Arama sonuçlarınız

1. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Bu sıcaklarda değmez ,,en azından bahsettiğim spray ı deneyiniz.Hediyesi 20.-Tl.gibi bişey.. :)

2. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Salih bey in bu konuda size tavsiyesi olacaktır sanırım. :)
  3. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Anlaşıldı.O vakit benim son mesajımda belirttiğim ürünü kullanarak denemenizi öneririm.Büyük ölçüde faydalı olacaktır.Hele filre varsa onuda değiştirirseniz koku derdinizin biteceğini düşünüyorum. Salih beyin anlayamadığınız cümlesi benim daha önce ona yazdığım...

4. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Bugün sökülmüş halde gördüğüm kadarıyla sistem borulardan sonra radyatör ve direk havalandırma kanallarına çıkış... Konsoldaki ızgaraları söksen bile senin sprey in gidebileceği pek bir yer yok. Bu tip klimaların temizliği için yenibir ürün çıkmış.Yapı market ve bazı...
  5. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... eğerki fitre var ise evet değiştirmeniz yeterli olacaktır.Salih beyin söylediklerine katılıyorum.SAKIN HA!! Afedersiniz ama Umumi w.c.mi bu ??? Ne akıl ama ???!!!preh,preh,preh,

6. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Yav bizde filtreyokki. ;D Olsa zaten filtreyi değiştirirsin olur biter. Filtre sistemi 96 modelden sonra uygulanmaya başlamış ;)

7. KAZAKJR

XJ Teknik Sorular

Ynt: XJ Teknik Sorular Aykut bey,Aşağıdaki linki okurmanızı önemle tavsiye ederim.İşi bilenler tarafından hazırlanmış ve bu araçları alırken nelere dikat edilmesi gerektiğini kalem kalem anlatılmış.keşke ben aracımı almadan once bu linki bulup okusaymışım...
  8. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Salih"ciğim ben yarın kısmetse klimayı değiştiriyorum.Nasılsa açılınca içide temizlenecektir.Dolayısı ile gitti senin 12.-TL. :D :D :D
  9. KAZAKJR

Cherokee

Ynt: Cherokee Volkan bey,Aşağıdaki linki okurmanızı önemle tavsiye ederim.İşi bilenler tarafından hazırlanmış ve bu araçları alırken nelere dikat edilmesi gerektiğini kalem kalem anlatılmış.eşke ben aracımı almadan once bu linki bulup okusaymışım. :)...

10. KAZAKJR

ZJ'm Su Alıyor.

Ynt: ZJ'm Su Alıyor. Selamlar Oktay bey, aynı sorunu bende yaşıyorum.Siz çözüme ulaştınızmı?Ulaştıysanız nasıl olduğunu yazabilirmisiniz lütfen?

11. KAZAKJR

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Tebrikler Cengiz bey (acd).Ellerinize sağlık. İşin, ehil ellerden çıktığı hemen belli oluyor.
  12. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Ben maliyet yüsek diye ağlanırken , sizin totali görüne vazgeçtim ağlamaktan :D Yeriniz nerede? İstanbulda iseniz Bostancı sanayii de yardımcı olabilirim.

13. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... bence ihmal etme.yarın akşam bırakıver aracı da yapıversin bari ;D ;D (bilabedel tabiiki....)
  14. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... O nun verdiği fiyat ta hemen hemen aynı gibi. Göğüs sökme 300.-TL radyatör değişimi 500.-TL. Sen kasnak sorununu ne yaptın?
  15. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... ok.İlginize çokteşekkürler,sorun şu; aracı ilk aldığımda klima bakımı yağıldı.gaz ,yağ,v.s, Ancak her geçen gün soğutma performansı düşüş eğilimi göstererek nihayetinde son derece kifayetsiz bir hale geldi.Bostancı sanayii de bilinen bir ustaya durumu anlattım.ön göğüsün...

16. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Ne kadarda şanslısınız .Hem ustasına denk gelmek hemde hemen , hemen bedava denilecek bir fiyata işi haledebilmek.Benim klima sorunumu yaklaşık 900.-TL. sına çözebileceğini söylüyor servisim. >:( Şu aralar denk gelirse iş için Antalya ya gelmem söz konusu olabilir.eğerki...
  17. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Balata değişimleri için verilen ücret işçilik dahil ise pek de fazla değil.Sürekli gittiğiniz bir serviste belki 120.-TL.sı na değiştirebilirdiniz. Ama benim merak ettiğim, klima sorununuzu nerede çözdünüz ve maliyeti ne oldu? Teşekkürler.
  18. KAZAKJR

96 ZJ Ön Göğüs Konsolunu Söken Yada Sökmesini Bilen Varmı?

Ynt: 96 ZJ Ön Göğüs Konsolunu Söken Yada Sökmesini Bilen Varmı? Haklısınız Sina bey,forumda daha önce okuduklarımdan benimde aklımda kalan hususlar bunlar.Onun içinde tahliye deliklerini temizletmiştim. Klimanın araç içini soğutmuyor olması beni bu düşünceye sevk etti.Yani, su klima...

19. KAZAKJR

Ynt: 96 ZJ Ön Göğüs Konsolunu Söken Yada Sökmesini Bilen Varmı? Arkadaşlar teşfikar yazılarınız için sağolun varolun. :) Ancak , durum acil seviyesine geldi sanırım. Aracın ön sağ tabanı zırıl-zırıl ıslanmış.Klima radyatörünün suyu boşalmış herhalde? Bana sanayiinin yolları dar , daaar bana...
  20. KAZAKJR

zj min klima radyatörünün temizlenmesi yada duruma göre değiştirilmesi gerekiyor.Ancak bu işlem için aracın ön göğüs konsolunun tamamen sökülmesi gerekiyor. sökme-takma işçilği 250.-TL.Ayrıca radyatör değişecek olursa 400.-TL. Böylece maliyet bir hayli yükseliyor.Gazı,tuzu v.s.derken .... elim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri