Arama sonuçlarınız

1. Vanguard

Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel Allah söyletti galiba Mücahit Bey, keşke olsa, arabadan inipte eve girmem herhalde :) Toyota bölümünde en son Altanbey ve Dumrul adlı yeni bir arkadaşla bu konuyu yazışmıştık. Oradan aklınızda kalmıştır. Onlarda var, darısı başımıza :)

2. Vanguard

Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel Ne zamandır bu aracın hikayesini bekliyordum. Teşekkürler.
  3. Vanguard

4.2 turbo dizel lc intercool

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool maalesef skoda fabia kullanıyorum henüz :) Yakıt sarfiyatına ise şaşırdım ama inanmadım değil, inandım. Bu forumdaki herkese güveniyorum. Kaliteli, düzeyli bir forum gezenbilir. Buradaki arkadaşlar sayesinde her gün yeni bir şeyler öğreniyorum.

4. Vanguard

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool Bu kasaya göre inanılmaz az yakıyor dediğinize göre. LPG'li olanlar yakıtta yanına yaklaşamaz o zaman.
  5. Vanguard

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Hadi bakalım pajero almaya karar vermiştik ama onu rafa kaldıralım, çünkü bi kaç güne patrol fiyatlarına bakmaya başlarız konuyu takip ederken :)

6. Vanguard

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool Merakla bekliyoruz Altan Bey. Belki güzel fotolar da yüklersiniz o zaman.

7. Vanguard

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool Ne zamandır 4.2 dizel land cruiserın yakıtını merak ediyorum. Aydınlatabilecek arkadaş var mı acaba? Bir de sitede kaç tane var dizel ya da turbo dizel 80 serisi? Piyasada oldukça az diye biliyorum.
  8. Vanguard

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Tüh mitsubishi bölümüne hareket gelmişti. Ben de pajero almaya karar vermiştim takip ederken. Artık alan arkadaşa hayırlı olsun diyor, Kürşad Bey'in yeni projesini merakla bekliyoruz.
  9. Vanguard

1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded) Evet bunun üzerine bir uzun yol gezisi yakışır artık. Amazonu aşan araçlar aklıma geldi.

10. Vanguard

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Mitsubishi bölümünü sürekli takip ediyorum, ama hareket olarak biraz düşük. Allahtan sizin çalışmalarınız var da gözümüz gönlümüz açılıyor. Sizin açtığınız her konuyu ilgiyle takip ediyorum. Kolay gelsin.

11. Vanguard

Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin.

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. İsmail Bey resimler de kampınız da harika gerçekten. Bu arada bir de ufo mu yakalımışsınız ne ? :)))
  12. Vanguard

3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

Ynt: 3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında Bu 2.8td ler hakkında yurtdışında da, özellikle ingilterede olumlu görüşler var. Bunu okuduklarıma dayanarak söylüyorum. Ama burada 2.8tdler'in temizini bulmak kolay olur mu bilemem.

13. Vanguard

3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

Ynt: 3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında Kürşad Bey sizin pajeronuz için aradığınız şnorkel ilfer otodaki L200 şnorkeli tipinde değil mi? Bence de bu model çok şık duruyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-mitsubishi-l200-snorkel-yeni/detay/
  14. Vanguard

Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon canavar gibi olmuş, keyifle kullanın.
  15. Vanguard

land cruiser benzinli yakit tuketimi

Ynt: land cruiser benzinli yakit tuketimi Yakında burada da emisyon değerlerine göre vergilendirme gelince işletim bedelleri de aynı olur herhalde.

16. Vanguard

Ynt: land cruiser benzinli yakit tuketimi Bunlar hep benzinliler için galiba. Dizeller için de bir şeyler yok mu acaba?
  17. Vanguard

Ynt: land cruiser benzinli yakit tuketimi Çok faydalı oldu, çok teşekkürler.
  18. Vanguard

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Bunlara diecast model deniyor. Bu linklere hemen bakarsanız satılmadan 3 tane LC mevcut. Ben her markadan alıp bi garaj oluşturmayı düşünüyorum :) çünkü her biri ayrı güzel. Henüz alamadık bari modellerini alalım şimdilik di mi...

19. Vanguard

2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti?

Ynt: 2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti? Çok güzel bir araç. Sorunsuzluk olarak klasik bir japon mu acaba pathfinder?
  20. Vanguard

AMAROK-Antalya 2011

Ynt: AMAROK-Antalya 2011 Hmm. Şekli şemali güzel. Üstelik VW son yıllarda Touareg ile offroad'da da söz sahibi olabileceğini gösterdi. Ne de olsa Alman inadı. Ama işletim maliyeti, dayanıklılığı ve bu aracın offroad yeteneklerini arazide görüp bekleyelim diyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri