Arama sonuçlarınız

1. KAZAKJR

Orvisin farkı??

Ynt: Orvisin farkı?? Sizi bu şüpheye iten sebepler nedir? Aracınızın iç döşemeleri yeşil/bej iki renklimi?Yada bir yerlerinde (örneğin paspaslarında yada stepne korumasında ) ORVİS yazısınamı rastladınız.Zira sizin düşündüğünüz gibi ,bir aracı orvis"e benzetmek hem masraflı hemde gereksiz bir...

2. KAZAKJR

Orvisin farkı??

Ynt: Orvisin farkı?? Orvis lerde standart donanım olarak şaseye bağlı ön ve arka çekme kancaları mevcuttur.
  3. KAZAKJR

Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları.

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. Sabır,sabır.Şu aralarda elinizdeki limitle iyi ye yakın bir araç düşürebilirsiniz.Elbette 4/4 lük olmaz ama bir takım masraflarını karşılamak sureti ile rahat bineceğiniz bir araç oluşturabilirsiniz.Bir bilene danışmak her zaman iyi olur.Dolayısı ile...

4. KAZAKJR

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. Elbette en sağlıklısı hepsi birden.Yada 235 tabanlı lastiğin daha az yakıt tüketimi olduğunu varsayarsak ,diğerlerini ona uydurmak .Bu konuda lastiklerin durumunu iyice inceleyip karar vermek gerekir. diğer lastiklerde tel kırılması,balon , tamir,v.s. gibi...
  5. KAZAKJR

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. o532 243 76 06 ne zaman isterseniz arayabilirsiniz.Birlikte gidebiliriz.

6. KAZAKJR

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. Örneğin ;bu aracların orjinal lastik ebatları 225 . 70 . 16 . dır. ((aracın üstünde illaki bu ebatta lasik olmalı anlamına gelmiyor.Araç üreticisinin belirlediği opsiyonlar içinde, farklı ebatlarda da olabilir elbette)) Aracın üzerinde bulunan lastiklerin...

7. KAZAKJR

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. Kontrolü lastikciye değil,servise yaptırmalısınız.Lastik ebatlarının farklı olup olmadığını ,kendiniz lastiklerin üzerindeki ebat yazılarına bakarak anlayabilirsiniz.Bundan sonrasını servisteki ustalar kontrol edeceklerdir.Gerekirse dif.in sökülmesi bile...
  8. KAZAKJR

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. Öncelikle hayırlı olsun.Çok keyifli bir araç.Bende aracımı ilk aldığımda bir lastiğin ebedı farklı idi. Önce telaşlandım.Çünkü bu sitede lastik işleri ile uğraşan bir arkadaşımız , farklı ebatlardaki lastiklerin dif.içindeki balataları yakabilleceğini...
  9. KAZAKJR

4x4 kullanmak ayrıcalıktır...

Ynt: 4x4 kullanmak ayrıcalıktır... Bilakis...Ziyadesi ile memnun oldum."Paylaşım " çoğaldıkça güzelleşir. :)

10. KAZAKJR

4x4 kullanmak ayrıcalıktır...

4x4 kullanmak ayrıcalıktır... http://www.facebook.com/video/video.php?v=422877787434&saved

11. KAZAKJR

ZJ'de Orjinal CD Çalma ????

Ynt: ZJ'de Orjinal CD Çalma ???? Zaten kopya CD çalmamak üzere yapılmıştır.
  12. KAZAKJR

Teknik Sorun ve Sitenin Kapalı Kalması

Teşekkürler , değerli site yöneticilerimiz Heleşükür.Sitemize kavuştuk.Meğer ne fena bağımlılık yapmışta farkına varmamışım.Değerli site yönetimine gayret ve çalışmalarından dolayı çok çok teşekkürler.Eminim çok sıkıntı çekmişlerdir.

13. KAZAKJR

Sıralı Sistem LPG Hakkında

Ynt: Sıralı Sistem LPG Hakkında Nazik teklifinize teşekkürler Burak bey.Umarım belki bir gün... :)
  14. KAZAKJR

Ynt: Sıralı Sistem LPG Hakkında Burak bey,açıklayıcı cevabınız için çok teşekkürer.47 ile 5.2 asında fark olması doğal.Üstelik sizin aracınız daha yeni teknoloji.Böylece içim rahatladı.Bendeki lpg sistemi atiker.Motor ve sistem işleyi ile ilgili bir sıkıntım şimdilik yok.Ama yakıt konusunda...
  15. KAZAKJR

Ynt: Sıralı Sistem LPG Hakkında Selamlar Burak bey,aracınızın marka ve modeli nedir acaba? 96 zj de lpg ortalamam 20.7 lt.Üstelik bu değerler sizinkinden bile daha rahat bir güzergahta... ???

16. KAZAKJR

ZJ İÇİN İDEAL LASTİK HAVASI KAÇ PSI OLMALI ??

Ynt: ZJ İÇİN İDEAL LASTİK HAVASI KAÇ PSI OLMALI ?? 96 zj kullanıyorum 225/70/16 ebatlı lastiklerim için araç üreticisinin önerisi 36 psı. SErvisteki ustalar ise 33 psı uyguluyorlar ve ben böyle kullanıyorum.Üreticinin tavsiye ettiği basıncı çok buluyorlar.Eğer onu uygularsak araç çok zıplar ve...
  17. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Arkadaşlar,klimamı söktürüp temizlettim, ısıtıcı görevi yapan bakır kazanı şişlettim ve fotoğraftaki süngeri değiştirip yerine taktırdım.Klima evelaratörünü(soğutcu görevini yapan aliminyum kazan) değiştirmeyi önerdiler ama yan sanayii olduğu için istemedim.Böylelikle...
  18. KAZAKJR

96 ZJ Ön Göğüs Konsolunu Söken Yada Sökmesini Bilen Varmı?

Ynt: 96 ZJ Ön Göğüs Konsolunu Söken Yada Sökmesini Bilen Varmı? Klima borularının karoserden içeri giriği yerde basit bir sünger parçası var.Boruların üzerinde oluşan terleme suyunun içeri girmesini engelleyen.Bu sünger eskidiği için terleme suyu olduğu gibi içeri giriyormuş. Değiştirmenin...

19. KAZAKJR

Kalorifer ve Klima Tahliye Hortumu Suyu İçeri Veriyor, Yardım.

Ynt: Kalorifer ve Klima Tahliye Hortumu Suyu İçeri Veriyor, Yardım. Benzer sorun enimde başıma geldi ve çözümü ve maliyeti aşağıda: >:( Klima nın terleme suyu aracın sağ ön koltuk tarafından içeriye giriyordu.Ayrıca soğutmasından da memnun değildim.Ön göğüs olduğu gibi söküldü,klima...
  20. KAZAKJR

Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996

Ynt: Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996 Benim aracımda yaptığım ölçümlerde yol bilgisayarı ile, aldığım yakıt ,km. hesapları aynen örtüşüyor..100km.de 20.7 lt.bilgisayarın verdiği değer.Kağıt kalemin çıkardığı hesap ise 20.8 lt. Ayrıca bu havalarda araç benzinle hemen hiç çalışmıyor.kontağı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri