Arama sonuçlarınız

1. Mustafad

Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Erhan Bey, motor arızası ile ilgili mesajı yeni farkettim, kusura bakmayın. Benim araçta yer var, misafir olarak katılabilirsiniz. Selamlar.

2. Mustafad

Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Sizin "Çeki Şeysi" çekme anında koparsa, birkaç kişiyi kılıç gibi biçebilir. Arka tampon sağlam görünüyor, sorun olacağını sanmıyorum. Halat fotoğraftan pek belli olmuyor, ama bağlantı için kullanılan...
  3. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Merhaba kardeşim..

4. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Erhan Bey merhaba, kusura bakmayın ama bu "çeki şeysi" :D pek güvenli görünmüyor. Sizin arka tampon sağlam duruyor, doğrudan strap bağlanabilir, selamlar.
  5. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Benim araçta yer var, ama sigara kullanıyorum. Kullanan yada rahatsız olmayan arkadaşları misafir olarak alabilirim. ;)

6. Mustafad

patrol'cülerden yardım lütfen...

Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen... Videodaki araç Hılux LN65. Hilux LN65 ve kısmen yapılı 3 kapı Vitara kullanıyorum. Vitara çok başarılıı ama o parkurda hiç şansı yok bence . Selamlar.

7. Mustafad

Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?..

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. Takip, güzel konu. ;)
  8. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Parkuru Levent Hocam biliyor, 4x2 'lerin gelp gelemeyeceğine kendisi karar versin bence. Selamlar.
  9. Mustafad

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. İyi günlerde kullanın, hayırlı olsun.

10. Mustafad

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Son resimde dikkatimi çekti, lastiğe göre jant çok dar duruyor. Bildiğim kadarıyla lastikleriniz 33x12.5x15, jant genişliği nedir biliyor musunuz ?

11. Mustafad

İLGİLENEN ÜYELEREİMİZE 6X6 ARAÇ

Ynt: İLGİLENEN ÜYELEREİMİZE 6X6 ARAÇ 6x6 almak isteyenler için bir alternatif ; Sahibi arkadaşımız, aracın malum sitede ilanı olması lazım. Silindir hacmini iyice okumadan talip olmayın. ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54105.msg614344#msg614344
  12. Mustafad

Nissan Patrol Y60 ile TÜV heyecanı

Ynt: Nissan Patrol Y60 ile TÜV heyecanı Mayıs ayında, üç aydır kullanılmayan 1987 hılüx'ü muayeneye götürdüm. Motor çamurdan görünmüyordu, aracın çoğu yerinde örümcek ağı vardı. Sorun olmadı, rahat olun.

13. Mustafad

Suzuki Escudo 3 K. 1,6 16 Walve (satıştan çekildi)

Ynt: Suzuki Escudo 3 K. 1,6 16 Walve (satıştan çekildi) Hayırlı satışlar, güzel araç. Bu ebatta kl71 olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş olduk. Selamlar.
  14. Mustafad

215 75 15 maxxis MT 753

Ynt: 215 75 15 maxxis MT 753 Mert, hayırlı satışlar, dodik yakışır.
  15. Mustafad

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Biraz gaz verelim. :D Arka kasa kısaltılınca böyle birşey oluyor. Fotoğraflardan üçü LN65 idare edin, diğerlerini bulamadım.

16. Mustafad

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Ali sağolasın, yağmurlar başlasa da MT'leri taksak iyi olacak, bu lastiklerle çok lıght duruyor.
  17. Mustafad

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. İyi günlerde kullanın, çok yakışıklı olmuş lastikler 33 sanırım. Selamlar.
  18. Mustafad

Hılux LN65'in Ön Diferansiyeline LSD Taklılır mı ?

Ynt: Hılux LN65'in Ön Diferansiyeline LSD Taklılır mı ? Anladım, ön takım arka gibi basit değil. Sert zeminde, 4x4 kullanımda standart diferansiyelde bile dönüş için direksiyona yüklenince araç rahatsızlığını belli ediyor. Yanıt için teşekkürler Tümer Bey. !

19. Mustafad

Hılux LN65'in Ön Diferansiyeline LSD Taklılır mı ?

1986 model LN 65 kullanıyorum, arka diferansiyelde LSD var, memnunum . Elimde fazladan LSD'li diferansiyel var, bunu ön tarafa takmayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla bu araçların ön/arka diferansiyel kovanlarının içi aynı. 4x2 kullanımda sorun olmayacağı malum, 4x4 kullanımda neyle...
  20. Mustafad

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Eyvallah dostum, bizimkilerin hepsi maşallahı hakediyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri