamak çoook ,çook farklı bir konu. Dostluk ve...
  9. KAZAKJR

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? O kadar arpayı yiyince canavar gibi olur merak etmeyin. ;D

10. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Ozan bey,biraz duygusal olmakta zarar yok sanırım.Yapılan işten zevk almak ,tatmin duygusunu yaşamak elbetteki çok keyifli bir durum.Mümkün olduğunca kendimizi bu duygulardan mahrum etmemeliyiz.Yani..?Devam :)

11. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? O açıdan bakınca evet haklısın Salih.Zor olur ama gerekirse olur. :) Dediğin gibi araziye girmek için çok istekliyim aslında ama şimdilik şartlar müsait değil. ;D
  12. KAZAKJR

94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak.

Ynt: 94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak. Höynk!? Ne diyon sen?Rapit şiir,oplud,donlad,,,..?Benle kafa bulana kadar ; Hem sen söööle bakiiim uzay mekiği nassı kullanılır? :D :D :D Şaka bir yana,ben senin anlattığın o yolları pek beceremiyorum. Ama bu dosyayı nereden indirdiğimi sana özelden...

13. KAZAKJR

Ynt: 94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak. Kesinlikle...Haklısın.Ben ikisinin arasındaki farkı fark edecek düzeyde değilim.Bende bir kitapcık var ya..! Benim için hepsi aynı. Ama bendeki kitapda,aracın bazı (gerek mekanik , gerek kaporta aksamında) yerlerinin sökme-montaj açıklamaları var...
  14. KAZAKJR

Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg Sayın asyaasrın, hanım - bey ... Bilemedim isim ve cinsiyet belirtmemişsiniz o yüzden nick inizle hitab ediyorum kusura bakmayın. Şu sıralarda popüler olan marka BRD.Kore malı olup, ve İtalyan ürünlerine meydan okuyor.Fiyat ve malzemeye ek...
  15. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Balll gibi satılır.Full orjinal ,miss gibi,alan biner gider...Daha ne olsun?Alan yaşadı...!!! Şaka bir yana , Bu uğraşılar benim için gerçektende bir zevk. Bu işler belkide hayatımın boşluklarını dolduruyordur. ;) Her şeyi illaaki de mantık...

16. KAZAKJR

Ynt: 94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak. Tamam Sina,şimdi buldum ama maalesef İngilizce...Bende Türkçesi var.Fakat nereden indirdiğimi bulamıyorum.
  17. KAZAKJR

Ynt: 94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak. hani ?nerede,hangisi??? ben bakacak ,kaydedecek bir şey bulamadım....???
  18. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Kartal sanayii de.600.-Tl. Ama sizin işiniz basit .Çok uygun bir rakkama yaptırabilirsiniz.

19. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Avlika Salih kardeşime ithafen... :D Pazar günü aracımda mevcut atiker LPG sistemini kısmen yeniledim.Herkesin kesinlikle memnun kalacağı ve zaten pek çok üye tarafından tanınan Rauf usta sağolsun sistemi çok titiz ve başarılı bir şekilde topladı...
  20. KAZAKJR

yardım lütfen, güvenilir jeep servisi

Ynt: yardım lütfen, güvenilir jeep servisi Bu durumda poseidon nick li arkadaşımızın önerdiği servis jeep garaj Davut usta ile temas etmenizde fayda var.Camiada iyi bir üne sahiptir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri