Arama sonuçlarınız

1. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu Yaşar Hocam, yazınız çok ama çok güzel :) Pazar gününe biraz çıktı alabilirmisiniz Hocam ? Bir de daha önce yazdığınız tüm yazıları ve ilgili fotoğrafları sizden bir CD şeklinde alabilir miyim?

2. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu Çok sayıda basın mensubu arkadaşlara haber verdim. Umarım hepsi gelir, şayet gelirlerse kendi araçları ile kampüsün önüne gelecekler. Araçlarımızda ne olur olmaz, yer ayıran olabilirse güzel olacak. :)...
  3. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011) Yaşar Hoca'mızın 13 Şubat Pazar Günü için açmış olduğu Off-Road parkuru aşağıdaki linktedir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68921.new#new

4. reel eksen

Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu

Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu Yaşar Hoca'mızın 13 Şubat Pazar Günü için açmış olduğu Off-Road parkuru aşağıdaki linktedir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68921.new#new
  5. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu Yaşar Hoca'mızın 13 Şubat Pazar Günü için açmış olduğu Off-Road parkuru aşağıdaki linktedir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68921.new#new

6. reel eksen

Hatay Off-Road grubu (HATOFF) Risklerin Kabulü ve Muafiyet Belgesi

Ynt: Hatay Off-Road grubu (HATOFF) Risklerin Kabulü ve Muafiyet Belgesi Yaşar Hoca'mızın 13 Şubat Pazar Günü için açmış olduğu Off-Road parkuru aşağıdaki linktedir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68921.new#new

7. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu Yaşar Hocam 2 çeker pikaplardan gelmek isteyen iki arkadaş var. Bu araç sahibi arkadaşları davet edelim mi?
  8. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu 1. Yaşar Ergün Suzuki X90 ve Co-Pilotu 2. Erdinç Ediboğlu-Ford Ranger ve 4 Misafiri 3. Levent Çokluk Nissan Terrano Misafirleri 4. Mustafa Çalgın ve Ailesi Grand Cherokee 5. Menderes Şereflişan LR SeriesIII...
  9. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu Şu anda bildiğim en az 5 araç var geziye gelecek. Fakat kendi isimlerini kendileri yazarlarsa, sitede daha aktif olacaklarını düşünüyorum. Arkadaşlar benim gibi sitede zorluk çekenlerden. :)

10. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu 1. Yaşar Ergün Suzuki X90 ve Co-Pilotu 2. Erdinç Ediboğlu-Ford Ranger ve 4 Misafiri

11. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu Arkadaşlar iletişim bilgileri konusundaki sıkıntıları gidermek için, bu konu altında bir cep telefonu ve bir sabit numara yazalım. 1- Erdinç Ediboğlu- 532-2403050 326-2134040
  12. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu Selamlar Sedat Bey, öncelikle rahatsızlığınızı açık yüreklilikle bahsettiğiniz için teşekkür ederim. Uzun süredir bu konu ile ilgili yazmak istediğim yazıyı, müşterilerimin cep telefonu görüşmelerini fırsat bilip...

13. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu İş yoğunluğundan kaynaklı siteyi ziyaret edemedim. Foruma geç katıldığım için ve bu konu ile ilgili hiç bir şey yazmamış biri olarak noktayı az öteleyim dedim. ;D Erkin Bey'in ve Yaşar Hoca'mızın son mesajlarına yüzde...
  14. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011) Fotoğrafları paylaşan herkese teşekkür ederim. Mahmut Kardeşim sen bu işi biliyon yahu :D Arkadaşlar, Mahmut Bey geçtiğimiz pazar günü mesleki açıdan çok önemli bir gününü bir şekilde ayarlayıp (bir şekilde arazi...
  15. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011) Çok güzel bir geziydi. Sedat Beye, Yaşar Hoca'ma, bu off-road parkuruna katılan Hatay Gezenbilirdeki tüm arkadaşlara katılımlarından ve bozuk yolları, düşen kayaları temizlemelerinden dolayı teşekkür ederim. Bir de...

16. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezi Duyurusu (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezi Duyurusu (16 Ocak 2011) Ko-pilot olarak gelmek :) isteyen bir kaç arkadaş daha vardı.
  17. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezi Duyurusu (16 Ocak 2011) Benim bel ağrılarım herhalde kronikleşti, son iki gün evden çıkamadım :'( pazar Sarıseki Kanyonu'na az ağrıyla yetişmeye çalışıyorum ;D üç yıldır haftaya spora başlayacağım diyorum. Bu sefer kesin haftaya spora...
  18. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezi Duyurusu (16 Ocak 2011) Ko piotunuz hazır hocam :)

19. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezi Duyurusu (16 Ocak 2011) Selamlar, Sedat Bey özelden güzergahı belirtmiş. Teşekkürler Sedat Bey, bende sizlerle paylaşıyorum. " sarıseki,derebani deresi çelik köprü görsel ziyaret,kurşun kayalıkları,kanyona giriş,değirmendere...
  20. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezi Duyurusu (16 Ocak 2011) Evet arkadaşlar araçlar boş gitmesin iki doktor arkadaşım gelmek istiyor. Aracında yeri olan yazabilir mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri