Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,312
Ynt: Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

Yaşar bey bunlar terbiyeli herhalde yanımızda durdukları süre içinde açıktaki yiyeceklere dahi dokunmadılar mükafat olarak etkinliğin sonunda onlara iyi bir ziyafet çektik çünkü bunu fazlasıyla haketmişlerdi. Hem bize korumacılk hemde rehberlik yaptılar tekrar yakında aynı yere gidersem onlara bol bol kemik getiricem.

Etiketler

Efe bey ortamdan dolayı herhalde bu kadar sıcak ve güzel bir ortamda cep telefonu benimde bir katkım olsun demiştir!

VALLA YAADNAN ABİ KÖFTELR HERŞEY AÇIKTAYDI VE DOKUNAYI BIRAK YANINA BİLE YAKLAŞMADILAR HAYRET ETTİM YA:d

yaa arkadaşlar bu foto yükleme sitesinin adı neydi nerden yüklüyorsunuz

adnan abi fotolar için teşekkürler...seninde katıldığın etkinlikler bir başka oluyo ya......

Daha dur sırada toprak güveçte pastımalı yumurta fotoları var yavaş yavaş sindire sindire.

photobucket.com' a üye oluyorsun. Yeni bir albüm oluşturuyorsun. Bulk Uploader seçeneğiyle bilgisayarındaki resim klasöründen resimleri yüklüyorsun. Sonra resmin üzerine geliyorsun. Altında IMG kodu var. Onu kopyala yapışıtr ile gezenbilir forumunda mesaj pencersine yapıştırıyorsun. Alt alta birkaç tane IMG kodunu yapıştırabilirsin. Böylece bir çok resmi bir mesajla ekleyebilirsin.

cidowsky' Alıntı:
yaa arkadaşlar bu foto yükleme sitesinin adı neydi nerden yüklüyorsunuz

Adnan Abi döktürdün gene demek, fotoğrafları görmem lazım :smiley:

mezeci_67' Alıntı:
Daha dur sırada toprak güveçte pastımalı yumurta fotoları var yavaş yavaş sindire sindire.

Efe abi hepiniz hoşgeldiniz...Çok iyi bir tırmanış ve kamp yapmışsınız...Sizi kutluyorum...doğanın tadına varmışsınız özellikle şirin yüzlü adnan abiyi görmek çok iyi...Harikasınız...özellikle videoyu bekliyorum çıtır çiğdemi merak ediyorum :D

Helal olsun Adnan abi sabah 5 de çıkmış yola...
mezeci_67' Alıntı:
Etkinliğin 2. günü yani pazar günü sabah 07:30 da ordaydım ateş yanıyordu yanımda ne olur olmaz diye yakacak odun getirimiştim bizim canavar ekip yakacak işini halletmiş gerek kalmadı. Çok güzel bir sabah kahvaltısının ardından 4.6 km bir yürüyüş yaptık bu yürüyüşün ardından çadırlar toplandı her kes birbirine baktı sonra hep birlikte gözler sabah yürüyüş yaparken gördüğümüz zirveye odaklandı. Dönüş yolunda yoldan içeri kapalı yayla yoluna arabaları parkettik ve azimle yol boyunca bize eşlik eden 2 adet can dostu kuçu ile zirveye çıktık çok güzel bir etkinlik oldu arkalaşlara etkinliğin 1. günü akşam üstü beni arayıp 2.günde etkinliğe katılmamı sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum . Birlikte nice zirvelere

şekerim valla ben ne yalan söyleyeyim kendimi aştım. ama sende olaydın tam olacaktı :D

Keçi,
Gerçekten güzel etkinlik oldu. Aslında Cumartesi günü daha erken başlayabilseydik daha çok şey yapabilirdik. Buna da şükür. Çiğdem'in dediği gibi sende olsaydın iyi olurdu. Bir dahaki sefere inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR