Arama sonuçlarınız

1. Keçi

Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009)

Ynt: Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009) ooo Turan abimizi hatırladık...Tabi... Bürosu çok güzeldi valla hayran kaldım...

2. Keçi

Ynt: Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009) Adnan abi ve murat ta gelecekler sanırım...haberlerini bekliyorum..Murat herhalde araba satışlarının içinde kayboldu... Bi kere Adnan abinin sözü vardı yedigöllerde buluşacaktık o onun mekanı...
  3. Keçi

Ynt: Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009) Günaydın Arkadaşlar, Bu gün ankarada yağışlı bir hava var...Hiç sevmiyorum ankarayı sanki soğuk insanların yüzü havaya yansımış gibi bu yüzden buralarda pek güneş açmaz. Yine geldim ofise hayat hep aynı akşam git sabah...

4. Keçi

Ynt: Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009) Turan abi kim hoş gelsin sefa getirsin... Merhaba Turan abi.. :D
  5. Keçi

Ynt: Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009) DURMAK YOK YOLA DEVAM ;D[attachment=1]

6. Keçi

Ynt: Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009) 1-iso 2-cem,selo 3-Yüksel,hakan,erkan,onur 4-Kadriye,Selda,Çiğdem

7. Keçi

Ynt: Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009) BİZDE GELİYORUZ...SELDA - KEÇİ - ÇİĞDEM... ;D[attachment=1]
  8. Keçi

Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

Ynt: Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009) Helal olsun Adnan abi sabah 5 de çıkmış yola...
  9. Keçi

Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

Ynt: Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009) Efe abi hepiniz hoşgeldiniz...Çok iyi bir tırmanış ve kamp yapmışsınız...Sizi kutluyorum...doğanın tadına varmışsınız özellikle şirin yüzlü adnan abiyi görmek çok iyi...Harikasınız...özellikle videoyu bekliyorum çıtır çiğdemi merak ediyorum :D

10. Keçi

Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) Son Irmak Kuruduğunda, Son Ağaç Kesildiğinde, Son Balık Tutulduğunda, İnsanoğlu Paranın Yenmeyecek Bir Şey Olduğunu Anlayacaktır... (Cree Atasözü)

11. Keçi

Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) Bizler Ağaçlara Zarar Vermek İstemeyiz. Ne Zaman Onları Kesmemiz Gerekse, Önce Onlara Tütün İkram Ederiz. Odunu Asla Ziyan Etmeyiz,Lazım Olduğu Kadar Keser, Kestiğimizin Hepsini Kullanırız. Eğer...
  12. Keçi

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) Biz kızılderililer, bir su birikintisini, yüzünü yalayan rüzgarın sesini ve kokusunu severiz. Çam ormanının kokusunu taşıyan ve yağmurlarla yıkanıp temizlenmiş meltemleri severiz.. Gözlerde yaş...

13. Keçi

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) O zaman açıklama yapın binek arabasıyla nereye kadar gidilecek ve kamp alanına kadar bu binek arabayla gelenleri kim götürecek gördüğüm kadarıyla 2 jip var kimse sığmaz...ayrıca bu etkinliğin ismide...
  14. Keçi

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) Mustafa abi hasta olduğu için çiğdem ve ben gelemiyoruz. Adnan abi gelemediği için Murat ve seldada gelemiyor. Bildiğim kadarıyla bu etkinliğe binek arabasıyla katılınmıyor. Jipimizde olmadığına...
  15. Keçi

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) Merhaba malesef gelemiyoruz.. son liste aşağıdadır... herkeze iyi tırmanışlar ... Selda ben ve çiğdem bu haftasonu başka bir etkinliğe katılacağımızdan dolayı gelemiyoruz... Herkeze sevgiler...

16. Keçi

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) Adnan abi gelde gözleme bazlama yapalım senle hamuru ben yoğurrum oklavaylada açarım sen pişirirsin olmaz mı?
  17. Keçi

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) VEEEE ELLL KADIRIYORUM ELLER ELLLER ELLERRRR
  18. Keçi

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) Hayır öyle birşey söylemedim.Ben Bilirsiniz gelemiyorum dediğim zaman burdan yazıyor kendim bildiriyorum. Sen neden beni adıma karar verdin anlayamadım doğrusu çok şaşırdım gerçekten şimdi bunu bana...

19. Keçi

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) çiğdem hafta sonu yani kampta ben sana detaylı anlatırım canlı canlı canım sen kafanı yorma istersen. Bir insanın benimle sorunu varsa benim özelime girebilir özelimden özelleşir.
  20. Keçi

Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009) Eyvallah Murat vücut sağlığımız yerinde olduğu sürece geliriz..geleceğizde...Allah akıl sağlımızı korusun..gerçek dostlar sağolsun... vatan sağolsun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri