altuncu57
Zirve
aracım 1991 model olup benden önceki sahibi tarafından mersin gümrüğünden çıkartılmıştır.sağ direksiyon sol tarafa alınmıştır.araçta hidrolik direksiyon, klima , elk. sağ sol ayna , ayarlı direksiyon, otm. cam vs. bulunmaktadır ve tüm fonksiyonları sorunsuz çalışır vaziyettedir.aracın motoru titiz olduğumdan üst kapak sökülüp sübaplar , sübap kayıtları , sübap lastikleri , triger seti , devirdaim , termostat , radyatör kapağı , bujiler , buji kabloları , distribütör kapağı , klima kompresörü ve boruları , her ne varsa değiştirdim.araca sitemiz üyelerinden Arwin Ahmet Bey'den 3''yükseltme sistemini uyguladım.ön farlar ve çamurluk sinyallerini değiştirdim. alır almaz marş ve şarj dinamolarını söküp gerekli bakımı yaptım.üzerine 195-80-15 ebadında 4 adet kumho kl-71 yeni lastik taktım.bu hafta debriyaj balatasını bronz debriyaj balatası olarak sıfır değiştirdim.snorkel takıldı.yan cam rüzgarlıkları takıldı.taban sökülüp alt zifli kaplama ve keçe olarak yeniden döşendi. aracın delikli kuruş masrafı yoktur. duyduğum kadarı ile japonya escudo modelini kendi iç pazarı için üretmiş.zaten bu model tr. girişli olanlarda full enjeksiyonlu motor bulunmamaktadır.dişli oranları kısa olduğundan aracı kullanırken insan go-kart aracı kullanıyormuş gibi hissediyor. inanılmaz seri ve hızlı bir araç .araca istediğim fiyat bana maliyetini geçmiştir.pazarlıksız olarak 15000 TL. istiyorum. meraklısına sorunsuz ve ok gibi bir araç.koyduğum resimler aracın yükseltmeden önceki halidir. yeni resimler eklenecektir. AZMİ TİMUR GENCALİ 0 535 312 63 46 hayırlı pazarlar....